SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 27 183
  • 711
  •   1
Отговори
# 435
Има промяна в почивката след 6.16: преди до 01.04, сега до 15.04, но както и да е Peace .

Хубавото на новия график е, че като изчакаме един път до 15 април, до края на сезона ще има само една маалка почивчица заради il grande finale на Суперменчето на 13 май.

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 13:29 от Impala

# 436
Покрай лошата новина, припомнена от Импалка, попаднах на това в сайта на Джес - http://jessdiary.diary.ru/p148697831.htm#more1

Точно тези снимки от промото на втори сезон май не ги бях виждала толкова големи. Особено ме впечатли бухналата джаредова прическа  hahaha

# 437
  • В средата на времето
В този сезон, освен всичко друго, което няма, има и много чакане Crazy Аз хич не съм дългопаметна, примерно няма спомен при сезон 5 да са се получавали няколко такива дълги почивки?  Thinking Или и тогава е било така, но сега просто всичко ми вади очите Laughing

Тук му трябват само малко къдрички и минава за някаква верси на Джим Морисън Grinning

Иначе има една добра новина за една от госпожите тук. Когато я прочетох коментарът ми под нея беше: Ама, че странна работа. Толкова странна, че чак ми е … странна.

Плювни клюката Grinning Wink

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 13:28 от Izida

# 438
  • Разпиляна във въображението
За това съм голям почитател на 24, въпреки че сериалът се върти около едно и също нещо - тероризъм. Харесвам го защото всичко при него е ясно - за 24 епизода ще се разкрие замисъла, поръчителите и изпълнителите. Всяка серия е напрегната и няма разкатаване.

Angel_Dust, като се има предвид какво се случа до сега в Свръх, май наистина имат нужда да поспрат и да обмислят това, което им остава.

Иначе има една добра новина за една от госпожите тук. Когато я прочетох коментарът ми под нея беше: Ама, че странна работа. Толкова странна, че чак ми е … странна.

Има промяна в почивката след 6.16: преди до 01.04, сега до 15.04, но както и да е Peace .

Коментирах това, че беше ясно че ще се почива по принцип, а не датите.

# 439
Stitch , дорипрекрасен аватар си имаш Grinning Поздравления! Joy
Мерси, Изи Hug Laughing Все пак останах доста изненадана, че с Фейчето от кучки са ни претворили в туй пуфкаво джувотно Laughing Че и снимката му курдисали до сватбената си Падалекови Crazy

До 15 април ли ще почиват пък сега? Sad Гадюхи таквиз Crossing Arms

# 440
В този сезон, освен всичко друго, което няма, има и много чакане Crazy Аз хич не съм дългопаметна, примерно няма спомен при сезон 5 да са се получавали няколко такива дълги почивки?  Thinking Или и тогава е било така, но сега просто всичко ми вади очите Laughing

Почиват, почиват, цялото CW. Техните сериали нали са с по 22 еп, пък и почват началото на септември, а не края както при другите телевизии. Та всяка година са и такива почивките, те самия сезон го делят на няколко подсезона. Сега приключи зимния. На Свръхестествено им промениха датите за почивка, понеже нали отложиха 12 еп и го излъчиха с една седмица по-късно. В момента всички други сериали на CW са почивка, а те нали сега ще си излъчат 16 (мисля, че и Smallville е така). Та дразнещи са си тез почивки, ама като гледам половината неща на CW и вече не ми правят впечатление Simple Smile

# 441
  • В средата на времето
Мерси, mokka  bouquet Аз съм си късопаметна явно Laughing

# 442
Все пак останах доста изненадана, че с Фейчето от кучки са ни претворили в туй пуфкаво джувотно Laughing Че и снимката му курдисали до сватбената си Падалекови Crazy
Стиче, това е хитър ход да запазят анонимността ви. Все пак не сте готови да ви ходят разни папараци след опашките и затова тъй са ви маскирали на алпака. Интересно обаче, защо наистина са решили да покрият истинската ви bitchiness с тая пуфкавост  Wink. А затова, че снимката е на такова видно място не трябва да се чудиш - в сърцето на Градинаря после госпожата са верните му кучки.  Grinning

# 443
Stitch , дорипрекрасен аватар си имаш Grinning Поздравления! Joy
Мерси, Изи Hug Laughing Все пак останах доста изненадана, че с Фейчето от кучки са ни претворили в туй пуфкаво джувотно Laughing Че и снимката му курдисали до сватбената си Падалекови Crazy

Като една видна почитателка на фините вълни мога само да ви се радвам Hug Hug Hug .

# 444
Интересно обаче, защо наистина са решили да покрият истинската ви bitchiness с тая пуфкавост  Wink
Явно сме такива бичис, че се е наложило яко да ни sugarcoat-нат Joy

# 445
Незнам дали е пускано промото на 6x16, "And Then There Were None"

Изииии страхотен поздрав, благодаря ! Няма как да не го обичаш, той е най-сладкото ангелче Каси /както го нарича Балтазар/  Simple Smile

Не мога да спра да се хиля на този момент от серията -

Тази вечер пак ще се гледа мета епизода, не мога да спра да го гледам Simple Smile Както не мога да спра да си чета разказчето. Розе не мога да му се нарадвам още, това е едно от най-милите жестове, който някой е правил за мен   bouquet

Един месец без СПН, просто не искам да мисля, как ще изкарваме, честно Sad Аз едвам изкарвам седмицата Sad

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 17:52 от Mupka

# 446
Помните ли онази снимка на Дженсън, дето се беше наконтил на някакви конни надбягвания? Намерих още фотки от въпросното събитие, за съжаление качеството е лошо и не можем да се насладим както трябва на прелестния ретро Дженсън  Heart Eyes

# 447
Злате, Hug

Мисля, че четвъртата ще ми стане любима Mr. Green .

Ох, не мога! Давам ви 5 /пет/ минути и го почвам.

Edit в 6:49 (не 5, а дори 30 минути по-късно Shocked ): Дзън! К'вото беше - беше. Почвам го Mr. Green .

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 18:49 от Impala

# 448
  • В средата на времето
... и не можем да се насладим както трябва на прелестния ретро Дженсън  Heart Eyes

На Изида зализаното юпи той Crazy Joy На първите две снимки най-много ми харесва, защото го раздава тежкарско-небрежно-елегантен Grinning И аз пак да питам - пуши ли Дженсън пура на тези снимки или не? Laughing

# 449

Ох, не мога! Давам ви 5 /пет/ минути и го почвам.

Edit в 6:49 (не 5, а дори 30 минути по-късно Shocked ): Дзън! К'вото беше - беше. Почвам го Mr. Green .
Олелелелелелелелелеле, Аморе, какво му правиш да изглежда така Laughing
И това ох

Общи условия

Активация на акаунт