SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 27 221
  • 711
  •   1
Отговори
# 240
Розе, готово.
Аморе, значи ще се наглася по-рано и аз, за да си спамим тук евентуално Grinning Може да има и други желаещи...
Диди, радвам се, че помогнах Laughing за затоплянето ти...

# 241
  • гр. София
Може да има и други желаещи...

Аз съм от желаещите, но няма как да стане  Laughing
Вие докато гледате аз ще спя и обещавам да ви сънувам. Хубави сънища, разбира се!

# 242
Дано да има повече желаещи: първо, само двечките..., нали Rolling Eyes , и второ, колкото повече толкова по-весело Whistling .

# 243
Нивото на английския не ми позволява да гледам серията без субтитри, т.е. не че не ми позволява, но няма да разбера смешките, леле как се увъртях, ако все пак успея да се вдигна по нощите, с удоволствие мога да се включа в спаменето Laughing

# 244
  • В средата на времето
Нощното рандеву в колко часа започва? Наше време...

Надувайте волумето до дупка и слушайте фнимателно  Grinning

Злате, казват ли нещо интересантес, че волумето хич не мога да го надуя на мах в момента Laughing

# 245
Аз за съжаление не мога да издържа до 4 сутринта...

даже на Нова Година не удържах, питайте Инчето и Диди...

така че няма да се включа в будуването, но пък за сметка на това съм от лудите дето стават рано,

дори в събота, така че ще се заредя към 7 сутринта да го гледам Simple Smile)))

ами така де... нищо не може да ме задържи в леглото събота сутринта, когато има нова серия

е, добре... признавам си, ПОЧТИ нищо

# 246
  • гр. София
Олеле, текстът, текстът, текстът  Shocked

Не мога да опиша по-точно братските отношения между Сам и Дийн!

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 15:04 от Зимна роза

# 247
  • В средата на времето
Съгласна Peace И песента е много хубава  bouquet.
Ето текста за тези като мен, които "четене с разбиране" на руски повече го умеят от "слушане с разбиране" Crazy Laughing:

Да будет Тень да будет Свет
Я проживу эоны лет
Пока пойму что у меня
Есть только ты и только я

Что мир лишь сон где мы не спим
Познаем страх и вместе с ним
Шагнем в огонь напьемся слёз
И повернём земную ось

Мы как вода в море
Кровь в жилах
Боль в сердце
Нож в спину
Двое как крылья
Сон в руку
Миг счастья
Жизнь в муках

Не хочу другой судьбы
Где есть не я где есть не ты
Благодарю сейчас и здесь
За всё что нет и всё что есть

Мы как вода в море
Кровь в жилах
Боль в сердце
Нож в спину
Двое как крылья
Сон в руку
Миг счастья
Жизнь...

# 248
Изи, благодаря много...

така наистина разбрах много повече (не всичко)

# 249
Сега ако някой се включи и с превод за такива като мен, дето от руски бъкел не панимаят newsm78 Praynig

# 250
  • гр. София
ИзиHug
и аз мислех да го постна, но рекох да не ми стане много дълъг поста.

Стиче, ако никой не се наеме с таз задача, аз ще го преведа. Но нека изчакаме малко, може някой с по-добър руски от моя да се появи.

# 251
Добро утро  Grinning сега ставам. Лиле кафето хубо ми дойде и в чинията нищо не остана  Grinning

За срещата незнам дали ще удържа ама ще се пробвам.

# 252
Пишете ме и мен за по сред нощите. Само се моля  Praynig, тъпото PC и НЕТа да не ми изиграят лоша шега като миналия път, иначе съм там.
А текста на руски е много хубав (песента ще я слушап по късно).

# 253
  • В средата на времето
Това клипче, в което J2 говорят за анимето гледахме ли го? http://www.youtube.com/watch?v=ahpmFhbvwKE

Току що го изгледах. Беше ми интересно, защото аз, признавам си, не гледам много записите от кънвеншъните. За това нямам много наблюдения как се държат двамата, когато им задават въпроси. Тук ми направи впечатление, че Джаред започва първи да отговаря на всеки един въпрос и бърбори леко и бързо. Дженсън допълва, но сякаш по-бавно му тече мисълта или по-скоро мисли как да се изрази най-точно. Simple Smile Но общото впечатление е, че се допълват много добре. Докато слушах Дженсън да говори, на бекграунд ми течеше мисълта, как ли ще звучи от неговата уста мантрата - Ом (която е всъщност изговаряне на аааоооммм). Направо имам чувството, че ще създаде осезаеми вибрации на въздуха около него Grinning Стархотен глас има.
Интересна е реакцията на двамата (Джаред и Дженсън от 1,31 до 1,35) - споменавайки за успеха на шоуто, единия се пипа за носа, другия за ухото. Не мислят, че е феномен. Казват го все едно има елемент на учудване, а всъщност те самите не са...

И това клипче ми хареса, защото се получава контраст между веселата мелодийка и това, което тече като видео Laughing

# 254
Интересна е реакцията на двамата (Джаред и Дженсън от 1,31 до 1,35) - споменавайки за успеха на шоуто, единия се пипа за носа, другия за ухото. Не мислят, че е феномен. Казват го все едно има елемент на учудване, а всъщност те самите не са...

Имащ предвид, че малко изопачават истината и затова правят такива жестове, като при лъгането на покер? или имаш предвид, че това са жестове, израз на суеверие ?

Общи условия

Активация на акаунт