След раждане

• 2 884
  • 11
  •   1
Отговори
Искам да ви попитам нещо.Родих преди 7 месеца секцио.От около 2 месеца усещам,нещо...все едно че съм бременна,все едно че бебето ме побутва.Иначе пък ми идва редовно.Една колижка ми каза,че матката ми се прибира и за това така.От около 5,6 дена не бях усещала това чувство,но днес пак започна,а и след седмица пак трябва да ми идва.Та въпросът ми е нормално ли е това,и имало ли го е при вас

# 1
А използвате ли предпазни средства?
"Идването" не е гаранция. На мен, откакто ми е дошло за първи път през пубертета, не ми е пропускало месец, а съм забременявала 2 пъти, вторият дори с близнаци. Mr. Green

# 2
Аз също съм раждала секцио, но не съм имала какома усещане.
Не е ли по-добре да се консултираш с лекар.

# 3
  • Pb
Преди време имаше подобна тема, в която доста жени споделяха разни такива усещания. За съжаление, нямам линк.

# 4
Аз и след двете раждания съм имала подобни усещания, но тъй като са спорадични не им бях обръщала внимание, но и аз не съм раждала секцио така че при мен може да е нещо по-различно.
Твоите придърпвания да не са около белега, ако е така може да си е от самата операция!

# 5
Консултирай се с лекар за твое успокоение. Peace
Аз раждах секцио и такива усещания не си спомням да съм имала.

# 6
То не е точно придърпване,а като побутване.Не е в областа на операцията.Всеки път на различно място най-често около пъпа.Но понякога и много по нагоре до ребрата,а там каква ти матка newsm78
Мисля да отида на лекар,но тъй като ми е първо раждане реших да попитам дали е нормално

# 7
Матката ти се е прибрала мноооооого отдавна. Обикновено става за 7 дни след раждане.

Вероятно пазиш усещания от бременността, също така е възможно и просто да са преминаващи газове. След второто раждане тези побутвания около пъпа ги усещам много осезаемо, когато се появят. Grinning  Но за твое успокоение можеш да отидеш на лекар

# 8
Матката ти се е прибрала мноооооого отдавна. Обикновено става за 7 дни след раждане.

Вероятно пазиш усещания от бременността, също така е възможно и просто да са преминаващи газове. След второто раждане тези побутвания около пъпа ги усещам много осезаемо, когато се появят. Grinning  Но за твое успокоение можеш да отидеш на лекар
Peace И аз мисля така  Simple Smile

# 9
И аз съм имала подобни усещания след секциото. направи си тест за бременност за собствено успокоение.

# 10
Спокойно, това са газове.След секциото по ясно усещам перисталтиката на червата. Но посети и док за твое успокоение.

# 11
И аз мисля, че са газове. При мен имаше подобни усещания близо година след операцията ... освен това така ми "куркаха" червата, че имах чувството, че се чува в цялата стая. Но с времето всичко се намести  Laughing  Матката контрахира няколко дни след секциото, не може да ти е от това.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт