Отговори
# 60
  • Разград

# 61
Добро утро момичета  Hug

заповядайте на кафенце

приятен ден на всички

# 62
Добро утро на всички. Този Йомер такъв инат,само се пули и 'вие не разбирате .нашта история приключи.    ,такъв е тъпчо.

# 63
той дето  е инат ами  е много тъп, неведнъж го е доказал  Mr. Green

# 64
Ванче виждам че си на линия,  да те питам нещо ,ти повече се ровиш за сериалите за този да знаеш нещо

http://artizanclub.com/?p=7425

# 65
Момичета , здравейте. Гледам филмчето , но не отначало макар , че знаех горе долу какво е станало. Той е на свършване, но много ще ми липсва. Понеже 2 дена имах гости и вечер не съм го гледала мога ли да помоля някоя добра жена да ми каже на две на три какво е станало във вторник вечер и снощи , защото пък нямам време да го гледам през деня , а довечера ще съм на линия пред тв и да не гледам като малоумна и да се чудя какво е станало Grinning. Последно гледах , когато Джем отвлече Джан и Филиз си тръгна от Йълмаз.

# 66
Момичета , здравейте. Гледам филмчето , но не отначало макар , че знаех горе долу какво е станало. Той е на свършване, но много ще ми липсва. Понеже 2 дена имах гости и вечер не съм го гледала мога ли да помоля някоя добра жена да ми каже на две на три какво е станало във вторник вечер и снощи , защото пък нямам време да го гледам през деня , а довечера ще съм на линия пред тв и да не гледам като малоумна и да се чудя какво е станало Grinning. Последно гледах , когато Джем отвлече Джан и Филиз си тръгна от Йълмаз.
днес задължително гледай щото може да е последния епизод  smile3518
снощи Филиз и Йълмаз си върнаха бебето, Джем се гръмна, Филиз и Йълмаз ще си купуват къща, Юмер и Феридето са скарани, Елиф избяга от къщи като разбра че Феридето и баща й са скара ни и Феридето няма да й е майка. Мама Моаля изкъпа бебето и такива пожелания удари с брашно,  сол, яйца  и др. Салих се завърна от незнам си къде май че това беше, ако съм пропуснала нещо пак ще пиша

# 67
galiateneva много мерси Hug. Те Йомер и Фериде успяха ли все пак да се сдобрят , тя нали замина при приятелка , после пък отиде в оня бар. Аз до там гледах. След това успяха ли да се съберат или още са разделени? То пък иначе кога са успяли да се съберат и да се скарат наново , ох тоя Йомер е голям бастун Laughing. А какво стана с приятелката на Фериде - Айсел и приятеля на Йълмаз , сега му забравих името?

# 68
galiateneva много мерси Hug. Те Йомер и Фериде успяха ли все пак да се сдобрят , тя нали замина при приятелка , после пък отиде в оня бар. Аз до там гледах. След това успяха ли да се съберат или още са разделени? То пък иначе кога са успяли да се съберат и да се скарат наново , ох тоя Йомер е голям бастун Laughing. А какво стана с приятелката на Фериде - Айсел и приятеля на Йълмаз , сега му забравих името?
не са се сдобрили, Фер още е приприятелката си , ми тя май в бара не беше ли пияна  newsm78, както и да е , мисля че се отказа от танците ама снощи онзи дето й организира участията пак я търси.Фер беше в ателието на приятелката си, сега се прави на шивачка.Айсел и Екрем излизаха, разхождаха се, той тоз Екрем е много влюбен,един такъв поглед прави като я гледа  Heart Eyes
Ако те интересува друго пиши, само да мога да ти отговоря  Hug

# 69
Аз искам да попитам,какво стана с фирмата на Йълмаз и защо не ходи вече в офиса.

# 70
Аз искам да попитам,какво стана с фирмата на Йълмаз и защо не ходи вече в офиса.
тука вече незнам, сигурно щото е шефа и има работници , ми то като се замисля то и в другия филм дето го гледам и там зарязаха фирмените дела, що така става   newsm12

# 71
# 72
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мераба пичолар! wavey wavey

Готови ли сме за довечера...? Peace

DIDIASK , предполага се, че Мачонко сега няма време да се занимава с фирмени дела. А до колкото съм разбрала с моя турски...къщата я купиха там, защото Филиз искаше да останат в квартала. Peace

# 73
  • София,
То че сме готови готови сме  Peace, ама не ми казвайте че днес ще е последния епизод Embarassed.
ЗА Йомерчо съм съгласна - наистина е голям бастун и какъв кравешки поглед вади, като нахапана краставица Joy. Аз пак им се любувам точно дават повторението  Peace. Ама тоя Сених верно къде изчезна и сега се върна - обрасъл като босдтанско плашило - нали не е бил в затвора. Rolling Eyes
А за фирмените дела, предполагам че не дават нищо щото сега семейните неща са по важни, все пак отвличането, и т. н. - абе Йелмаз си е вз0ел боничен или отпуск по бащинство - в Турция може да е 40 дни - не като при нас 15 Joy

# 74
Ще гледате ли Ангел пазител?Хубаво сериалче дано го пуснат целия,че миналият път нещо го спряха.

Общи условия

Активация на акаунт