Къде в Пловдив???-19

• 92 924
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
В магазина на Адидас в Мола дали има този модел анцуг
http://www.sportsdirect.com/adidas-young-tracksuit-ladies-667003

Следобед ще купувам от Адидаса подарък и ще проверя Peace

# 526
Момичета , къде пробиват допълнителни дупки на колани ?

във всеки магазин където продават колани
примерно в мола - долу в арт 93 и горе на първо ниво мъжката мода отляво посредата на пасажа /съжалявам, забравих името/

# 527
Кажете някой фризьор с подход към деца. Искам да заведа детето и ще и е за първи път Simple Smile

# 528
Момичета , къде пробиват допълнителни дупки на колани ?

във всеки магазин където продават колани
примерно в мола - долу в арт 93 и горе на първо ниво мъжката мода отляво посредата на пасажа /съжалявам, забравих името/

Благодаря !

# 529
  • Пловдив
Здравейте! Аз пак се включвам с въпросче. Simple Smile
Къде могат да се намерят хубави мъжки дънки (може и панталони, но нека не са прекалено официални) на нормална цена? Ще ми се да са качествени и да си заслужават парите.
Преди купувахме дънки и тениски (и мъжки, и дамски) от Junker, но в неделя останах крайно разочарована - миналогодишните модели, които сме купували по 60-65лв (без намаление), сега са по 80 и нагоре.  Rolling Eyes
Не че нещо... но за стара стока, която би трябвало да продават на половин цена... Shocked
А и не останахме доволни от качеството. Струва ми се, че преди предлагаха по-качествени дрехи.
Може да ме посъветвате и къде да потърсим якета (пролетни - дамски и мъжки). Благодаря предварително! Simple Smile

# 530
Някой може ли да препоръча фирма за дограма Саламандър?

# 531
  • Пловдив
Някой може ли да препоръча фирма за дограма Саламандър?

Всяка фирма дето изработва дограма може да ти намери такава щом имаш претенции Peace

# 532
Кажете някой фризьор с подход към деца. Искам да заведа детето и ще и е за първи път Simple Smile

За кой квартал те интересува, мога да  дам препоръка в Кичука.

# 533
Магазин за прежди има в Тракия, блока срещу блок 175-не му помня номера. На приземния етаж със стълбички има много стар магазин за прежди. Другия е на Ген. Заимов , както са ти обяснили:)

# 534
Магазин за прежди има и на Пещерска. Също така, има много материали и за бродерии (главно).

# 535

Ако може на мен препоръка за Кичука Simple Smile При малкия положението с подстригването е страшно.

# 536
  • Пловдив
къде в Пловдив да търся шаферска рокля за две годишна госпожица?

а от Асеновград някой има ли наблюдения?

# 537
къде в Пловдив да търся шаферска рокля за две годишна госпожица?

а от Асеновград някой има ли наблюдения?

Преди години имаше, за моята сватба Laughing. Да не казвам преди колко -найсет години е било.
Цената тогава беше около 40-60 лв. Сега не знам. Но по принцип в този сезон там са проабитуриентски настроени.

# 538

За центъра.

# 539
  • Пловдив
В магазина на Адидас в Мола дали има този модел анцуг
http://www.sportsdirect.com/adidas-young-tracksuit-ladies-667003

проверих, нямат такъв модел  Wink

Общи условия

Активация на акаунт