Къде в Пловдив???-19

• 92 884
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
В Алкохол също от време на време.

# 661
Кажете какво е положението с личните карти, за да летиш в чужбина
трябва ли да бъдато от новите? колко време до изтичане трябва, ако може от старите?

# 662
  • Пловдив
Къде има сладкарски бои? Вчера направих нещастен опит да открия такъв артикул в Кауфланд в Кичука, обаче всички ме гледаха Shocked, все едно за извънземни питам  Grinning

За Амели - и според мен в последно време са под всякаква критика, особено с това, което бяха преди години. Спрях да поръчвам там отдавна, но имам впечатления от РД, на които сме били в Тон бонбон. Което е много лошо, щото аз по принцип съм много лоялен клиент и ползвам услуга с години, докато не ме разочарова тотално. Последната ми поръчка ме отказа и от Бътерфлай, след поредица от жалки подобия на предишните разкошни торти.

Каспър, не трябва, може със старите, които са в срок  Peace Не съм чула да има изискване за 6 месеца примерно като за паспорт. 

# 663
да, всеки се дъни
и аз съм голям фен на бос на бътерфлай - никой не може да я прави тази торта така
хем работя с тях за сладките и соленките /които са много хубави/, хем ме познават, хем отивам 3 седмици преди това да поръчам и понеже исках някой специален да ми я декорира тортата, пък обичам бос, поръчвам - торта на 2 етажа /казват ми около 3 кг ще бъде/. Казвам им, че не искам да я замразяват, защото ще има проблем с декорирането и казвам точен час, в който ще я взема.
ОК, ОК.
Отивам в точния час
тортата вместо 3 кг станала 5 кг - хайде, няма нищо /станала вече 120 лв/
взимам си я, нося за декорация
момичето като я видя, се хвана за главата - крива, замразявана, навсякъде избил конденс
декорира я страхотно и на другата сутрин когато трябваше да я ползваме, беше се разтекло и размазало всичко заради замразяването
това не мога да го разбера - да гледаш клиента ти в очите, да му казваш добре, няма проблем и накрая да излъжеш и да направиш точно обратното
извинявайте, ама за 120 лв, плюс декорация, щях да си поръчам торта от софия от лъки и щеше да ми дойде произведение на изкуството и уникално вкусно
гръцка му работа
между другото - вече може да се поръчват в пловдив торти от 100 грама сладки, колата им пътува всяка седмица в сряда и петък. Който иска - да заповяда в Тон Бонбон, имам 2 каталога, но и там работата е индивидуална, така че да ми се обади - става така, разбира се по мейл или тел със софиянци, прави си поръчката, идва при нас и плаща при нас. Цените са високи, но качеството е без забележки.

# 664
  • Пловдив
Кажете какво е положението с личните карти, за да летиш в чужбина
трябва ли да бъдато от новите? колко време до изтичане трябва, ако може от старите?

Става и със старите, няма проблем Peace

Къде има сладкарски бои? Вчера направих нещастен опит да открия такъв артикул в Кауфланд в Кичука, обаче всички ме гледаха Shocked, все едно за извънземни питам  Grinning

Има в  Метро  Peace

# 665
В района на Гранд, от кой шивач сте доволни? Аз се сещам за 6-7 и се чудя при кой Simple Smile Събрала съм 7-8 неща за преправяне или поправка..

Някой ходи ли често до Стара Загора, че харесах един потник в София, но нямаха моя размер и гледам, че магазина го има и в СЗ Embarassed Laughing

# 666
  • Пловдив
В района на Гранд, от кой шивач сте доволни? Аз се сещам за 6-7 и се чудя при кой Simple Smile Събрала съм 7-8 неща за преправяне или поправка..

Някой ходи ли често до Стара Загора, че харесах един потник в София, но нямаха моя размер и гледам, че магазина го има и в СЗ Embarassed Laughing

Доволна съм от шивачката, която работи в един гараж на блока зад детската кухня. Пада се последният гараж на блока, откъм Гранда погледнато
Дано успях да ти обясня. Казва се Пепа.
Преди носех на шивачката под блока на Стефаните, но последнитя път не бях доволна от покъсяването на един официален панталон.

