Любители на котки - тема 48

• 48 611
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • София
Здравейте и от нас! Това е Лори и с нея много ще се радваме да ни приемете в голямото котешко семейство на форума Simple Smile

# 497
  • София
jully_p

Добре дошли!

Това дребното добре ли го заключвате, защото мога да се ориентирам по IP адреса и като нищо да ви го открадна. Да му изям лапичките!

Paperino, последната снимка е много сладурска.

# 498
  • София
 wavey здравейте на Онуфър и Лори!!!  welcome

# 499
Страхотно бебе Лори  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 500
Какъв бонбон е бебе Лори.  kiss
Много се радвам на добрите новини за Таря.  Hug
Онуфър и той е голям сладур. Май не само нан его МВ му е слабост. И ние сме така лятото.  Hug Hug Hug

# 501
Привет на Онуфър и Лори!!! 
Много сте красиви!
Lumikki , дано се намери  Шишко. Praynig

# 502
за съжаление сме от Враца ,
Мога ли да попитам, къде във Враца ходите на вет.?

# 503
  • София
Какъв бонбон е бебе Лори.  kiss
   bouquet Благодарим за милото посрещане! Но да си признаем "бебе Лори" вече хич не е бебе Grinning Тази снимка е от лятото, вече сме на цели 9 месеца  ! Но е все така сладка! По -натам ще пусна нови снимки, да видите колко сме големи:)

# 504
Ау, Лори е страхотно сладкишче,а Онуфър много хубав и едричък ми се вижда,но за най-лудия котарак може да поспорим Laughing.
Ето го и него най-лудия Grinning

# 505
Мноого сладка е Лори! Както всички останали пухчовци де, поне за мен.  Grinning   За лудостта..., права си, точно това им е чара, че са страхотни диваци и същевременно най-гальовните същества

# 506
      За добро утро - едно дремещо коте....

# 507
Добре дошли на Онуфър и Лори   bouquetДано днес има добри новини за Шишко?

# 508
  • София и Морето от време на време
Добре дошли на Онуфър и Лори   bouquetДано днес има добри новини за Шишко?

Присъединявам се.

Вижте нещо направо ... думи нямам.

# 509
  • Варна
Гуш на всички луди и кротки котки!  Laughing Hug
Грей засега е от категорията кротуш.Спинка по много и само да седна за малко, веднага идва за омачкване. smile3508.Напоследък мяука за храна, ако има някой станал,чака търпеливо да се наспят двукраките. Като му сипвам храна, първо ми целува ръцете.  Crazy
Грей има една пластмасова купичка за гранули, една порцеланова за вода и 2 порцеланови за другата храна.
Много се радвам за Таря!

Едното куче как помилва другото! И аз нямам думи...Моля се за всички хора и животни там!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт