SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 26 135
  • 711
  •   1
Отговори
# 75
Не викам, трая си Whistling .

# 76
  • гр. София
Аз на принципа на шопа "мене ме не питат, ма я току да си кажем"  hahaha ще кажа това: знам какво носи младежът в тези куфари, ляляляля, знам....
....носи светивалентинските сатенени чаршафи от Импалка!

Та, Апокалиптик добре се е ориентирала какво да носи, нищо, че тежи  Wink

# 77
Ръц Joy Joy Joy !

Чък Heart Eyes рече и отсече. Поздрав Hug : Coca & Villa - La Noche (Original Mix).

Чаршафите обаче ухаят на бензин, кожа, мускус, барут, пак кожа, Уинчестър smile3544 ... Запазили са сигурно и откъснатите от тях ленти за връзване.

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 16:39 от Impala

# 78
И моята плюшена маймунка, Розе, че без нея не заспива Laughing

# 79
  • гр. София
И моята плюшена маймунка, Розе, че без нея не заспива Laughing

Така де  Grinning
Нищо чудно и от туршийката на Сончето да е сложил един-два буркана за из път Laughing

# 80
  • В средата на времето
Нищо чудно и от туршийката на Сончето да е сложил един-два буркана за из път Laughing

Хубаво и напомни пак Wink Тя обеща за тази вечер да показва, та да не забрави Grinning

Тук обаче много се прескача от единия паралелен свят в другия. Стана Fringe отвсякъде Laughing Значи подаръците бяха за Сам и Дийн. Що щат тогава у Джаред, респективно Дженсън? Crazy Защото Галя твърди, че този на летището е Джаред, а не Сам. Импала твърди, че Сам и Дийн били вързани, т. е версията на Галя се оказва истинска. Мистерия са ми предметите Laughing Задълбавам ненужно, ама си тръгвам след малко Laughing

И не, Дженсън е за Izida - тя първа се досети за него, нищо че още не го е """заплюла""".

А, аз няма и да го плюна Laughing Дженсън мога само да го съзерцавам и да въздишам. Все едно е произведение на изкувството Mr. Green. На мен Дийн ми е пътеводната светлина Heart Eyes Joy

# 81
Защо J2 са запазили подаръците за Сам и Дийн не знам, но се досещам Whistling .
Сам и Диййн със сигурност са тук, при мен: гледам ги в момента. Е, вече не те са вързаните.

И не, Дженсън е за Izida - тя първа се досети за него, нищо че още не го е """заплюла""".
А, аз няма и да го плюна Laughing Дженсън мога само да го съзерцавам и да въздишам. Все едно е произведение на изкувството Mr. Green. На мен Дийн ми е пътеводната светлина Heart Eyes Joy

Кавички, три чифта Grinning ... За Диййн съм съгласна - по е и свети Peace .

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 17:39 от Impala

# 82
И тук така Mr. Green :
"Виждайки суматохата, Бела захвърли скъпото си палто, грабна една от количките за багаж, гътна в нея двуметровото въплъщение на женските мечти и подпали гумите."

И понеже Галчето и Апокалиптик бяха отнесли куфарите с дрехите... като го заведох у нас... той нямаше какво да се преоблече... и трябваше голичък да си стои Simple Smile

ама понеже съм добра
и за да не хване бронхит, след няколко часа стоене гол,
се обадих на момичетата да идват...

да го топлим на смени

# 83
след няколко часа [...]
да го топлим на смени

... Но се подсигурихме да сме на място забранено за коли. Особено класически красавици.

Sad Sad Sad *подсмрък*

# 84
Момичета, най-накрая ви изчетох - всяка една буквичка. Невероятни снимки и клипчета сте поствали, много интересни теми сте нищили, а и бая закачки е имало  Hug. Чдесно се забавлявах през цялото време, но най-много ме впечатлиха валентинското стихотворение на Розичка и супернатуралните момци по носии на Бичито  Laughing.
Розичке, таланта ти е уникален!  Hug Напълно съм съгласна с Импалка, че трябва да направиш нещо в посока публикуване на творбите ти.
Бичито, станала си истински факир на манипките!  Hug
Да ви призная - още не съм гледала пропуснатите епизоди, първо изчетох какво е ставало в темата. Оказа се, че вие сте ми липсвали повече, отколкото момчетата  Hug

# 85
след няколко часа [...]
да го топлим на смени

... Но се подсигурихме да сме на място забранено за коли. Особено класически красавици.

Sad Sad Sad *подсмрък*

Е, ти откъде знаеш къде живея... в реалността, в която Джаред е у нас... у нас може да е голяма къща в южна страна с огромен паркинг само за теб Simple Smile

# 86
Оказа се, че вие сте ми липсвали повече, отколкото момчетата  Hug.  

Споко, ще ти мине Joy . Шегувам се - много си мила Hug Hug Hug .

Bella, Heart Eyes
Благодаря Hug ! Но по-добре да не ме подлагаме на изпитание: да не стане както с командосите.

# 87
постигнах напредък...

с мъжа...

показах му тази снимка

и той каза, че е съгласен да практикуваме суинг със семейство Падалеки!!!

сега остава само и сем. Падалеки да се навият

# 88
сега остава само и сем. Падалеки да се навият
Бела, ми ти 50% от работата си я свършила  Laughing Сега остава Джаред да покаже една снимка на твоят половин на госпожата и стискате ръце  Mr. Green

# 89
  • # супернатурална #
 hahaha hahaha hahaha
Ох, Бела, Белааа  Joy
Страхотна идея, завиждам, че имаш пълномощно, аз май само за Джаред няма да получа, някои хора подозират, че имам чувства към него  Laughing
И сега нови снимки:

Няма да кажа какъв СМС получих, все пак и аз имам срам  Rolling Eyes  Laughing

Изи, и аз се обърках, има някаква порта между двата свята, е сега в събота ще разберем у кой е ключа.

Златеее  Hug Heart Eyes Hug

Моля, някой да ми каже защо в ФБ излизатт по новия начин снимките и правя какви ли не въртели за да ги постна като изображение  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 19:15 от Г. Краули

Общи условия

Активация на акаунт