Отговори
# 450
  • Разград
Здравейте!
Напоследък нямам време нито да чета нито да пиша, но тази тема ми е най на сърце.
разбрах че местят БП във вторник в 20 часа. жалко че тази неделя няма да има серия.
Тази седмица няма да има епизод на "песента"  Sad
От друга страна мисля че това е по-гледаемо време и е добре за сериала.

То за добре е добре, но знаеш ли кои са другите конкурентни филми.

# 451
  • Разград

# 452
Ванче мерси за фрагмана  Hug пуснаха го най- накрая
Фер все едно е на ел. стол, а не на собствената си сватба. Дано Яман се намеси навреме.
Тези фрагмани последно време са с много лошо качество, що така  newsm78

# 453
Малееееейййй Фер се жени за оня духльо
неееееее ще спра да го гледам май  #Cussing out

# 454
Нервакова нали трябва да си запълнят епизодите, какво иначе да дават.

spam2 spam2 spam2 Днес гледах финала на "Забранения плод" - меко казано потресена съм, то няма такова нещо

# 455
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здарвейте дами! Hug Hug Hug Hug

Пак мегдана празен, но го отдавам на хубавото време и почивните дни. Whistling

Седя и си мисля за БП... Thinking Thinking Thinking

Филма започна много добре, после претупаха голяма част от тайните за норматив. Всичко се разкри още почти в началото и абсолютно естественно е филма да почне да издиша. Ето, аз която извъртях сумати серии накуп не мога да си задържа вниманието върху филма в момента. Пълно с пълнеж и нищо интересно.
Според мене идеята на филма не е някаква феноменална за да си правят експерименти сценаристите. Сюжетната линия която се следва се е случила сигурно на 20-30% от народа, заради това трябваше да промнят основата и да задълбочат "интригата" както се казва за да задържат зрителския интерес. Можеха да вкарат в сюжета едно дете което да е на Яман и Фери, да се опитат да сплотят някак си семейството, да укротят Крюела Девил...но, нейсе.
Както и да е...не претендирам, че мнението ми е миродавно защото съм много серии назад, но все пак гледа фрагманите и нищо не се случва в желаната посока.

Оффф, изходих се и ми олекна... Peace

# 456
Зизу, то май това ще става според мен интрига с дете.
Фер е бременна и се жени напук на Яман преди да го е разбрала  и после като разбере сигурно дълго време няма да казва че е от Яман или ако каже нема да и повярват и ходи та доказвай кой е бащата, нещо от рода Филиз - Йълмаз ще се получи май, аз така виждам сюжета да го развият,
друга интрига незнам откъде ще вкарат.

# 457
Зизу, то май това ще става според мен интрига с дете.
Фер е бременна и се жени напук на Яман преди да го е разбрала  и после като разбере сигурно дълго време няма да казва че е от Яман или ако каже нема да и повярват и ходи та доказвай кой е бащата, нещо от рода Филиз - Йълмаз ще се получи май, аз така виждам сюжета да го развият,
друга интрига незнам откъде ще вкарат.
Shocked Shocked Shocked Shocked..Верно ли е бременна...?
Аз тоя момент не съм го разбрала...ама нейсе...пак нещата ще са "забрави за случая..?"

# 458
Не съм сигурна че е бременна, това не са го съобщили още на драгите зрители  Mr. Green
само и се гади на Ферчето  Wink ма може и от нерви да е  Laughing

# 459
Не съм сигурна че е бременна, това не са го съобщили още на драгите зрители  Mr. Green
само и се гади на Ферчето  Wink ма може и от нерви да е  Laughing
У турски сериал нема гадене от нерви.... hahaha hahaha hahaha

# 460
Привет мацки  Hug
Аз лично гледам "песента" заради Бюлентчо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А относно сценария незнам кви ще са тез сценаристи да ще измъкнат сериалчето от дъното, като се има в предвид че поне по 6-7 сериала вървят по един канал не ми се смята колко сериала се снимат в момента, то затова повечето са зациклили.
Фер вместо да се чуди накъде да си накриви устата , да си направи един тест за бременност

# 461
Галке, ако не се сеща за тест...ние да я подсетим... hahaha hahaha hahaha
В този ред на мисли...ако се окаже бременна ме светнете да гледам...иначе не ми се занимава...честно. Peace Peace Peace

# 462
и все пак този сериал си ми е любим, само незнам кога ще му дойде редът да го гледам отново

# 463
  • Разград

# 464

Общи условия

Активация на акаунт