Към мами на проговарящи момиченца

• 12 090
  • 136
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
 tonkabonka-С теб съм...за дудите.

# 121
  • София
Аз само да успокоя някои от майките, че използвам "дудка" или "дуди", т.е. не може да мине като плода на черницата  Mr. Green

# 122
Хммм... Представям си какво го чака мъжа ми, ако ме нарече "шунда"  ooooh!

а  ваджайна често ли те нарича?

Ох не, не мога повече. Стиииигаааааааааааааааааа.  Joy Joy Joy Joy Joy

Тонкабонбонка, аа разбира се, че не трябва да стигаме до единодушие. Колко е весело когато светът е толкова шарен и имаме и шунда и цонка и поничка, че и ваджайна.  Joy Joy

Иначе идеята за анкета също е нумеро уно!  Joy

# 123
  • София
Не, но ще взема да го предложа, тъй като ми звучи някак си изискано  Peace

# 124
  • Куциндрел
"Шунда" и "Дунда" ми звучат леко вулгарно.
За сега първенство държат "Цонка", "Чонка" и "ваджайна".
Замислих се как викам в момента на моята ... Не можах да се сетя, явно вече сме си съвесем близки и си говорим на ти, без имена. Mr. Green
Но в тона на темата, ще взема да я кръстя с някое връткаво име, примерно - Шу-Ду-Дунда (това е леко азиатски аристократизъм). hahaha

# 125
  • Бургас
Замислих се как викам в момента на моята ... Не можах да се сетя, явно вече сме си съвесем близки и си говорим на ти, без имена. Mr. Green
Но в тона на темата, ще взема да я кръстя с някое връткаво име, примерно - Шу-Ду-Дунда (това е леко азиатски аристократизъм). hahaha
Шу-Чо-Дун също не звучи зле.

# 126
  • Куциндрел
 Joy Joy Joy Joy
горката авторка. Надявам се да не вземе пример от имената на .... (чак името забравих).

# 127
Ехааа, колко вицове в темата..Simple Smile Моите деца имат "шуша" и "чуш" и няма недоразумения кое какво е/на кой е...

# 128
  • София
Не, но ще взема да го предложа, тъй като ми звучи някак си изискано  Peace

Joy Joy Joy

ох, толкова се смея с тая тема, та чак ще събудя бебето.

# 129
Joy Joy Joy Joy
горката авторка. Надявам се да не вземе пример от имената на .... (чак името забравих).

Каква ти 'горка'?  Joy Горка само и единствено защото вече се изпускам в гащите от смях с вас. rotfImbo Леле, ще взема да си намокря 'шундичката'.  Joy Joy

Шу-Чо-Дун също не звучи зле.

Joy Joy Joy

# 130
  • София
Ехааа, колко вицове в темата..Simple Smile Моите деца имат "шуша" и "чуш" и няма недоразумения кое какво е/на кой е...
И знаят, че шушките не чушкат.

# 131
Стига с тая ваджайна. Мацката живее в чужбина, децата и също. Очевидно говорят повече на английски, не на български. Напълно нормално е  да казват ваджайна. Друг е въпросът, че очевидно повечето българки се срамуват да кажат вагина.

# 132
F_Diamond, не знам дали някой ще ми повярва, но аз лично цитатите с 'ваджайна' ги ползвам не защото искам да се подигравам, а просто защото на Бг звучи у-ни-кум.  Mr. Green Но както няколко момичета бяха писали по-назад, и на мен 'ваджайна' ми звучи по-аристократично, отколкото 'вагина' или ... 'вулва'.  Sick Joy Joy Мен лично далеч не ме е срам да използвам тези наименования, но хем не ми се струват съвсем коректни, хем ЗВУЧАТ отврат.  Joy

# 133
  • Куциндрел
Стига с тая ваджайна. Мацката живее в чужбина, децата и също. Очевидно говорят повече на английски, не на български. Напълно нормално е  да казват ваджайна. Друг е въпросът, че очевидно повечето българки се срамуват да кажат вагина.
На толкоз мило същество как да му кажа тъй строго - вагина? Все пак с нея не сме на конференция, я.

# 134
  • София
Напълно нормално е  да казват ваджайна. Друг е въпросът, че очевидно повечето българки се срамуват да кажат вагина.
Изобщо не ме е срам и нямам притеснения около произнасянето на вагина. Но когато вечер къпя малката, не й мия вагината. Правиш разлика, нали? Вулва пък ми звучи малко пресилено за дете на 2 години. Но обещавам, че до една година ще я науча. Пък тя сама да си реши кое й звучи по-благозвучно и лесно за произнасяне - вагина, вулва или дудка  Peace
Егати и драмата  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт