SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 27 218
  • 711
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Къде е тази реклама на Орео?
В серията ли е, май съм я изпуснала  newsm78

# 376
  • В средата на времето
... да се радваме, че въобще го продължиха, след като Ерик сдаде поста и остави новия екип да се оправя с постапокалиптичното състояние на СПН света.

Ами аз се радвам, но не мисля че трябва да го считам като някакво подаяние или "подарен кон" този сезон, защото сериала стана толкова популярен благодарение на феновете и щом са решили да продължат да печелят от сериала, са длъжни да измислят и достатъчно добри истории. Това  "да се радваме, че все още го има" някак не мога да го приема. Ако ме разбрахте, какво искам да кажа Laughing

Уф, тази ме загуби за читател след като прочетох умозаключението и, че във сериала "Good is bad and bad is good and so on" Crazy Но пък сравнението на Кас с Коломбо е смешно Grinning
Дейна, като знаем,че лоша реклама няма, тя направо е популяризирала шоуто на страниците на вестника Mr. Green

Женицата не е виновна - или не е прочела внимателно какво пише в интернет за най-вярното фенство на сериал, съществувал някога по света (мерим се единствено с феновете на Лукас и "Star Wars", ако питате мен, но аз съм луд фен и на тях, така че себе си слагам и в двете категории)

Брей, вярно ли сме такива? Grinning Чак се изпъчих Laughing Малко ми е невероятно да ни сравняват с феновете на Star Wars, защото Междузвездните първо, че са на много години и фенството им съществува също от толкова много години и второ, че Star Wars са като религия за феновете. Аз съм респектирана от тях.

Интересното при него е, че се интересува и от политика и заема позиция при различни събития. Така беше и с атентата в Русия, а сега и с нещата в арабския свят.

Миша е много различен от J2. Изглежда е отворен към света. Харесвам го, нищо че понякога ми идва твърде ексцентричен. Simple Smile

Честита годишнина на с-во Паделкови Grinning. Да се обичат завинаги и да са заедно пак толкова дълго. Grinning

В серията ли е, май съм я изпуснала  newsm78

Разбра се, че за някои от сцените, с пепел май, Rolling Eyes използвали натрошени бисквити Орео Laughing

Обаче имам нужда от малко разяснения-Маракана? и Тренера?

Маракана е сборното място на всички Дийнови фенки. Маракана е, защото сме много и даже и тя няма да ни събира в скоро време. Тренерът е Дийн Grinning Заради прословутата серия с червените спортни гащета и свирка в уста Heart Eyes

Като те чета обаче май не си за Маракана, а по-скоро си за отбора на така наречените "Ненаситници" Grinning  Wink

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 11:36 от Izida

# 377
Izida, дааа, точно за там съм  Blush Mr. Green , при ненаситниците.Какво да направя като не мога с един.... Laughing Joy

# 378
  • Разпиляна във въображението
Като те чета обаче май не си за Маракана, а по-скоро си за отбора на така наречените "Ненаситници" Grinning  Wink

Точно и аз щях да напиша това въздъхвайки доволно, че е от "ненаситниците" Laughing

# 379
  • КиТ
Йо най-сетне би Crazy Joy Joy Joy Joy  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Това за Орето тръгна от Йо Crazy Амидала нИ си изпуснала нищо Mr. Green Wink Peace,просто мен лично ме открехна с това Орео,щото не бях попаднала на конвеншана където са го коментирали и стана мазалото Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

Мури още една ненаситница,ей  Whistling Whistling Whistling Whistling

Честита годишнина на патрона и патронката,да са все така влюбени и многооооооооооо да се обичат Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 380
Bella, Hug
Разбрахме се Peace . Удари една длан на предната ми дясна гума и заповядай за кръгче(та) когато пожелаеш Grinning .

Ако питате към кой брат клоня ДИЙН е номер едно, но от време на време мога да разнообразя и със Сами   Blush. И двамата ми харесват за кръгчета.....

Izida, дааа, точно за там съм  Blush Mr. Green , при ненаситниците.Какво да направя като не мога с един.... Laughing Joy

Мммм, супер Peace ! Ориентирала си се възможно най-правилно Mr. Green . Стоманена прегръдка от мен Hug !

Шмугвай се тук и готово:
(цък)

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 14:00 от Impala

# 381
Яяяяя разяснете малко сега, аз за Тренера се досетих, ама какви са тез патронки  Mr. Green

# 382
Импалка, Аморе, страхотен гиф, ти го направи, нали. И текстът също ест...
Страхотни гифчета въобще, свих си едно, не знам от кой...
Серията е великолепна, освен братята, много ми харесаха ънкъл Боб и целият екип, естествено и Миша, закъде без него. Култови реплики - много на брой.

Пак гледам серията, физиономиите на Сам и Дийн са б-е-з-ц-е-н-н-и, особено Дийн, направо ме изумява всеки път Joy

# 383
Инче, радвам се, че доживях и ти от мен да си откраднеш гифче...

ама не съм ги правила аз, признавам...

но това е велико и аз си мислех да си го взема за подпис, ама на теб много ти отива Simple Smile)))

има още много въпроси, които повдига тази серия....
ама в момента ме е обзела следобедна умора и не мога да се сетя стоте неща, които исках да напиша....

може би трябва пак да я гледам отново и да се сетя... ще пиша после

# 384
Impala  Hug благодаря за разяснителната темичка. Значи аз съм от скандиращите на Маракана  Joy Ей, никога не хващам брата с малкото почитателки, все съм на пренаселения клон  Mr. Green

Някой беше питал дали Миша е най-активен в туитър, аз вчера прочетох, че само той има. Нямат Дж2, нито Джен.

Да им е честито на сладурите, честно казано много ме радват!

Четох някъде, че в началото Джаред и Дженсън постоянно са се шегували с нея и не са и обръщали внимание, понеже е мн мъничка. Правели са се, че не я чуват да им говори  Joy И после Джаред казва, че много се радва, че се е влюбила в него въпреки това  Joy

# 385
Юху и от мен  Simple Smile
Аз изгледах серията с английски субове,днеска пак щя е гледам с бг.
Доволна съм от от серията от сезона от всичко,благодарна съм че изобщо го продължиха без значение дали е по-лош или по-добър,за мен този сериал ще си остане номер едно  Simple Smile.

Много хубави гифове сте напускали,от хубави по хубави да се чуди човек кой да си открадне  Twisted Evil
На мен Г-жа Падалеки освен че ми се видя трътлеста ми направи впечатление че има много тлъст прасец,мен специално тялото и не ме впечатлява изобщо.Винаги съм се чудела дали има силикон в джуките  newsm78

# 386
  • # супернатурална #
Не ми прилича на жените, които биха си сложили силикон в устните. Не мисля, че е толкова суетна. Но не знам със сигурност. Дори да има намеса, направена е с мярка и на мен поне ми харесва.
Преди малко се сетих, че на днешният ден преди една година дъщеря ми люто ми се сърдеше, че не искам да я водя на сватбата на "Сам" (за нея си е Сам, а не Джаред)Имах неблагоразумието да и кажа, че е сватбата му с Руби и тя ми се тръшка да ходим, ама така се тръшка, все едно имаше  някаква вероятност да стане. Едва я озаптих, като и казах, че не сме поканени и няма да ни пуснат Laughing

# 387
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Галче, добре, че не сте отишли, че щеше да стане като в американските романтични комедии...

някой, ако има да възрази....

и ти щеше да се провикнеш и да стане мазало Simple Smile)))

а иначе за устните не знам, но бюстът на госпожата ми се вижда доста по-големичък от четвърти сезон....

може би просто злобея....

исках да ви питам

Защо се казва френска грешка? Това някакъв израз ли е? или просто защото всичко френско е много хубаво.....

Един поздрав  http://www.youtube.com/watch?v=e7wPQSxVwfo&feature=player_embedded#at=27

вижте най-вече 4:31 - попиках се от смях

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 16:55 от Bella

# 388

Защо се казва френска грешка? Това някакъв израз ли е? или просто защото всичко френско е много хубаво.....[/color][/b]

Ей тука Сара обяснява за епизода http://twifun-bg.com/?p=113180

Иначе в момента превеждам цитатите и се спуквам да се смея отново  Joy

# 389
Преди малко се сетих, че на днешният ден преди една година дъщеря ми люто ми се сърдеше, че не искам да я водя на сватбата на "Сам" (за нея си е Сам, а не Джаред)Имах неблагоразумието да и кажа, че е сватбата му с Руби и тя ми се тръшка да ходим, ама така се тръшка, все едно имаше  някаква вероятност да стане. Едва я озаптих, като и казах, че не сме поканени и няма да ни пуснат Laughing

hahaha Спомням си за този момент, тук усилено обсъждахме 99 начина да се задуши кандидат-градинарка с градински маркуч (и после да се скрие трупа). Grinning Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт