Начин на гримиране - Тема №2

• 87 974
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • Перник
абсолютно съм съгласна, че са нужни практика и усет - за да започнеш да виждаш "отвъд", да проектираш ....  Peace

ето изрезка на очите със стрелка за костта, която "скрива" клепача

не си харесвам формата на очите, но с грим се коригира  Peace
Аленка,аз имам същата форма и костта по същия начин ми скрива клепача и ми е доста по-трудно,от колкото ако гримирам някоя позната например с по-равна кост-така ми е направо удоволствие ,като платно за рисуване,а с моите направо се виждам в чудо,но....с усилие става Peace

# 586
някой ще ми каже ли ако си взема изкуствени мигли (цели) с лепило колко пъти мога да ги слагам и махам?  newsm78

# 587
някой ще ми каже ли ако си взема изкуствени мигли (цели) с лепило колко пъти мога да ги слагам и махам?  newsm78
Зависи от миглите и лепилото- колкото миглите са по стабилни, толкова повече ще може да ги ползваш, ако са от крехките със силиконова лентичка - най-вероятно 1 път

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 13:39 от kate_rina_1

# 588
някой ще ми каже ли ако си взема изкуствени мигли (цели) с лепило колко пъти мога да ги слагам и махам?  newsm78
Зависи от миглите и лепилото- колкото миглите са по стабилни, толкова повече ще може да ги ползваш, ако са от крехките със силиконова лентичка - най-вероятно 1 път

значи трябва да са по-гъсти миглите така ли  Thinking зависи ли и от марката? и не може ли да се почиства лепилото и да се носят много пъти

# 589
Колкото лентичката, която ги свърза е по-масивна, толкова е по- вероятно да ги използваш многократно. А колкото леполото е по-леко е толкова по-лесно да го отлепиш от основата на миглите като ги махнеш

# 590
Здравейте! Heart Eyes
Искам да попитам спешно кои са по-добри четки за гримиране - от изкуствен или естествен косъм?  newsm78
Предстои ми закупуване на Brush set и се колебая, защото мисля, че има 2 мнения по въпроса и ще се радвам ако видя и вашето, благодаря!   bouquet

# 591
Здравейте!
Харесвам семпъл грим, ето две идейки:

# 592
Супер, то толкова съвършено и нежно лице ще е грехота да се скрие под силен грим   bouquet

# 593
здравейте  Mr. Green

Темата ми е страшно интересна, въпреки че съм абсолютен профан в гримирането! Показаните от вас неща са страхотни!!!
Понеже и моите клепачи са много скрити от костта над тях не използвам сенки почти никога, а много ми харесва почти всичко, което сте показали, но на себе си и да го направя нищо не се вижда  Confused  та искам да попитам момичетата с такива клепачи - какъв грим си правите, когато искате да подчертаете окото? Има ли някакъв трик, с който все пак цветовете върху клепача да се забелязват или да се примиря с очната линия до живот?  Laughing

# 594
Да покажа нещо, което мноого ме впечатли Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=E7cE39_R9mo

# 595
Привет!

Ето тази девойка има хубави идеи за кафяви очи и снимките са с добро качество.

http://beautiesinbloom.blogspot.com/

# 596
  • София
здравейте  Mr. Green
  та искам да попитам момичетата с такива клепачи - какъв грим си правите, когато искате да подчертаете окото?

Всякакъв. Не знам какво имаш предвид, като казваш, че цвета не се забелязва - все пак мигаш, има отблясъци, няма как да не се види  newsm78 Те и тези гримове, които са показани тук в реална среда и под ъгъл, който не е подходящ за снимане на грим, не се виждат по този начин.

Очната линия при паднал клепач, като моя, затваря допълнително окото ако е черна. На мен не ми допада Ако искам по - класическа визия, изградена с очна линия, винаги съчетавам със сенки в цвят нюд - лешник - шампанско - шоколад или подобни в тази гама, като основния цвят е светлия, а тъмния само за дооформяне, смесен със сиво, ванилия или друг цвят, за да си получи нещо като светлосянка. Хич не ме бива в обясненията...

Последна редакция: пн, 01 авг 2011, 18:09 от Vanya_I

# 597
Fiama, не ме ядосвай с тези красиви кафяви очи......прекрасни са  Peace

# 598
Здравейте! Heart Eyes
Искам да попитам спешно кои са по-добри четки за гримиране - от изкуствен или естествен косъм?  newsm78
Предстои ми закупуване на Brush set и се колебая, защото мисля, че има 2 мнения по въпроса и ще се радвам ако видя и вашето, благодаря!   bouquet

Естествения косъм е за предпочитане както при четките за грим, така и за декорации на нокти

# 599

Общи условия

Активация на акаунт