SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 27 193
  • 711
  •   1
Отговори
# 420
  • В средата на времето
Снимки от ергенското парти, официални, нямаше.

То и кой ли ще е този луд, дето да позволи да излязат каквито и да било снимки от ергенско парти  Laughing дори и да е нямало изстъпления някакви, най-малко са се качили на някоя и друга череша Grinning

Не мога да си представя какви са били страстите, когато са били свободни....

Да ти кажа, че страстите съвсем не са се променили. Каквито си бяха пред заветното "ДА", такива са и сега. Grinning Wink

Поздрав за Мирка Grinning - Everybody Loves Cas

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 10:53 от Izida

# 421
  • гр. София
Привет и от мен  Hug
Много се смях на епизода, то не бяха физиономии, то не бяха жестове, то не бяха бисери  Laughing
Нямам нищо против епизоди тип "пълнеж", стига да се запази някаква основна сюжетна линия. Дано по-нататък развият историята на Мамата  Rolling Eyes
И още нещо - видяхме Кас без вездесъщия шлифер. Беше по синя жилетчица, която много отиваше на сините му очи  Simple Smile

Накратко да обясня за какво иде реч: Някаква си журналистка от небеизвестния NY Times е наклепала феновете на SPN, че са "15-тина годишни инфантилчета", които се кефят на ангели и демони.

Тая да каже какво пие, има едно черпене от мен.  
На 15 бех преди 17  Mr. Green
Добре ме е подмладила  Whistling

ПП: А, да, да добавя нещо: от този епизод видяхме колко много Дийн обича Импалата. Като видя, че е клонирана и му стана лошо.

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 11:26 от Зимна роза

# 422
Здравейте!

Ех, колко носталгично сте отбелязали годишнината на семейство Падалеки с тези стари постове. Наистина беше голямо вълнение около сватбите, особено като излязоха снимките.
Да им пожелая и аз много любов и семейно щастие и поне 3-4 Падалечета  Grinning!

Не й се връзвайте толкова на тази джурналистка от nytimes, както изтъкна Изи няма лоша реклама  Wink. Я каква дълга статия е посветила на "тийнейджърския" ни сериал.

А сега ще зарадвам Бичито с един голям спойлер. Който не иска да се омърсява със спойлери, бързо да прескача поста.   Wink

ББ: Двама от най-големите ванкувърски папараци са издебнали пристигащият Марк Шепърд на летището във Ванкувър, най-вероятно за снимките на епизод 20 на СПН - "The Man Who Would Be King".
снимка + туит
и още един туит

# 423
Ооо, Злате, мерси за спойлера, и аз му се зарадвах покрай Бичито Grinning

# 424
Злата мерси много, и аз го видях по източниците  newsm09

# 425
  • В средата на времето
Stitch , дорипрекрасен аватар си имаш Grinning Поздравления! Joy
Това животно - алпака, нещо като лама ли трябва да идва? Crazy Аз като чух "алпака" във филма и се присетих за съдовете от алпака, пък то и животно имало такова Laughing

Като видя, че е клонирана и му стана лошо.

Аз все още не съм установила за себе си, защо точно му прилоша на Дийн Laughing Може би си помисли, че се е натровил нещо и вижда четворно и петорно Grinning или го прие като недопустима гавра с уникалността на колата му? Simple Smile

# 426
  • Разпиляна във въображението
По-скоро второто, поне за мен де.

# 427
  • гр. София
Да, алпаката (както и ламата) е от семейството на камилите и живее в Андите. От вълната й се прави прежда  Simple Smile

Аз все още не съм установила за себе си, защо точно му прилоша на Дийн Laughing Може би си помисли, че се е натровил нещо и вижда четворно и петорно Grinning или го прие като недопустима гавра с уникалността на колата му? Simple Smile

Според мен заради гаврата с Единствената  Laughing

# 428
Да си припомним какво ни чака тази седмица в 6.16 ‘...And Then There Were None’:
SAMUEL JOINS UP WITH SAM AND DEAN — Sam (Jared Padalecki), Dean (Jensen Ackles) and Bobby (Jim Beaver) set out in search of The Mother of All’s latest monster. While investigating, they run into Samuel (guest star Mitch Pileggi) and Gwen (guest star Jessica Heafey), who are also hunting the creature. Samuel and Bobby get into a heated fight about how to handle the case.
Mike Rohl directed the episode written by Bret Matthews.

Знаем още, че Руфъс умира.
Не искам да се настройвам отрано, но мнението ми засега е Rolling Eyes .

И да се подготвим, че следващият епизод – каубойският – ще бъде чак на 01 април Confused .

# 429
  • София
Импала - наистина ли???? цял месец без братята Sad мъъкаааааааааааа

# 430
  • гр. София
Уф, това да не е първоаприлска шега?  Sad

# 431
Не, съжалявам.

Ще намеря източника и ще ви го постна.

Най-новата публикация, която открих, е с дори още по-лоши новини: http://jessdiary.diary.ru/p148157357.htm .

Отивам да търся и другия източник. Edit: Така и не намерих източника за графика в поста ми от 11 февруари, но така или иначе по-новият е по-актуален.

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 13:23 от Impala

# 432
  • София
аз се оттеглям да се депресирам в мълчание...бива ли такова нещо, та те  до сега дет се вика бяха в коледна почивка... Crossing Arms

# 433
  • Разпиляна във въображението
Това с епизодите беше излязло като информация още преди да излязат настоящите. Не знам защо се чудите. Дори се възмущавахме Laughing

# 434
  • София
аа ми не следя новините, прескачам всичко за бъдещите серии от към спойлери и т.н. ,явно и с датите съм прескочила новините...
та  сега ми идва като съвсем ново и неочаквано инфо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт