Любители на котки - тема 48

• 48 611
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • Между гори и планини
Честит 3 март момичета!

Много сладки котанчовци и котанки!
Ние останахме сами с детето и Кети, мъжът ми замина за дълго в чужбина и ми е много чоглаво и депресарско. Кети като види, че се стягат куфари и става много неспокойна, вре ми се все в краката. Като се прибрахме от летището ме посрещна гальовно, на 2 крака застава, за да ми се гали, хапе ми леко ръката, напълно щастлива, че не съм я оставила.
Как ги правите тези страхотни снимки, незнам. Кетуш е голям мързел, дори играе легнала в повечето случаи. А телевизора хич не го е отразила, дори клипчетата с котета не й правят впечатление.

# 196
Здравейте!
Честита баба Марта от нас!

Маги
Джеси
Зоро

Честит и 3-ти Март!!!  bg

# 197
Танче,Бекс не можа да намери топката,но опита да събори телевизора.
Диди, Маги много е пораснала.Големи сладури са всички.
Топъл дъжд и аз Кира не мога да я хвана в друга поза освен полегнала,голяма е мързелана.

хайде и аз да пробвам видеото.

# 198
  • София и Морето от време на време
Хаха, Герче. Наш Мърчо е 1 към 1 ама с клечка за уши. Трябва и аз да взема да го снимам.

Маргита, благодаря и на теб за успокоението. Че се бах бая зачудила - как ли ще лекувам мачока?

# 199
  • на брега на морето
Таня, благодаря ти за снимките. Първите две ги знам, те ме  влюбиха в Мацарко. Мамин красив и интелигентен. Има една снимка  на прозореца на кукленската къща - няма грешка.

# 200
Честит 3-ти Март на всички българи!  bg
*Didi_Hris* сладури Heart Eyes Маги щеше да е идеална за жена на Алф, много си подхождат по разцветка Wink
gerche Бекс е много смешен и снимката където търси топката hahaha
Тaня67 Мацо къв е изцъклен Laughing
desi02 аз също не съм водила Алф на ваксини и се замислих дали не е късно вече.

Ето една снимка и на Алфи, да не го забравите Grinning

Ние вчера ходихме до село и ще ви покажа какви котета намачках там Heart Eyes

# 201
Като видя сиво коте и направо залепвам за монитора Heart Eyes,а Алфи пухчо сладък как се е наредил при плюшените играчки.

# 202
  • на брега на морето
Герче, какво ще кажеш за аватара ми? Grinning
Какъв поглед, а?

# 203
 Laughing Котьо,аватара ти е стряскащ,Бекс има поглед на психопат.

# 204
  • София
Да имаше възможност и за качване на музикален фон - нещо от типа на едновремешното Студио "Х". Joy

# 205
  • на брега на морето

# 206

Хаха и това е оценката на майката на котката  Joy

# 207
  • София
Здравейте на всички! От известно време попреглеждам темичката, но все не сядам да пиша  Embarassed

Моят котьо е на аватара ми. Казва се Луцифер Wink, на 8 години е (юни става на 9) и се гледаме от деня, в който се е родил. Преди това гледах майка му от малко коте, нея сега я гледа брат ми.

Малко така отведнъж се включвам с въпросите, ще ме прощавате... Но имам две питанки (несвързани една с друга). Едната е за здравословното състояние на Луцифер. Миналата седмица в събота го чух да мяука болезнено откъм банята, отивам - той се мъчи да пишка и не се получава, само се мъчи и очевидно го боли. Водя го при ветеринаря - камъче в бъбрека и възпален пикочен мехур. Оперираха го и оттогава до днес на антибиотици (днес беше 7мия ден). Това, което ме притеснява е, че нещо не съм убедена, че наистина е необходимо толкова дълго време антибиотично лечение (още 3 дена трябва да го водя всеки ден на инжекции). Започвам да се чудя наистина ли е необходимо или просто някой иска да ми взима парите  newsm78 - най-вече защото това не е за първи път - когато беше на година и малко имахме същия проблем и се оправи с 3 дена на антибиотици и оттогава досега проблеми не е имало. И хем искам котето да оздравее напълно, а не след 3 дена да повтори проблема, хем не съм убедена, че 10 дена на антибиотици е нещо наистина необходимо. Вие какво мислите? Някой да е имал подобен проблем с котето? Ако да, колко време е взимало лекарства, за да се излекува?

Втория въпрос е свързан с котешката психология Simple Smile Очаквам бебе и присъствието на котето малко ме притеснява. Не се притеснявам от евентуални зарази - той е ваксиниран, мажа го с лекарство против външни и вътрешни паразити всеки месец, живее в апартамент без контакт с други животни. Притеснявам се от ревност - той е изключително привързан към мен (може би дори неестествено за котка) и е свикнал да е център на вселената ми, цялото внимание да е само за него. А с появата на бебето това неминуемо ще се промени и ме е страх да не би той да прояви агресия към новия член на семейството, да го възприеме като конкуренция и нашественик, който трябва да бъде отстранен... Не ми се иска да се разделям с него и имам намерение да не допускам пряк контакт с бебето, особено в началото, но все пак се притеснявам. В това отношение някой да има опит? Ветеринарят не ми помогна - каза ми, че всичко е възможно - да прояви агресия към бебето, да прояви агресия към мен или изобщо нищо да не стане. Но ми се иска да чуя мнение на някой, чието бебе се появило след котката - как е реагирала, ако изобщо е имало реакция?

Благодаря ви предварително и извинявайте за дългия пост   bouquet

# 208
  • София
Здравейте момичета!
Редовно следя темата и намирам отговор на всички въпроси, които ме вълнуват по отглеждането на нашата Бриджит. На 2-месечна възраст си избрахме  клиника "Добро хрумване" и сме много доволни от лекарите там. При последното посещение попитах кога да заведем мацата за кастрация и д-р Иванов ми каза, че е добре да бъде след първото разгонване. Така било сигурно, че котката е достигнала физиологична зрялост. Бриджит навърши 7 мес преди седмица и вчера като за национален празник се разгони Crazy Много се притеснявам за процедурата, още не съм се обадила за дата, ще го направя като поутихнат страстите. Милата по цял ден мърка и мрънка. Сега изтощена се просна върху телевизора и заспа.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт