Къде в Пловдив???-19

• 92 817
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
аз имам уникална шивачка и за нови неща и за поправки, но трябва да съм луда да я постна тук, после няма да мога да се вредя при нея... майтапът настрана, момичето е до площад шахбазян и шие много добре /щом ми се оправя с карнавалните костюми/. скоро ми я препоръчаха, но съм много доволна.

# 676
  • Пловдив
Цитат
Ужас. Кога е била тази практика с пушенето? quote]

Септември,октомври миналата година влизах последно.

# 677
Момичета,къде има сервиз за цифрови апарати.

# 678
  • Пловдив
Момичета,къде има сервиз за цифрови апарати.

Ако е за Сони, моят го оправиха с лицензираният сервиз
 Пулсар-4000 Пловдив

ул. Абаджийска 2 (кв. Капана)                  сервиз за фото и видеокамери

тел. 032/630 796
Всъщност така като чета сайта им, може би ремонтират и други марки. Обади се и попитай.

# 679
gabrielade,благодаря ти

# 680
  • Pb
Къде има сладкарски бои? Вчера направих нещастен опит да открия такъв артикул в Кауфланд в Кичука, обаче всички ме гледаха Shocked, все едно за извънземни питам  Grinning

jul, мисля, че от Карфур бях си взела сладкарски бои - ако имаш път на там, питай ги. В пакетчето има няколко цвята, на мн. прилична цена са. Иначе мога да ти дам зелена боя - преди време се снабдявах от 1 склад в Кючука и имам доста от нея.

# 681
  • Пловдив
Само преправят или шият и по поръчка? Една рокля колко ще излезне, примерно (ако се занимава и с това)?

Със сигурност шие и по поръчка, но не знам какви са цените. Следобед като изляза с количката може да мина оттам и да взема координати, та всеки да пита каквото го вълнува Simple Smile

# 682
Само преправят или шият и по поръчка? Една рокля колко ще излезне, примерно (ако се занимава и с това)?

Със сигурност шие и по поръчка, но не знам какви са цените. Следобед като изляза с количката може да мина оттам и да взема координати, та всеки да пита каквото го вълнува Simple Smile

Ей, злато си! За лятото съм решила да си ушия многофункционален гащеризон или нещо подобно.

# 683
  • Пловдив
Момичета, търся салон за маникюр в който да слагат Ши лак, педпочитам ако може да е в Кичук Париж. Моля за помощ  Hug

# 684
Момичета,я споделете от коя туристическа агенция сте доволни!Трябва ми за оферти за моренце по нашето черноморие и по възможност да имат богат избор!

# 685
  • Майничка
Момичета,я споделете от коя туристическа агенция сте доволни!Трябва ми за оферти за моренце по нашето черноморие и по възможност да имат богат избор!

За Бг най-доволна съм била от Ванди С, на Ибър, малко преди входа за басейна на Новотела. Може така да съм нацелвала, де, ама два пъти ми се е случвало да ми се обаждат след направена резервация и да ми предлагат нещо по-изгодно на същата цена или да договарят допълнителна екстра, включена в цената.

# 686

За Бг най-доволна съм била от Ванди С, на Ибър, малко преди входа за басейна на Новотела. Може така да съм нацелвала, де, ама два пъти ми се е случвало да ми се обаждат след направена резервация и да ми предлагат нещо по-изгодно на същата цена или да договарят допълнителна екстра, включена в цената.
Даааааа, Ванди С на Ибър Peace Не с две ръце, с десет ги препоръчвам.Няма такова спокойствие и търпение към клиента и имат много добри предложения. От 4 дни с тях планирам едно служебно пътуване до Италия, сложна работа, със засичане на програмите, полетите и хотелите на различни хора от офиса и 3 града, които трябва да посетим. Александра / момичето в офиса им/ как не се умори да ми задоволява всеки каприз, всяко инфо за полет и хотел, не е истина. Последно ми звънна в 18 часа, за да ми изпрати още 50 хотела, които да разглеждам и да избирам, след поне 150 днес през деня, и то с усмивка, и все едно и прави удоволствие да я тормозят кукундрели като мен. Точно днес си мислех, че трябва да открия кои са собствениците на фирмата и да я похваля Peace

# 687
То тази трибуна е достатъчна.
И аз се интересувам и ще ги имам предвид  Grinning

# 688
да ви попитам,мамита,някоя знае ли добър психотерапевт в града? newsm78

# 689
  • Пловдив
Момичета, търся салон за маникюр в който да слагат Ши лак, педпочитам ако може да е в Кичук Париж. Моля за помощ  Hug

Знам само за центъра- ходила съм в Салон Максима в капана.

Общи условия

Активация на акаунт