Кога най-сетне родителите ще имат еднакви права

• 12 061
  • 363
  •   1
Отговори
# 285
Снежке,

Вземи се усмихни, бе душко!  Wink

На кого си толкова ядосана? Защо позволяваш всичко черно да те обладае?
Я, по-весело бе момиче!

# 286
Дааа, и аз съм на мнение, че трябва да има промяна в законовата уредба, даваща право на децата да излизат извън БГ за 2 седмици без разрешение на другият родител. Достатъчно да продадът щерка ти за булка някъде, където нямаш законен достъп..... какво правиш след двете седмици?

И още нещо - ако майката/бащата, задържи детето повече от 2 седмици извън БГ без съгласие на бащата/майката ще последва международна заповед за арест, затвор и съответно загуба на родителските права. Колкото хванаха и върнаха фараоните Joy Joy

Юнак, тези щуротии, за които подпитваш, да нямат нещо общо с някоя нова законова каша, щото много приличат на една "голата пица"....  newsm34
Май нарочно даваш нереални идеи, за да дразниш определена група майчета. #Splat

# 287
Дааа, и аз съм на мнение, че трябва да има промяна в законовата уредба, даваща право на децата да излизат извън БГ за 2 седмици без разрешение на другият родител. Достатъчно да продадът щерка ти за булка някъде, където нямаш законен достъп..... какво правиш след двете седмици?

И още нещо - ако майката/бащата, задържи детето повече от 2 седмици извън БГ без съгласие на бащата/майката ще последва международна заповед за арест, затвор и съответно загуба на родителските права. Колкото хванаха и върнаха фараоните Joy Joy

Тъкмо да ти тегля една :- ) и... виждам, че си прав.
За съжаление, аз разсъждавам от моята гледна точка, а тя е, че аз не бих наранил бившите си гаджета/жени. Очевидно обаче, има такива случаи.

Не само, че ВЕЧЕ съм съгласен с теб, но според мен - ако двама души са разделени и единият иска да вземе детето извън БГ следва ВИНАГИ да се иска разрешение на другият. И да няма заместващи решения от съда. Защото то какво ще стане - живееш си с детето в БГ, бившата ти приятелка решава, че иска вече да я ч...ка арабин, заминава за Дубай с детето и .... край, повече няма да го видиш.

# 288
  • На черешата
 Добре, хайде двамата мъже тук да кажат - кога се обадихте на бившата си да кажете, че ви е много мъчно за децата. Знаете, че по споразумение не ви е ред, ама много ви се иска да ги видите и да поискате да ги вземете за 2-3 часа. Ей така, да се поразходите просто. Кога, а ?
 Защото е много лесно да твърдите колко ги обичате и ви липсват, как са ви ги взели и т.н ... Ама май всичко е само на думи.  Peace

# 289
Добре, хайде двамата мъже тук да кажат - кога се обадихте на бившата си да кажете, че ви е много мъчно за децата. Знаете, че по споразумение не ви е ред, ама много ви се иска да ги видите и да поискате да ги вземете за 2-3 часа. Ей така, да се поразходите просто. Кога, а ?
 Защото е много лесно да твърдите колко ги обичате и ви липсват, как са ви ги взели и т.н ... Ама май всичко е само на думи.  Peace

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Ние да се обадим, а децата са в тях (ако приемем, че имам деца въобще, или поне, че ги знам кои са)????????

Ти добре ли си? Родителят с така удобно подареното му дете да чака униженията на бившия си мъж, който да плаче и иска детето си по телефона??????????
Не, не си добре!

В който е детето - той гони!
Като сте откраднали децата си от вашите мъже, сега вие ще си ги дирите да ги виждат.
Истински мъж НИКОГА не би се унижил да ви моли за да види детето си.

# 290
RealTrue , усмихната съм, но имам чувството, че пишеш дипломна работа.
Вярно ли е и на каква тема?
Или са те наранили, предполагам, че майка ти или баща ти, тъй ката за съпруг изглеждаш твърде незрял.

# 291
Истинският мъж никога не би се отказал от детето си, както и истинската майка.

# 292
  • На черешата
 Защото е много лесно да твърдите колко ги обичате и ви липсват, как са ви ги взели и т.н ... Ама май всичко е само на думи.  Peace

Ние да се обадим, а децата са в тях (ако приемем, че имам деца въобще, или поне, че ги знам кои са)????????

Ти добре ли си? Родителят с така удобно подареното му дете да чака униженията на бившия си мъж, който да плаче и иска детето си по телефона??????????
Не, не си добре!

Като сте откраднали децата си от вашите мъже, сега вие ще си ги дирите да ги виждат.

Не си добре, драги. Не съм му взела децата, сам самичък подписа, че ми ги оставя, защо питай него. Казала съм му, че може да ги вземе и види ВИНАГИ , когато пожелае. Какви сълзи, какви молби те гонят ? Желание обаче няма и съм сигурна, че е така поне при 90% от случаите, не е само при нас.  Peace
 Не смятам да го гоня, ако иска. Те и децата вече започнаха да не искат.

# 293
RealTrue , усмихната съм, но имам чувството, че пишеш дипломна работа.
Вярно ли е и на каква тема?
Или са те наранили, предполагам, че майка ти или баща ти, тъй ката за съпруг изглеждаш твърде незрял.

Joy  Joy  Joy

Железна!
Момиче, усмихни се, бе!
И не казвай, че си усмихната. Не ти личи. Не си усмихната!
Ако искаш да ти повярвам - напиши нещо много, ама много  весело и смешно във веселата тема. Ако не можеш да го направиш - повече няма да забелязвам присъствието ти.

# 294

Не, не си добре!

Не си добре, драги. Не съм му взела децата, сам самичък подписа, че ми ги оставя, защо питай него. Казала съм му, че може да ги вземе и види ВИНАГИ , когато пожелае. Какви сълзи, какви молби те гонят ? Желание обаче няма и съм сигурна, че е така поне при 90% от случаите, не е само при нас.  Peace
 Не смятам да го гоня, ако иска. Те и децата вече започнаха да не искат.

Божеееее!
Аз не казвам, че ТИ не му ги даваш. Говоря по принцип. А това, че ти се отъждествяваш с жени, които крият деца... е твой проблем.

НО ти не си чела темата от началото. Веднага го видях. Между другото ЛОШО ГОВОРИ ЗА ТЕБ, ЧЕ БАЩАТА НЕ ИСКА ДА ВИДИ ВАШИТЕ ОБЩИ ДЕЦА! Явно прекалено много си го обидила. Повярвай, ако е така, той няма да ти прости никога.
... поне така си мисля...

# 295
  • На черешата
 Явно въобще не си наясно с действителността. Защото от всички разведени, които познавам, а те никак не са малко има само един единствен баща, който е предявил претенции за децата си.  Rolling Eyes
Какви обиди, какви глупости, защо ние трябва да си прощаваме. Нали уж за децата си говорим. Нашите взаимоотнощения въобще не трябва да се намесват в тези с децата ни.  Peace

# 296
Явно въобще не си наясно с действителността. Защото от всички разведени, които познавам, а те никак не са малко има само един единствен баща, който е предявил претенции за децата си.  Rolling Eyes
Какви обиди, какви глупости, защо ние трябва да си прощаваме. Нали уж за децата си говорим. Нашите взаимоотнощения въобще не трябва да се намесват в тези с децата ни.  Peace

Мацка, сега отивам на тенис и нямам време за глупости,
НО аз познавам хората по чувството им за хумор. Ако го имаш напиши нещо в смешната тема. Ако го нямаш - аз повече няма да те забелязвам.

# 297
Реалити-то, май ще останеш сам да си пишеш, така както си подкарал  Mr. Green

# 298
Така, децата ще се наслаждават на прекрасни ваканции с бащите си в Испания (понякога и майките, ако имат пари), Гърция и къде ли не. И децата ще заобичат повече тях - родителите с  възможности - което е и редно.

Ние да се обадим, а децата са в тях (ако приемем, че имам деца въобще, или поне, че ги знам кои са)???????? В който е детето - той гони! Истински мъж НИКОГА не би се унижил да ви моли за да види детето си.

След това спирам дори да чета тази тема. Господинът или страда от някакво мозъчно увреждане, или е ужасен провокатор. И в двата случая няма никакъв смисъл се общува и спори с него.
P.S. Дано само не остави някоя трайна психическа травма и у децата си, стига изобщо да има такива, в което дълбоко се съмнявам.

# 299
  • София
Аз смятам, че ако родителят, който не живее с децата и дължи издръжка, ако не плаща такава в период по-дълъг от 3 месеца да губи родителски права. Изгубилият по тази причина права родител да може да ги възстанови след като докаже, че в продължение на поне една година редовно е плащал дължимата издръжка и е виждал детето.

Общи условия

Активация на акаунт