Последна редакция: ср, 23 мар 2011, 14:03 от gabrielade

# 667
Каспър, не ми се иска да влизам в спор, но точно за сиропиране ни взеха допълнително над каталожната цена. Тортите бяха от стандартните, не е  била нужна декорация. При малко повече усилия мога да се сетя и за датата и точната поръчка.
И въпреки това, долният блат беше сух. Е, отказахме се от тях.
Иначе млечния крем с вкус на карамел на мен ми е фаворит от техните кремове за торти, преди това доста сватбени торти поръчахме там от приятелския ми кръг и всички са били очаровани. Както от външния вид, така и от вкуса.
За сватбените при специалните изисквания примерно маслени рози и т.н коректно са си казвали кое колко ще струва.
Но за конкретния случай на каталога пише една цена, а при взимането на поръчката ми искат +. Още се чувствам недоволна, даже ме е яд че поради ангажиментите тогава по организацията и децата, не отидох да се оплача.
Собствениците са много готини и мисля, че  беше  важно да знаят. Но минало.

За сиропирането тогава ми обясниха, че тортите, които са предназначени за сладкарницата, да стоят на витрина са с по-малко сироп. Защото като стоят може да се разтекат във витрината. А тортите за партита се консумират почти веднага и за това имали допълнително напояване, което ги прави по-сочни. И двамата с мъжа ми сме фенове на по-сиропираните торти /е, не като реване/ и се съгласихме да платим малко отгоре. Но разочарованието както казах беше в къщи със сухите блатове.

# 668
В Амели нищо не се прави без знанието на собствениците.
Аз редовно имам разговори с тях за сиропирането и успявам да го държа този момент под контрол.
Но наистина трябва много внимание.

# 669
  • Пловдив
Цитат
Доволна съм от шивачката, която работи в един гараж на блока зад детската кухня. Пада се последният гараж на блока, откъм Гранда погледнато
Преди носех на шивачката под блока на Стефаните, но последнитя път не бях доволна от покъсяването на един официален панталон.

Ако е в гаража най-близо до кухнята,наистина работеше много добре,но от миналото лято вече е затворен. В същия блок ,но от към гранда има друга шивачка(с черна коса,слабичка),влизала съм 2 пъти,но се отказах да оставя нещо,тъй като пуши вътре и мирише ужасно. Може би е добра в работата си,но аз не бих оставила дреха там,за 2 минути нещата които носех се ароматизираха доста.Има до Душото - там не препоръчвам.Два пъти съм ползвала и жената в блока на Бейбиленда,но втория път си остави ръцете на детето на якето.
 Вътре в Гранда на 3тия етаж има,някой дали има отзиви.

# 670
сладкарски бои гледах в кауфланда в тракия на щанда при нешестетата

# 671
Къде мога да си сменя фолиото на телефона и колко ще струва?

# 672
Цитат

Ако е в гаража най-близо до кухнята,наистина работеше много добре,но от миналото лято вече е затворен. В същия блок ,но от към гранда има друга шивачка(с черна коса,слабичка),влизала съм 2 пъти,но се отказах да оставя нещо,тъй като пуши вътре и мирише ужасно. Може би е добра в работата си,но аз не бих оставила дреха там,за 2 минути нещата които носех се ароматизираха доста.Има до Душото - там не препоръчвам.Два пъти съм ползвала и жената в блока на Бейбиленда,но втория път си остави ръцете на детето на якето.
 Вътре в Гранда на 3тия етаж има,някой дали има отзиви.
Ужас. Кога е била тази практика с пушенето? Ще питам комшийката, дали още е така, защото хич не обичам да ми мирише на цигари. Иначе точно за нея беше препоръката.
В Гранд също съм ги заглеждала и винаги са работили като съм минавала. Ще чакам и аз отзиви,
Зълвата като е в БГ носи на една в блока срещу Маркет център, след това за поправка на чанти и е уж доволна, но знам ли..

# 673
  • Пловдив
В Гранда са ок, скъсиха ми едни ръкави на едно яке, добре работят.
Аз обаче предпочитам и винаги ходя в ателието до ОББ на спирката на Тримонциум. Пада се като се тръгне по уличката в ляво от банката веднага в дясно. Момичето работи много внимателно и бързо и на добри цени. Аз съм я занимавала с всякакви идиотщини - прекрояване на дънки, скъсяване на рокля, ама откъм презрамките  Mr. Green, преправяне на ръкави на трикотажни блузи, последно ми оправи хастара на ръкава на едно яке, което го видях, че е осукано като го купувах, но много ми хареса. Нямам забележки и я препоръчвам.

# 674
Само преправят или шият и по поръчка? Една рокля колко ще излезне, примерно (ако се занимава и с това)?

Общи условия

Активация на акаунт