SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 25 980
  • 711
  •   1
Отговори
# 135
  • гр. София

Миркааа, няма да плачкаш  spoko
Чък ще напише една история за теб и Кас, а нали знаеш, че каквото напише той се сбъдва   Wink

наистина лиии?!  Praynig Hug Heart EyesСупер, това със сигурност ще ме зареди, знам, че ще е уникално. О Розе, нямам търпение да прочета, а щом Чък го е пророкувал и написал, 100 на 100 ще стане...УРА!  Хахахах нека се пукнат всички лъки бичис  Mr. Green Laughing newsm68

...Чък вече подостря перото за писане  Wink

'Aй стига само с теЯ братя Joy !

Да, бе, толкова са досадни, не мога да ги гледам напраУ
 hahaha

# 136
Аз са навих  Grinning
Да,че и на мене нещо зеха да ми писват пък уж съм нова тука  Laughing

# 137
Да, бе, толкова са досадни, не мога да ги гледам напраУ hahaha
Е, и аз не ги гледам направо, а под ъгъл, 'щото очи в очи на десетина сантиментра не мога да фокусирам добре Joy .

PS. Пак съм яхнала конете ooooh! ... Защо не ме отстреля някой и да ме свали от тях?

Maме,
Внимавай с носа - да не се закачиш някъде Joy .

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 02:45 от Impala

# 138
  • гр. София

PS. Пак съм яхнала конете ooooh! ... Защо не ме отстреля някой и да ме свали от тях?

Ми, ако бях някой от Уинчестър брадърс, щях веднагически, ама тутакси просто да те отстрелям с една въздушна целувка... Rolling Eyes

Нищо, ето ти една от мен Heart Eyes Не се чувствай отстреляна, само мнооого нацелувана  Hug

# 139
Кой стреля, кой целува, защо, кога и какви коне са яхнати?
Аааа стреляте с целувки. Идвам веднагически да получа колкото се може повече Joy От кой са целувките, щоТ все пак имам предпУчитания Laughing
Здравейте, как сте в това шшшшшипрекрасно време Twisted Evil Вече ми липсва витамин Д определено, мозъкът ми се размекна...

# 140
Maме,
newsm78 това не го разбрах   newsm78

# 141
Импалка за другата тема ще съм готова с красив Кастиел  Hug  bouquet

Mupka,  Hug
Надявам се да не прозвучи гадно на теб и останалите, но искаш/искате ли следващата тема да е посветена на Кас: досега, мисля, не е имало такава, а заслужава? От епизода, които очакваме, ще има и нов матрЯл.

Дааааааааа да да  newsm44 newsm44 newsm44 Супер, красота ще е! Леле днес ме накарахте да се усмихвам постоянно. Страхотни сте!  Hug  bouquet Heart Eyes

...Чък вече подостря перото за писане  Wink

Днес вие ми правите деня прекрасен!
 Мерси -цък

# 142
Розе, Heart Eyes
Хареса ми пъти повече от уинчестъровото 'отстрелване'. Благодаря Hug .

Amore,
Жребци, мило, жребци Whistling .

Maме,
newsm78 това не го разбрах   newsm78
Пинокио - Outta Joint , буквално?

Mupka, Hug
Limp Bizkit - Behind Blue Eyes - не е подходяща като текст, но заглавието й поне – донякъде.

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 02:52 от Impala

# 143
Маме, мисля, че Импала иска да каже, че  Outta Joint ей за това
Да,че и на мене нещо зеха да ми писват пък уж съм нова тука  Laughing
Ах, Аморе засякохме се Heart Eyes

Ама и аз един пост сътворих, не знам Мама дали ме разбра hahaha

# 144
Аууу каква съм бавна  Joy Joy  Joy

Разбрах,разбрах  Joy

# 145
Здравейте!
Еха, колко много инфо за престоящата серия, че и не само.
Импалка, Дейна голямо благодаря за новините и снимките на Дженсън!   bouquet  bouquet Hug Hug
Ще дойде голям майтап този епизод, ама май наистина ще се наложи да го гледам няколко пъти за да открия всички скрити намигвания.
Много се радвам, че Бен Едлънд ще се прояви като режисьор в СПН. Както разбрах от една от статиите той е режисирал преди това един епизод от сериала Angel и сега като се сетих кой точно епизод беше, ми наистина много добре се беше справил човека. Серията е в типично негов стил смешна и абсурдна.
Ето едно кратко клипче от нея - http://www.youtube.com/watch?v=l0tNqwNpGGQ&feature=related
Сори за спама, ама ми е много любим този епизод.

Мирка, наистина си е за яд, че нямаме възможностите на американските фенки  Close, но да се надяваме, че все някога ще ни се падне шестица от тотото  Praynig Wink

Идеята за тема посветена само на Кастиел е чудесна!

# 146
Maме,
Не си бавна Naughty . Аз самата често не знам какво казвам, докато не го прочета hahaha hahaha hahaha .

А! Ами вчера? Бях бърза, но Галчето - маневрена и ми сви Джареда, преди да успея да го гепя... за Bella, естествено, не за мен Outta Joint (гле'й колко често се използва).

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 02:54 от Impala

# 147
Какво пак се вихрите ??????? Къде са цАлувките, искам и аааааааааз .....
Следващата тема за Кас - юпииии дааааааааа ще да е много синееееокааааааа ....
Розе Heart Eyes и аз нямам търпение да прочета пророчеството на Чък за Кас ...  Hug Hug Hug

# 148
Злата падне ли се шестица ва накачулвам всичките в часния си самолет и летим за имението,където специално ще ни чакат Сам,Кас и Дийн по Адамово облекло  Grinning

Импалке  : Laughing Laughing Laughing Бавна съм недей да ми скромничиш  Grinning,апък ти как можа да го изтървеш незнам,такъв невероятен как се изтърва  Laughing Laughing

Бичи  Kissing Heart

# 149
  • гр. София
Ето: от мен за всички ви  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug
(сега сте омазани с червило и намачкани  Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт