SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 27 195
  • 711
  •   1
Отговори
# 405
Днес се върнах, преди малко го гледах. УМИРАААМ от кеф! Страхотна серия. Много се смях. Ама как можаха да извършат това на Мишето сладко! Изверги! Няколко пъти връщахме на момента с играта на Сам и Дийн като Джаред и Дженсън. Ауууу какъв епизод. Сега си правя гифчета, после ще се вкл с адекватно мнение  Hug

ПП-Лелел да не ни подготвят, нас Кастиелките, за унищожаването на Кастиел?! Това като намек ли да го приемаме?

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 23:42 от Mupka

# 406
  • В друго измерение
Многоооо съм ви изпуснала, но се надявам да си наваксам оттук нататък  Hug
Минавам да кажа "добър вечер" и да си споделя, че се попикавам от смях - току що изгледах новата серия  Joy  Адски сладка, ще се гледа пак...
Аз съм пропуснала вече две или три теми, сигурно сте коментирали, но да взема да си призная, че нещо шести сезон не мога да му хвана цаката - не ме държи в напрежение, идва ми разпокъсана главната идея(тоест въобще не я виждам) - първо беше душата на Сам, после някакво чистилище, показаха някаква майка на чудовищата, само се загатва нещо за войната, която Кас води, а в същото време се заливам от смях на пародиите в почти всеки епизод.  Не схващам идеята на пародирането и липсата на генерален проблем, с който да се борят момчетата. newsm78 Whistling
Но затова пък Дийн е мега-гига-тера сексииии, аууууууу  Crazy
Знам, че всичко сте гледали, но да почерпя все пак за завръщането ми  Blush

# 407
  • Разпиляна във въображението
Обаче помня, че някой изкара компромати от ергенското парти Laughing

Тези нашите хубавци са прекарали събота и неделя във Вегас http://twitter.com/bodyguard4JandJ Чудя се кънвеншън ли е било или ергенско парти за Джаред с много текила, стриптизьорки и без никаква Джен наоколо??!  Mr. Green

http:// и

Ще ми се да видя малко истински снимки от събитието. Ще чакам Клиф Костерман дали няма да издаде някое и друго фото, както прави обикновено и ще ви ъпдейтвам immediately Simple Smile

# 408
  • КиТ
Ухаааа, 2 часа в превеждане и издирване на гифове, най-накрая сме готови!

Свръхестествено: Най-доброто от „Френската грешка“

Благодаря на теб и Мирел страшни сте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

хахха сега ти видях местожителството smile3532 smile3532 smile3532,ще ме умориш бИ hahaha hahaha hahaha hahaha Да взема и за да го променя,на: Вечно пустите клони,ма така ми е добрееееее  smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

Хм много интересни стари неща изкарвате Hug Hug Hug,браво че така не ми се четат толкос теми Blush

# 409
Хихих, Плами, кажи ми какво да направя като все съм с навалицата  Joy

Ама айде изкарайте малко реакции около Дженсъновата сватба. Предполагам че и там е имало душене на булката с връзка от тренерска свирка  Mr. Green

# 410
Ам, не съвсем. Там бяха бурни страсти, покрай които моя милост се научи да поства картинки с умален размер (всичките сватбени снимки, които бяха излезли ги направих на цъкащи размери).

Ще потърся поста.

П.С. Ето го: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=497107.msg15156279#msg15156279 2-3 страници след това има още снимки и коментари около сватбата на Тренера. Далеч по-мирно и кротко я изживяхме, отколкото се очакваше.

# 411
Боя се, че сватбата на Джаред беше отбелязана с една единствена снимка сложена от Фейчето, а след нея един огромен пост на Изи начерта план-програма за рожден ден на Тренера на 1 МАРТ. Все пак е разбираемо, градината беше пуста, а Маракана необятна.

Ето и доказателството:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=476495.180

# 412
Боя се, че сватбата на Джаред беше отбелязана с една единствена снимка сложена от Фейчето, а след нея един огромен пост на Изи начерта план-програма за рожден ден на Тренера на 1 МАРТ. Все пак е разбираемо, градината беше пуста, а Маракана необятна.

Ето и доказателството:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=476495.180

Едва след време излязоха повече снимки от сватбата на Джаред и Джен, затова в началото минахме само с една. Сега като си гледам архива, където съм си ги запазила, има около 900 снимки от самата сватба и репетицията преди нея. За съжаление страхотното сватбено клипче от сайта на Kirsten Schultz се е изгубило (вече не е активно).

Иначе сега отново разглеждам "репортажа", който съм правила след рожденния ден на Дженсън миналата година! (Чудя се къде ми е бил акълът и от къде съм имала толкова много свободно време, за да издиря това). Wink

# 413
?

# 414
Ам, не съвсем. Там бяха бурни страсти, покрай които моя милост се научи да поства картинки с умален размер (всичките сватбени снимки, които бяха излезли ги направих на цъкащи размери).
Ще потърся поста.
П.С. Ето го: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=497107.msg15156279#msg15156279 2-3 страници след това има още снимки и коментари около сватбата на Тренера. Далеч по-мирно и кротко я изживяхме, отколкото се очакваше.

Виждала съм снимките от сватбите на J&J, но сега с коментарите ви покрай тях искрено се забавлявах.

# 415
Миша е велик! Толкова добре играе. Пак го гледах!  Crazy

# 416
  • В средата на времето
Иначе сега отново разглеждам "репортажа", който съм правила след рожденния ден на Дженсън миналата година! (Чудя се къде ми е бил акълът и от къде съм имала толкова много свободно време, за да издиря това). Wink

Ооо репортажът ти беше страхотен Grinning Hug Помня, че се респектирах тогава.  Grinning Ще го изнамериш ли от старите теми, за да си го припомня пак? Утре, за националния празник, ще организираме ли пак Вселенски тържества или ще минем по-скромно? Joy

..и добро утро  bouquet

# 417
Добро утро...

днес имам доста работа да върша, ама защо ли дойдох първо тук...

сега се смея с миналогодишните преживявания,

само дето така и не можах да видя снимки от ергенското парти на Джаред????

уж някой ги бил пуснал, ама не ги намерих

Честно казано добре, че по-късно се присъединих към вас, че наготово приех, че момчетата са обвързани, не знам как щях да го преживея иначе Simple Smile)))

Не мога да си представя какви са били страстите, когато са били свободни....

ех, пренасям се в паралелна вселена, където те нямат съпруги, а само една Импала

Нея съм я приела на драго сърце Simple Smile

# 418
Белс, вземи ме с теб в тая вселена  Joy
Добро утро и приятен ден...

# 419
Снимки от ергенското парти, официални, нямаше. Това, което съм сложила по-горе са фенските виждания и предположения.

Общи условия

Активация на акаунт