SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 27 256
  • 711
  •   1
Отговори
# 210
Розе,
Казвала съм ти го много пъти, но още един никога не е излишен: Страхотна си Peace . Благодаря ти   bouquet . Благодаря че те има Praynig . Обичам те Heart Eyes .

Bella,
Ще допълня мaлко Златото за ‘blue steel’. Закачката от 2.19 е със ‘Zoolander’. Оттам тръгна всичко.
- цък за оригиналната 'blue steel' Crazy . Не, благодаря. Искам си имитациите.

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 03:34 от Impala

# 211
Галче, не знам дали ще мога да спя тази нощ...
просто тези сантиметри плът, които са се разкрили, са толкова примамливи
гледам я тази снимка вече десет минути

Shocked Shocked Shocked Shocked
 Blush Blush Blush Blush
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вие за Галевата плът ли си говорите, защото аз си зяпам една друга-между колан и тениска Laughing

# 212
  • # супернатурална #

Laughing Laughing Laughing незнам защо ама си те представих с червени  Laughing

Пак по-добре, моят мъж сигурно си ме представя с тигрови на платформи, щото такива искаше да си купя  Joy

Тренера верно добре изглежда разгащен. Изи, влачИ го към пещерата  Mr. Green

Данир, как за мойта, бе  Shocked  Laughing при наличието на поне педя голичко и тренерско  Laughing

# 213
Розе, bouquet Hug Божествено е разказчето! Възхищавам се на всяко твое писание и ги чета с трепет. Буквално като видя, че си писала нещо по-дълго от 3 реда и знам, че:
1. Ще науча нещо интересно;
2. Ще се забавлявам;
3. Ще се възхищавам на таланта ти.

Присъединявам се към мнението на останалите, че трябва да издадеш книга.

Това клипче, в което J2 говорят за анимето гледахме ли го? http://www.youtube.com/watch?v=ahpmFhbvwKE Анимето е зле, но Дженсън и Джаред тук са убийствени - мога да го гледам с часове! Както и това: http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=191623667536029&oid=136418536369060&comments, което за съжаление намирам само във FB и не знам дали всички ще можете да го видите. Второто е особено добро.

Белс? Ти да не се занимаваш с издателски бизнес, извинете за нескромния и off-topic въпрос? Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 23:01 от Dana_Scully

# 214
Галче, не знам дали ще мога да спя тази нощ...
просто тези сантиметри плът, които са се разкрили, са толкова примамливи
гледам я тази снимка вече десет минути

Shocked Shocked Shocked Shocked
 Blush Blush Blush Blush
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вие за Галевата плът ли си говорите, защото аз си зяпам една друга-между колан и тениска Laughing

Сигурна съм, че Галевата плът не е за изпускане... особено като се има предвид какво тату има госпожица Краули Simple Smile но все пак оставям плътта й САМо на някой мъжки обект...
моите предпочитания все още са към мъже... и точно за същата плът между колана и тениската става дума...

за под колана дори не смеем да говорим

# 215
Добра да е  Hug
Розе ... отново безмълвна оставам. Истинско удоволствие е да чета произведенията ти.
Честно, ако не издадеш книга или стихосбирка, Ще е голяма загуба за всички. Помисли си. В мое лице Ще имаш един от най верните си фенове  Hug Hug Hug

Изи, къде си го помъкнала така Дийн ???????
Дейна, гледам клипчетата за анимето ... верно там и двамата са дъхоспираЩи ..... и се сеЩам, че допреди малко гледах няколко минути, без да отлепям поглед, от подписа на mokka .... (не ореото .... другите бисквитки). Ох това дъъъълбоооооко V деколте на Джаред  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .... и ...

# 216

Дейна, гледам клипчетата за анимето ... верно там и двамата са дъхоспираЩи ..... и се сеЩам, че допреди малко гледах няколко минути, без да отлепям поглед, от подписа на mokka .... (не ореото .... другите бисквитки). Ох това дъъъълбоооооко V деколте на Джаред  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .... и ...

Ми то гифчето е от там  Wink Много са яки в клипа, не знам за анимето. Доколкото разбрах ще правят представяне така на всеки епизод.
-Чудя се кой ще бъде по-добре изглеждащ?
-Мисля, че това е очевидно.
-Може и да не е. Поне знаем със сигурност кой ще е по-висок!  Joy

Почти съм ви настигнала, на 9ти еп от сезон 6 съм, ама лекциите ми пречат на сериалите  newsm48 За съботния обаче ще съм редом с вас Simple Smile

А Орео-то е свързано със вчерашното ми откритие за какво използват бисквитите в сериала  Joy
Отлеееепяяш, облиииизвааааш, мислиш за Дженсъъън  Twisted Evil

# 217
  • # супернатурална #
Дейна, второто клипче не го виждам, така че ако те повтарям, извини ме  Wink
Джаред с деколте до пъпа Heart Eyes
Дженсън - КОНИЧИ ЛА Laughing

оставям плътта й САМо на някой мъжки обект...

smile3521

Сам, но не само Mr. Green

# 218
Дейна, второто клипче не го виждам, така че ако те повтарям, извини ме  Wink
Джаред с деколте до пъпа Heart Eyes
Дженсън - КОНИЧИ ЛА Laughing

Сега Ще ми трябва и лед към душа ..... Бива ли да сте толкова лоши ????????  Praynig

# 219
http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=191623667536029&oid=136418536369060&comments Пускам пак второто видео, дано този път да се вижда, макар че май сте го видели. Не мога да го намеря в ЮТ.

Редакция: Не може да се постне, как ли не опитвам, не става. Sad

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 00:20 от Dana_Scully

# 220
  • # супернатурална #
Танче, на мен ми се отваря само мойта страница в ФБ  Rolling Eyes
Би, банята е свободна, ти си  Grinning

# 221
Танче, на мен ми се отваря само мойта страница в ФБ  Rolling Eyes
Би, банята е свободна, ти си  Grinning

Сама в банята не влизам ... освен ако не съм акомпанирана от някой от двамата господа дето са в стаята  Whistling Whistling (за да ме пазят от някое свръхестествено ....  Outta Joint).
Дейна, на мен ми се отваря на моята страница, гледах го .... супер е  Peace

П.П. Пожелавам ви лека, сладка и спокойна Уинчестърокастиелска  Laughing

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 01:15 от bichito

# 222
  • КиТ
Чи ко ни мъ харесваш hahaha hahaha hahaha hahahaГледкай подписа и си представяй как си викат: Искаш ли Орео? Ми, може. Ааа, ма после как ше си го чиста от ушите GrinningЧестно, не мога, от снощи с тия бисквити не съм спряла Joy

Ми точно като видя,вече орео и се хиля като пача,не знам утре ще гледам сигурно дневниците и ще се смея през цялото време,ми ти си виновнааааааа Crossing Arms hahaha hahaha hahaha hahaha,а за свръхестетвено вече като видя кал и няма да се спра Crazy Joy Joy Joy Joy Crazy
Ех тия лекции звачи,наще ни пускаха на 10 та минута ся към края на седмицата почнахме да пишем Mr. Green,айде чакамете Hug Hug Hug Hug

За видието на Дейна копирайте всичко,включително и след това което можи да се натисне,не знам дали ме разбрахте Thinking копирате всчки до s-то включитлено и тръгва Wink Peace

# 223
И аз съм абсолютен фен на Розето, леле колко ще е хубаво да си купуваме книгите и...ех  ще потъваме в прекрасни вселени Heart Eyes И аз така като Изи, все едно гледам филм, толкова е добро и истинско   bouquet Не мога да спра да си чета разказчето, великолепно е, ако някога в някоя алтернативна вселена ми е писано да срещна Кастиел, искам да е точно така, дума по дума!  Flutter

Момичета утре заминавам за родния край и се връщаме чаааак в неделя. Ще изтърва  мета епизода, направо сън няма да ме лови. Ще откача, че ще съм и на село, дето няма пукнат интернет, ужас! Много ще ми липсвате, но като се върна ще има да си ви чета и да си гледам епизода и да потъвам в сините очи на Кас Laughing Имам чувството, че не съм гледала Кастиел с месеци, толкова съм се затъжила  Sad Но пък Розето ме зареди за седмици наред  Heart Eyes

Oще не съм пробвала новата опция за видеото, така, че едно поздравче и от мен Simple Smile

# 224
Добро утро, едно сладко и енергично видео, с което да започнем Петъка! http://www.youtube.com/watch?v=EF6LyPPM5QQ

Усмихнат и успешен ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт