SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 27 205
  • 711
  •   1
Отговори
# 390
Продължавам с въпросите, абе ще ви побъркам направо...

Чета коментарите в замунда и ето на какво попаднах

"Всички изброени в серията са реални личности - Ерик Крипке, Робърт Сингър, Сера Гембъл, Клиф (но са изиграни от актьори). Дженивив е женена за Джаред. Джаред и Денсън живеят в една къща когато снимат във Ванкувър и да, били са скарани за извесно време преди година - Дженсън е искал да напуснат сериала след 5 сезон и той да свърши, а Джаред не. Миша Колинс има туитър и то най-извесния през 2010. Ерик Крипке наистина готви нов сериал за CW, но не Октокобра, а Пясъчният човек - базиран на комикс, но в момента е леко в немилост заради запъването си да приключи сериала миналата година ... "

Вярно ли е, че са били скарани?

после ще имам още въпроси, да не решите, че съм се отказала

# 391
Белс, не сме чували да са били скарани и определено няма такова нещо, че единият искал да продължи, а другият не - едновременно и на двамата е било предложено да продължат 5-годишните им договори за още 2 години и двамата са се съгласили.
Иначе, че живееха в обща къща във Ванкувър, всеизвестно е, че е така. Неведнъж са се бъзгали двамата по този повод из разните кънвеншъни.

Ерик наистина подготвя ново шоу, но още не сме чули /видели подробностите.

# 392
Не знам това виждали ли сте го, но не се стърпях просто  Mr. Green

# 393
Дейна благодаря,
аз знаех, че са живели заедно, но нямах идея за скарването...

ето още какво изнамерих в коментарите в замунда " Ако някой иска да разгледа истинските студия на Supernatural отвънка в Google Earth ги има в снимков тризмерен вид от доста ъгли. Просто пишете в търсачката и  8085 GLENWOOD DRIVE BURNABY, това е на 49°11`33.66”C и сте там."

Не знам дали е вярно, търсих и наистина излизат нещо като големи сгради, ама дали са фабрики, дали да студия нямам идея Simple Smile

Мокка, виждали сме го, предполагам, че някои дори да го и опитвали върху себе си (капака си), но нямаме нищо против да ни го напомняш....

Въпреки че Импала е много вярна и не иска други мъже освен братята, но аз мога да я спася от този, ако не го иска Simple Smile)))

# 394
Въпреки че Импала е много вярна и не иска други мъже освен братята, но аз мога да я спася от този, ако не го иска Simple Smile)))[/color][/b]
Май веднъж беше споменала, че и този не би го върнала, но може и да се бъркам. Simple Smile)

Иначе мерси за инфото за Google Earth. Отивам да търся, за да видя дали ще мярна J2 как правят снимки някъде. Simple Smile

(Нашия блок щом се вижда, какво да говорим за цяло студио във Ванкувър, сигурно се вижда).

# 395
Не беше точно така. Казах само, че не съм аз на снимката. За другото тактично си затраях, забърсвайки се леко със салфетка Whistling .

# 396
Ухаааа, 2 часа в превеждане и издирване на гифове, най-накрая сме готови!

Свръхестествено: Най-доброто от „Френската грешка“

# 397
E,Mokka, страхотна работа както винаги  Heart Eyes  bouquet

# 398
Ухаааа, 2 часа в превеждане и издирване на гифове, най-накрая сме готови!

Свръхестествено: Най-доброто от „Френската грешка“

Браво момичета! Отивам да се порадвам на труда ви!

# 399
Преди малко се сетих, че на днешният ден преди една година дъщеря ми люто ми се сърдеше, че не искам да я водя на сватбата на "Сам" (за нея си е Сам, а не Джаред)Имах неблагоразумието да и кажа, че е сватбата му с Руби и тя ми се тръшка да ходим, ама така се тръшка, все едно имаше  някаква вероятност да стане. Едва я озаптих, като и казах, че не сме поканени и няма да ни пуснат Laughing

hahaha Спомням си за този момент, тук усилено обсъждахме 99 начина да се задуши кандидат-градинарка с градински маркуч (и после да се скрие трупа). Grinning Mr. Green

Това определено трябва да се издири в архивите....

# 400
  • Разпиляна във въображението
hahaha Спомням си за този момент, тук усилено обсъждахме 99 начина да се задуши кандидат-градинарка с градински маркуч (и после да се скрие трупа). Grinning Mr. Green

Беше брутално. Но все пак Феята бавно и полека започна да допуска отделни кандидати до тревичката и цветенцата, а после, за радост на Мараканките, входът беше открит и фенките нахлуха в градинката с гръм и трясък.

# 401
Ех, цяла година ли мина ooooh! Laughing Да са ни живи и здрави Падалекови и все така чаровни и нахилени Heart Eyes Боже, как я недолюбвах патронката преди година, даже ми се губи ми момента, в който си дадох благословията за таз сватба Laughing Обаче помня, че някой изкара компромати от ергенското парти Laughing

# 402
Ех, цяла година ли мина ooooh! Laughing Да са ни живи и здрави Падалекови и все така чаровни и нахилени Heart Eyes Боже, как я недолюбвах патронката преди година, даже ми се губи ми момента, в който си дадох благословията за таз сватба Laughing Обаче помня, че някой изкара компромати от ергенското парти Laughing
Кой, кой, бързо да казва Rolling Eyes

# 403
Имаше едни снимки на Клиф Костерман, които беше пуснал в Туитър с коментар: "Поне никой не умря". Иначе ергенското парти е било в Лас Вегас в сдмицата преди сватбата. Джаред, Дженс и компания са се разцепили като за последно, та по този повод е и коментара на Клиф.

ей-на, намерих си и поста по този повод: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=469290.msg14269227#msg14269227

# 404
  • Разпиляна във въображението
От това, което чета, и градинарки и мараканки сме се почувствали застрашени от махането на шлифера на Кас в един от епизодите. За замазване на положението се публикаваха масови снимки на патроните с цел удържане на фенството им.

Дейна (когато в градината бяха само две):Мили Мараканки, моля не злорадствайте над двете ни бедни градинарки, които са в покруса от предстоящото бракуване на г-н Падалеки. Нека това, което съвсем скоро неизбежно ще се случи в тяхната подредена и винаги огряна от слънцето градинка да не ни отчайва и най-вече нека не злорадстваме, защото все пак нека не забравяме, че г-ца Харис съвсем скоро може да предяви претенциите и да се натисне още повече да става г-жа Екълс, а тогава, мили ми Мараканки, в нашите многобройни редици ще настане такъв плач и рев, че цунамитата, които периодично отнасят японските брегове, например, ще бъдат нищо в сравнение с вълните на покруса, отчаяние, яростно разкъсване на дрехи, разхвърляне на бельо и т.н. и т.н., които ще се разлеят по всички трибуни на препълненото ни спортно съоръжение.

Попаднах и на спортната ни програма написана от Изи:  Обувай червените гащета тогава и започвай тренировки    Имаме минимум по 7 мексикански вълни дневно, тренировка  "Въздишай, но не забравяй да дишаш" , както и повтаряне 77 пъти на мантрата "За тез очи и таз уста и в Ада бих била"

И няколко дни по-късно Злата заби дървен кол в сърцата ни: Добро утро и от мен!
Сега ще потопя в мъка и сълзи целият стадион с новината, че Дженсън и Данийл ще се бракуват през май. Ах, пролетта е тооолкова подходящ сезон за сватби (тук си ме представете сплела пръсти пред гърдите и въздъхваща романтично). Поне такива са слуховете, де.

Мис Арк подготви следните сватбени подаръци

Общи условия

Активация на акаунт