Пролет идва, то е факт, а АПРИЛ пристига малкият юнак! - Тема 16

• 27 350
  • 720
  •   1
Отговори
# 630
за нощниците, момичета, аз намерих и си купих от мадъркеър-намалени са от 92 лв. Shocked ( по две в опаковка ги продават ) на 42 лв. Peace ( тоест по 21 лв. за нощница ),памучни и стават за кърмене,с копчета отпред. Wink
за шишенцата,аз взех нук и чико с каучуковите биберони.

# 631
zukrela поздравления за количката ! Взели сте  най-добрата от тази марка , а и на промоция като гледам! Може да ти е малко тежка, но е доста проходима. Браво!  Simple Smile
LadyDiDi много ти е хубава снимката -момиченце ли чакаш?  Grinning моето коремче е почти със същата форма, та затова питам.
 А относно изтръпването момичета-и аз имам такова постоянно изтръпване под дясната гърда ,чак парене усещам ...и да- лаптопа ми стои на краката и съм в полулегнало положение , а отскоро започнаха да ми изтръпват и пръстите на дясната ръка  Sad Според докторката, която ми води ЖК това било нормално, но на мен нещо не ми се вярва  newsm78   Rolling Eyes
Някой знае ли нещо по въпроса ?
лека нощ на вас и на бебчета ви  Hug 
утре пак ще ви изчета

# 632
Добро утро Simple Smile Спала съм има-няма 3 часа. Отвратително! И то не е сън, а някаква просъница само.

Sussann почти се задавих със сутрешното кафе, какви 21 лв за нощница  Shocked , която ще ползваш седмица-две? Разби ми детската психика. Аз тия нощници дето ги ползвам в родилния дом, после ги хвърлям... къде да ги ползвам, а и са ми гадни! Купувам от пазара за 3-4 лева.

Днес ме чака доста работа  Thinking но ще ви наглеждам, току-виж сте изписали темата.

# 633
Добро утро и от мен. Току-що изпих кафето и чаках повече мами да се събудят. Аз да се оплача снощи не можах да мигна и едвам дочаках мъжо да стане че да си правим компанийка за кафето. От никъдето снощи около 12 часа като ме заболя един корем, кръст - ужас. То дори не мога да го нарека болка а по скоро неприятно чувство, неразположение - все едно ми се ходи до тоалетна. Не знам на какво се дължи - дали на умора/ вчера доста се разхождах/, дали просто това ме чака от сега до края. ПРитеснявам се че може и да са били родилни контракции, но няма как да знам, тъй като ми е за първи път.Малко по късно ще отида на запис на тонове и дано всичко да е наред.
После ще пиша. Весел и лек ден на всички.

# 634
  • София
Добро утро и от мен!
baroneska, тази ми звучи като контракции. Обаждай се на док.!

# 635
Аз съм с чести контракцйки от няколко дни - почивам си повече полежавам - чак ми изтръпват бутовете вече от лежане  Rolling Eyes , вчера даже имах постоянна болака като при цикъл. И само повтарям на бебока чакай още малко , стой си там  поне до 37 седмица  Mr. Green 

Приминаха днес освен леки контратракции нямаше илни болчици ... явно са тези предупредителните - ама бяха доста силнички   Crazy  чак придишвах поприпъшквах и то самичка в къщи ... мъжа ми го нямаше и децата при баба им бяха командировани за една вечер.

Много ми беше гадно като не си свикнал сам , не можах да заспя цяла нощ ... толкова съм свикнала да има кого да си гушна като си легна а и на шума около мен  Heart Eyes

# 636
Аз от 4 месец съм с неболезнени контракции - само стягане на корема от време на време. Сега беше различно - нямаше втвърдяване на корема само едно тъпо неразположение, опъване. След малко ще отивам на запис и ще споделя с доки. Дано бебка да не е решила да излиза вече. Толкова е активна, че направо подскачам на всяко нейно ритниче.Незнам кога спи това мъниче, дано като се роди да не е със същия бодър режим.

# 637
Добро утро Simple Smile  Аз тия нощници дето ги ползвам в родилния дом, после ги хвърлям... къде да ги ползвам, а и са ми гадни! Купувам от пазара за 3-4 лева.
mishelaa, къде ги продават тези нощници, че смятам тази седмица ЖЗ да си понабавя някои неща.

# 638
Добро утро, момичета!

Много теми сте обсъдили - изчетох ви. Simple Smile

За кошчетата за кола - нашето беше като количката (Cangaroo Victoria) и според мен беше много удобно. В началото се слагаше обратно на посоката на движение, а после го обърнахме към посоката на движение. Миналото лято купихме вече по-голям стол, който може да се ползва до по-голяма възраст. За съжаление коша го продадохме, тъй като тогава не бяхме решили да правим второ дете...сега ме е яд, че беше супер запазен, но здраве да е!

Ще се включа за нощниците - аз имам 2 от първото раждане и понеже не съм ги носила от тогава са си почти нови. Памучни са и по-свежи цветове - купих си ги от едно пазарче тук в Русе. Мисля да си взема още 1. И аз мисля, че няма смисъл от скъпи нощници, освен ако няма да се носят после.  Peace

За шишетата - на мен ми останаха на Нук стъклени от дъщеря ми, само биби ще купя. Като за начало с тях, а после с пласмасови, като започне да хвърля.  hahaha Моята глезла си беше свикнала тотално с Нук и отказа всякакви други. Иначе от мерак си бях купила и Чико - анатомично. На Томи Типи също много ми харесват, но нямам нужда.

Сетих се да добавя за коланите за след раждане. На мен ми разрешиха да си сложа веднага като ни изписаха. Свеката ми беше купила едни ластични и много мекички от някакъв магазин за бельo. Бяха на размери - s, m, l, xl. В началото носех по-голям, после си купих по-тесен и така. Сега се моля пак да родя нормално, че да мога да си нося... Praynig Не знам при секцио дали може, или има някакви по-специални?  newsm78

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 10:28 от Jenny84

# 639
  • Бургас

Добро утро и от мен!
Започва и новата седмица.
С нея идва и хубав празник Баба Марта. Готови ли сте с мартеничките?

Хайде на кафенце и приказки в добра компания!

Момичета,стискайте още малко поне! Не се давайте!

И аз няма да си купувам ношници.Имам две,после ще ги извадя да ги видя в какво състояние са.Но,те са носени само в болницата с предното ми раждане,така,че пак ще ми свършат работа.

И аз мисля да си взема 1-2 шишета за начало в болницата,за всеки случай,че предния път изобщо не ми харесаха техните едновремешни ракиени шишенца,от по две глътки. Забравих как се казваха.

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 10:01 от karzz

# 640
Добро утро Simple Smile  Аз тия нощници дето ги ползвам в родилния дом, после ги хвърлям... къде да ги ползвам, а и са ми гадни! Купувам от пазара за 3-4 лева.
mishelaa, къде ги продават тези нощници, че смятам тази седмица ЖЗ да си понабавя някои неща.

Като влезеш в колхозния пазар, минаваш сергиите, в дясно има едно магазинче за бельо - наизвадени са навън дори. Там има и сутиени за кърмене. Продавачката е туркиня (според мен), но говори с руски акцент. Отзивчива е, като ме видя бременна, веднага ми предложи всякакви артикули Simple Smile за моето положение. Мисля, че и колани за след раждане имаше. Всичко е на супер смешни цени.

# 641
Добро утро и от мен !!! Hug По темата за нощниците - аз също мисля да си взема някоя и друга нощничка с халатче но да са на поносима цена.Мисля,че няма смисъл от скъпи нощници защото и аз май ще ги хвърлям след болницата.Лека  и успешна седмица ви желая.   bouquet

# 642
Добро утро и от мен!!!Много съм нещастна,момичета...вчера 6 часа трамбовах като кон по магазините за креватче и нищо не избрахме,само дето снощи почнаха подготвителни контракции и имам мускулна треска... Grinning,сега като ида на коннсултация не смея и да се оплача...

# 643
  • Варна
Добро утро, момичета-кокичета!  Hug Hug Hug

Да се изхваля, че тази нощ спах! Ами след няколко безсънни нощи, накрая и бебо, и моят организъм се предадоха на непрекъснат дълбок сън (без нито едно ставане за пишкане), лелеее, бях забравила, че има и такъв сън! Laughing

За столчета за кола, понеже проучвах въпроса на широко, останах с впечатление, че се слага обратно на движението, ако го слагаш на предната седалка, което пък е абсолютно забранено, ако има air bag отпред (както на нашата кола). Затова си мисля да си го слагам столчето отзад, по посока на движението, увито с двата колана отзад, тъй като нямам специалната поставка за дъното на столчето (която се монтира на седалката и струва повече от столчето! Mr. Green). Така си мисля на теория, ще видим какво ще правя на практика... Sunglasses

За нощниците, получих си моите поръчани 2 от Ларедут (в лилаво и сиво) и тооооолкова ми харесаха, че ми дожаля за тях и реших, че ще си взема една от пазара за самото раждане, а тези ще си ги ползвам за дните след него. http://www.laredoute.fr/vente-nuisette-et-cache-c%C5%93ur-%28ens … =1&pos=31_n_n Много хубави памучни са, с презрамки и отвори за кърмене, и с едно болеро отгоре. И всичко това за 4 EUR едната (бяха по-намалени отсега)! Laughing Мама помисли, че са летни рокли и започна да се пазари да ги поносела и тя малко.  Mr. Green

За коланите за след раждане да споделя, че една продавачка в Триумф ми обясни, че трябва да си измеря талията след раждането, да извадя 15 см. и да пратя ММ да ми купи колан с получения размер.

Много дълго стана, ама да споделя, че нашата кошара е вече изпрана и готова за позициониране след като направим ремонта тази седмица. Все още мъдря как да предекорирам спалнята ни, за да се връзва кошарата в нея и да не изглежда там "по принуда". После ще се похваля със снимков материал де, да си кажете и вие мнението. Blush

И последно, относно контракциите, които аз си имам от началото на 4ти месец, имам чувството, че, за разлика от честота им, напоследък се засили интензитета им, т.е. болката си става все по-осезаема. Леко шашкащо, но пък ми дава възможност да упражнявам дълбокото дишане, хахах, нали затова са уж подготвителни, да ме подготвят, че ще боли доста повече.  Mr. Green

Хайде, изписах се. Хубав ден, тумбачета!  bouquet

# 644
Добро утро  Simple Smile Еййй,кога се изплъзна и февруари,така и неразбрах  Laughing Ние вече се подсигурихме с мартенички. Да питам,въпреки че 100% е коментирано-по какъв начин ще стерилизирате шишенца,биберонки и т.н.  Thinking  ?

Общи условия

Активация на акаунт