Отговори
# 510
Здравейте, компания!
за съжаление напоследък нямам много време за форума, но като гледам нашта хубава агитка се е разпиляла. Последно четох за годежа на Бюлент и Мелиса. пожелавам им дълъг и щастлив живот     bouquet luvbedмакар че за повечето в този форум сигурно не е двойката която сме желали да видим, но понякога така се случва в живота. smile3518

# 511
  • Разград

# 512
Привет  Hug
Бюлентчо се оженил   http://www.facebook.com/video/video.php?v=1721396366042 

# 513
  • Разград

# 514
Момичета,сега гледам филма и съм почти накрая /до 16 епизод съм/.Наистина ли свършва с 18 епизод?Ама и аз каквато съм,никога не полеждам напред и накрая,дори да е под носа ми...Дали ще се разрешат всички проблеми за оставащите 3 епизода?

# 515
Не че сте се затичали да ми отговаряте...но ако някои случа-а-айно надникне - да не се хаби.Сама си се поставих "на течение" и разбрах,че епизодите са 32 и в момента все още Севи превежда,за което съм й безкрайно благодарна,разбира се!  bouquet

# 516
  • Разград
Не че сте се затичали да ми отговаряте...но ако някои случа-а-айно надникне - да не се хаби.Сама си се поставих "на течение" и разбрах,че епизодите са 32 и в момента все още Севи превежда,за което съм й безкрайно благодарна,разбира се!  bouquet

Извинявай, кажи къде гледаш преведените серии.

# 517
# 518
  • Разград

Благодаря много . Ще ги изгледам.

# 519
Леона,много ти благодаря!Аз досега го гледах от Вибокс-а,но така,нацяло си е друго.

# 520
# 521
  • Пловдив
Здравейте мили дами HugЕй,разпиляхме се Sad за съжаление!Совичка,и аз гледах в бокса,но помислих че Севи е спряла да превежда и последните серии ги минах по диагонал Rolling EyesАко има превод с удоволствие  ще си го догледам сериалчето.В момента  започнах Каква е вината на Фатмагюл и много ми хареса.Момичетата от темата направиха превод на почти всички серии,ако  някой се чуди какво да  гледа горещо ви препоръчвам сериалчето,много е хубаво HugПриятен ден на всички  bouquet

# 522
Хей,момичета,защо видях,че има и 37 ми епизод?Филмът продължава ли?

# 523
  • Разград

# 524
Хей,момичета,защо видях,че има и 37 ми епизод?Филмът продължава ли?

sovabg http://www.ddizi.com/diziler/735/Bitmeyen-Sarki  това е линк  с всички епизоди, а те са 32
ако може да напишеш къде си видяла 37 еп  Hug

Общи условия

Активация на акаунт