SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 27 221
  • 711
  •   1
Отговори
# 255
  • В средата на времето
Имащ предвид, че малко изопачават истината и затова правят такива жестове, като при лъгането на покер?

Да, нещо такова.  Simple Smile

# 256
Да , интересно наблюдение... браво Изи, много си наблюдателна. И аз съм на твоето мнение...правят се на скромни, но всъщност не са Simple Smile

но пък би трябвало като актьори да не правят такива жестове, но явно на всеки се случва

аз чак сега пък забелязах един от коментарите под видеото "OMG jared read HARRY POTTER! I LOVE THIS GUY!!! and it's tottaly true the last book is awesome!!!"

хахахахахаха

според мен Джаред говореше за филма, но явно феновете на Хари Потър се вълняват Simple Smile

# 257
  • В средата на времето
според мен Джаред говореше за филма, но явно феновете на Хари Потър се вълняват Simple Smile

Да и аз смятам, че говореше за филма Simple Smile

Да , интересно наблюдение... браво Изи, много си наблюдателна

Няма как да съм фен на Тим Рот в "Lie to me" и да не стана мааалко по-наблюдателна  Laughing

# 258
Jess и команда   bouquet са намерили анимето - епизод 2 'Roadkill' -, но за сваляне. Ето линка към записа в дневника: http://jessdiary.diary.ru/p148397216.htm. Аз ще пропусна - стига ми гифчето.

Поредни спойлери за мета епизода ooooh! - тук. Друг път няма новини по цяла седмица, а сега Crazy ...

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 19:58 от Impala

# 259
Изи, проверих, че това е някакъв сериал, ама да си призная за първи път чувам за него. Хубав ли е?

Импала, страхотен подпис!!!! Виждам, че вече и анимирана си !

# 260
Няма как да съм фен на Тим Рот в "Lie to me" и да не стана мааалко по-наблюдателна  Laughing
Олеле, любим ми е още от времето на Роб Рой, а то беше толкова отдавна Grinning

Ех, как се вълнувам за среднощната серия...

# 261
  • # супернатурална #
Ох, какви хубави клипчета сте пуснали  Heart Eyes
 Гледам, че обсъждте "Излъжи ме". Аз няколко пъти го препоръчвам тук, струва си не само заради Тим Рот и невероятният му акцент и походка!
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=171916&hit=1

Ех, как се вълнувам за среднощната серия...

И аз, но за мен ще е сутрешна, няма шанс точно днес да устискам до 4
Поздрав!

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 20:37 от Г. Краули

# 262
  • В средата на времето
Изи, проверих, че това е някакъв сериал, ама да си призная за първи път чувам за него. Хубав ли е?

Страхотен е Grinning. Доста неща могат да се научат от там. Вдигам две ръце за него Simple Smile

...струва си не само заради Тим Рот и невероятният му акцент и походка!

Съгласна Peace Много харесвам и начина му на обръщение към жените - "love" Grinning

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 21:08 от Izida

# 263
Злате, казват ли нещо интересантес, че волумето хич не мога да го надуя на мах в момента Laughing
Изи, извинявай, че не съм ти отговорила, но чак сега се включвам. Ти сигурно си го изгледала вече клипчето с волуме на мах, а ако не си най-интересното са кадрите от самия епизод, а него утре ще си го гледаш с перфектно качество. Така че нищо не си изпуснала.  Grinning

Инче, страхотен "коничи уа" Дженсън!  Heart Eyes Heart Eyes Направо съм флюбена в нова гифче.

Импалка, мерсаж за новото инфо за метаепизода!  Hug Анимето и аз мисля да го пропусна. Много си готина анимирана  Heart Eyes Simple Smile.

Мммммммм, Тим Рот  Heart Eyes. Този сериал не го знаех, но може да го прегледам след вашите препоръки. А Tим го любя още от Reservoir Dogs  Heart Eyes.

За среднощното гледане няма да се класирам, въпреки че най-вероятно ще съм будна по това време, но ще съм заета с други занимания  Grinning.

# 264

Мммммммм, Тим Рот  Heart Eyes. Този сериал не го знаех, но може да го прегледам след вашите препоръки. А Tим го любя още от Reservoir Dogs  Heart Eyes.

За среднощното гледане няма да се класирам, въпреки че най-вероятно ще съм будна по това време, но ще съм заета с други занимания Grinning.
Ооо и там беше страхотен. Беше Розовия, нали?
Това второто ми навя едни спомени...

Хайде банда, аз ще дойда към 3 и нещо, надявам се...

# 265
Мммммм Злате  Hug, със сладки занимания ще си заета  Hug
И аз се надявам да го гледам, че нещо щерката днес вдига едни температури. Та нощес ще съм дежурна да я наблюдавам .... Дано да мога да погледам поне малко ... компания със сигурност ще ви правя  Peace

# 266
Ффффуууу Аз май няма да мога да дочакам,че и аз като Мирка утре съм на селски туризъм.Айде приятна вечер  Hug

# 267
  • # супернатурална #
Аз да кажа, че ударих една дрямка  Laughing и ако има други незаспали може и да остана до 4.
Ето още малко помощни средства, ако някой друг, освен Бела реши да навива половинката за суинг със сем. Падалеки

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 03:00 от Г. Краули

# 268
Прибрахме се, събличам се и идвам.

# 269
  • # супернатурална #
Прибрахме се, събличам се и идвам.

А, ама ще се събличаме ли  Shocked  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт