Любители на котки - тема 48

• 48 611
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Бекс също яде дроб,от скоро и пилешко и свинско.Хапва и гранули,но консерва не иска.

# 481
сврачето , нали не му даваш готвено с подправките , лук и прочие вредни неща за котките  Hug Следобед ще изляза да купя йодасепт на Таря и марли , за да й сменям превръзката на вратлето , докато зарасне раната . Тази сутрин си свършихме всичко в тоалетната , ядохме по малко на три пъти , пихме водичка , десет минути помърка и после започна да ходи из апартамента Simple Smile Сега малко уморена заспа на дивана  Grinning Но ще взема и аз да сменя купичките й .

# 482
  • на брега на морето
Следобед ще изляза да купя йодасепт на Таря и марли , за да й сменям превръзката на вратлето , докато зарасне раната .

Продават стерилни марли, от тях търси. Йодасепт е велико лекарство. Ветеринарят разрешава ли го?

# 483
Мили момичета, пиша ви с огромна молба! Много моля софиянци да се оглеждат за това коте. Много е спешно, няма да оцелее дълго сам навън!

Шишко беше осиновен в София, но преди около месец е избягал. Моля ви помогнете да го намерим. Той е на около 8-9 години,кастриран,дебеличък. Тъмната окраска от дясно стига до оченцето, а от ляво има оформен един бял триъгълник.
Избягал е в ЛЮЛИН, ОКОЛО БЛОК 612.
Но вече не е в района, може да е навсякъде.
Моля ви помогне...те да го намеря!!!!
тел : 0878825510 или ми пишете на лични(http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100000428216429)
ВНИМАНИЕ!!!! СПЕШНО!!!! СЛАДЪК ШИШИ Е ИЗБЯГАЛ- ПРИ ИГРА С ДЕТЕНЦЕТО НА ОСИНОВИТЕЛИТЕ СИ, КОТАНЧО СЕ Е ПОДПЛАШИЛ ОТ НЕЩО, А ДЕТЕНЦЕТО НЕ Е УСПЯЛО ДА ГО ХВАНЕ. ШИШИ Е БИЛ ИЗГОНЕН ОТ ДОМА СИ ПРЕДИ ДА БЪДЕ НАМЕРЕН ПО УЛИЦИТЕ НА РУСЕ, А ПОСЛЕ И ОСИНОВЕН В СОФИЯ. ТОЙ Е ПЛАШЛИВ И САМО ТОЙ СИ ЗНАЕ КАКВО Е ПРЕЖИВЯЛ, ЩОМ СЕ ДОВЕРЯВА ТОЛКОВА ТРУДНО. АКО ГО ЗАБЕЛЕЖИТЕ, МОЛЯ, ОПИТАЙТЕ СЕ ДА ГО ПРИЛЪЖЕТЕ, ЗА ДА ГО ХВАНЕТЕ С ХРАНА И МУ ГОВОРЕТЕ. ПРИ РЕЗКИ ДВИЖЕНИЯ ТОЙ ЩЕ ИЗБЯГА. ОЩЕ НЯМАМЕ ИНФОРМАЦИЯ ДАЛИ Е ЗАБЕЛЯЗАН В НЯКОЙ КВАРТАЛ И НАКЪДЕ Е ТРЪГНАЛ. СОФИЯ Е ГОЛЯМА, МОЛИМ ЗА ПОМОЩ СПЕШНО!!! ИМА ВЕРОЯТНОСТ ДА Е В ШОК А ТОВА Е ОПАСНО ПО УЛИЦИТЕ, КОИТО ТОЙ НЕ ПОЗНАВА!!!!!!!!

Много ви благодаря!

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 13:07 от Анонимен

# 484
Ще се оглеждам за Шишко, нали съм в Люлин, запомних му физиономията.

# 485
  • Варна
Ох, дано да изникне отнякъде Шише Praynig

# 486
Няма ли направени обяви? Да разлепим из Люлин?

# 487
  • София
Щом е плашлив, не е далече. Моят Кьорчони е с подобен нрав и като беше паднал от прозореца се беше скрил на метри от мястото.
Вероятно е много уплашен и не се показва, като го викат.

