SUPERNATURAL: Winchester Bros With Guns And Flashlights

• 27 171
  • 711
  •   1
Отговори
# 450
Прегазва го  Laughing

# 451
Izi,
Според мен Thinking пуши и то пура.

Mмда, минавам го открай докрай.

# 452
Мацки, днес имах много работа и не съм писала много...

но пък ви изчетох и подобаващо се посмях

отивам да гледам оскарите

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 453

отивам да гледам оскарите

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз чакам да ми се изтеглят и аз ша гледам  Simple Smile

# 454
  • # супернатурална #
Малко ви изпуснах, много сте изписали. Не че помнех на кой какво да отговарям, но като видях Импалка и Инчето как  са го из(о)пънали, съвсем забравих.  Rolling Eyes
На две-на три: Злате, този аватар по-ти приляга. Е това вече си ти  Peace И Стичето не се шегува-кой-къде, тя до на Патрона сърцето /сватбената снимка  Laughing
Това с паузата не е много приятно, както каза Мирка, ние една седмица издържаме. Ама така пък ще го има за по-дълго  Laughing
А, пуши Дженсън ,пуши. И Джаред съм виждала. Нека пушат, аз много обичам, тъкмо няма да им мириша на пепелник  Laughing

Ох, не мога! Давам ви 5 /пет/ минути и го почвам.

Aх, как ме заблудии! И как си скубах косите, че не съм се завъртяла около 18.21  ooooh!
Ама Импалко, ти там не само си го почнала, ами направо го довършваш  Joy

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 22:16 от Г. Краули

# 455
Здравейте, изчетох ви надлежно, пак сте се забавлявали като за световно! Браво на вас!

Като казах "световно", как ще отпразнуваме утрешния световен ден на Дженсън Екълс? Ще има ли пак всенародни тържества на Маракана?

Някой спомена, че видял снимка на госпожите със странен коментар отдолу, а темата си остана заглушена. (Мириел, ти беше!) Моля, дай пояснения (както и въпросната снимка), че ще си умрем от любопитство.

Освен да ви пожелая Честита Баба Марта отсега, че не знам утре как ще съм с достъпа до форума.

И ччестит рожден ден на Тренера! Да ни е жив, здрав, много да ни забавлява, в нови проекти да участва и да ни е все така хубав и пленителен!

# 456
Ама Импалко, ти там не само си го почнала, ами направо го довършваш  Joy
Вече и аз не знам какво да го правя Rolling Eyes : все си мисля, че съм го довършила, а той: 'Не! Искам още!' Ох ooooh! .

О, да, Честита Баба Марта, мили мои Hug ! Бъдете живи и здрави!
PS. Не мога да ви опиша колко топло ми стана на душата, когато си получих мартеничките преди няколко дни Heart Eyes .

На Дженсън мога да пожелая, наред с другите неща, да има избор от наистина добри проекти Peace .

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 23:56 от Impala

# 457
  • Разпиляна във въображението
Ама то е спойлер. Прочетох го и ми се стори адски странно. Иначе в темата имаме една госпожа Whistling

# 458
E, Miriel, ние тук кога сме се пазили чисти и неопетнени от спойлери? Я пускай в бяло, който не иска да не чете. Simple Smile)

# 459
  • В средата на времето
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ДА СТЕ БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ, РУМЕНИ, ЗАСМЕНИ! Grinning Hug

baloniЧЕТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЖЕНСЪН! baloni Heart Eyes ДА СЕ ВСЕ ТАКА ПО-ПО-НАЙ! Grinning

Izi,
Според мен Thinking пуши и то пура.

И аз съм с таквиз длибоки подозрения още при първата среща с тази снимка, но тогава въпросът ми остана без отговор, та затова се зачудих "гласно" и сега. Simple Smile

Ама то е спойлер. Прочетох го и ми се стори адски странно. Иначе в темата имаме една госпожа Whistling

Мир, много си потайна значи.  Grinning Знам нещо, ама няма да го кажа Crazy Сподели с класа де Wink Hug

П.П...да не забравите да си изберете ден от месеца. Трябва да бъде до 22-ри март Grinning

Последна редакция: вт, 01 мар 2011, 00:19 от Izida

# 460
Честит Рожден Ден на мистър Екълс  nbirthday Пожелавам му да ни е жив и здрав и да продължава да ни радва от екрана!  Simple Smile
Да се почерпим  Grinning че той няма да се сети  Laughing

Честита Баба Марта на всички Мараканки,Градинарки и Кастиелки

И една супернатурална

# 461
  • Разпиляна във въображението
Да ни е жив и здрав Тренера!

Честита баба Марта!

Ами то може и да е слух, и преди сме го чели и сме се чудели, но

е отново в играта, освен ако не ни хвърлят яко на върбата.

# 462
Да, сега Клиф го потвърди! Излезна и в Туитър. Wink) Юпиии!

# 463
  • В средата на времето

То стана ДиК Crazy. Никой не умира завинаги Joy

# 464

То стана ДиК Crazy. Никой не умира завинаги Joy
В случая не се оплакваме. Simple Smile Макар че от към готин английски акцент в миналия епизод доказаха, че и Балтазар не му отстъпва по нищо. Само дето Марк Шепърд ме кефи повече като актьор. Wink

Общи условия

Активация на акаунт