# 488
*Тедка*, всъщност го търсят хората от Русе, които са го дали за осиновяване. За обяви - не знам, ще попитам дали има направени, в момента се разпространява информация към приятели и познати, които живеят в София. Дано да се намери, милото същество, първо изхвърлен, сега изгубен...

# 489
  • на морето
Здравейте мацуранки , Hug Hug
Напоследък не пиша редовно , но пък за сметка на това внимателно следя и чета какво се случва ....

Стискам палци за Шишко да се намери .... Неведнъж се е случвало да си "умирам " от притеснение по някое пухче , дето не се е прибрало ... В миг всичко ми се върна като усещане ...Дано се спаси душицата ....За съжаление мога да помогна само  с насочване на положителни мисли ..

От сърце ще се радвам и милия котьо с изгорената опашка да си намери дом..... Сърцераздирателна гледка .... Cry Cry Cry Cry Cry Cry    Много се замислям , как ли бих реагирала ако случайно бъда свидетел на ТАКОВА зверство .... Само да не стигна твърде далече....като ми падне пердето ....

А какво стана с онези обречени писанки в склада - някой знае ли ? Не беше ли днес крайния срок ? Дано и те се спасят ,милите ....

Елпида , прекрасно е , че Таря вече е вкъщи , че всичко мина успешно и тя ще се оправи ....Да е жива и здрава ...

За протокола  Моя Джими - онзи сивия - е последния в момента , който държи упорито да си пие водата от чешмата . Преди имахме и други такива мераклии , но са вече под дъгата .  Инък двете щерки на мама Рошка успешно могат да се причислят към  водолюбивите котки .Всяко пускане на чешмата ги привлича като с магнит , тупнат се до умивалника и почват да следят струята  и да си играят с нея.Рижавата - Пипи - даже се пробва да усвоява мурафетите на бати си Джими да пие от чешмата , но засега успява успешно само да се измокри хубаво ... hahaha  
Ще намеря  клипчето , което снимах преди годинки , как пие вода въпросния господин и ще го пусна . Ама може и да го актуализирам ...

Сервизите  за хранене   Laughing Laughing Laughing на моите сладури са пластмасови ...За сега се ползват без проблеми ...Но ...но пред вид фекта , че имам две котки с устни инфекции нещо ма накарахте да се замисля ..... newsm78 newsm78 Thinking Thinking

# 490
  • Варна
Много се замислям , как ли бих реагирала ако случайно бъда свидетел на ТАКОВА зверство .... Само да не стигна твърде далече....като ми падне пердето ....

Не ми се мисли, вчера във ФБ в страницата на една от природозащитните организации имаше линк от морето.нет с разказ за ужасяваща история, която на всичко отгоре е станала буквално на метри от мястото на което работя, пред съседния блок, това е стария ми квартал, в който съм израснала, направо съм потресена, още ми е в главата. И свидетели е имало, явно обаче пръста си не са мръднали... Кошмар, кога най-после ще имаме закони бе???

# 491

Много Ви моля, оглеждайте се, страшно сме притеснени за него!Благодаря!

# 492
Привет  Hug Дано Шишко се намери бързо  Hug

asha , наложи се да сменим безконечните кранове заради Таря с обикновени , защото понякога си пуска сама водата Simple Smile

Котьо Тръмп , разрешен ни е Йодасепт и естествено стерилни марли  Peace. ТЪкмо ще започнем да абсорбираме йод в случай , че нещо в Япония стане  Sad
Започнах да проучвам храната  " Dein Bestes " по немските форуми и изобщо с какво ги хранят там .

Ако нещо беше станало с моята Таря , просто не знам какво щеше да се случи в двете клиники . Добре , че открих трета , в която вета е свестен и мога да го търся при нужда .

# 493

Казва се Онуфър и обича да спи на микровелето.... На година и половина е и е най-лудия котак на света

# 494

Общи условия

Активация на акаунт