Любители на котки - тема 48

• 48 611
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Вижте нещо направо ... думи нямам.

Ох, направо нямам думи  Shocked Сташно е мило! Напомня ми на детското за двете кученца ..."нещо си и скитникът" /как беше  newsm78/
Истинска любов  Heart Eyes

П.п. Момичета, извинявам се, че ви нахалствам в темата, но ви следя дали някой ще предложи бебета  Blush ....и това направо ме разтопи  Heart Eyes

# 511
Здравейте и от мен.
Лори е страхотна, да й изям лапите пухкави.  Heart Eyes
Няколко пресни снимки и от нас. Още си чакаме бебето да дойде от Варна, няма транспорт засега. А пък не ми се иска с куриер, че ще се травмира от пътуването по този начин.

# 512
  • София
Алекс 1, Благодаря! И твоето коте е невероятно красиво! Извини ме, че незнам, още не съм имала възможност да изчета темите, момченце ли е или момиче? И на каква възраст е?

# 513
Това е младежът Ричко. Роден е на 11 септември 2001 година /запомняща се дата  Cry /. Кастриран е. Преди две години преживя и тежка, 4-часова операция по отстраняване на уретрата, заради заседнал камък. Но пък сега е здрав, само изисква малко по-специални грижи. 

# 514
Здравейте и от мен.
Лори е страхотна, да й изям лапите пухкави.  Heart Eyes
Няколко пресни снимки и от нас. Още си чакаме бебето да дойде от Варна, няма транспорт засега. А пък не ми се иска с куриер, че ще се травмира от пътуването по този начин.

каква рошава топка е Ричко на последната снимка  Grinning Grinning Grinning

# 515
Здравейте момичета и пухчовци.
Много мило ми стана от тази новина за кучетата в Япония. И после животните нямали душа и чувства.
Да ви питам, отразява ли им се пълнолунието на вашите котаци. Моя Рижо направо откача вече от две вечери. Става нервен, реве без причина посред нощ... И така е всеки път като има пълнолуние 1-2 дни преди и 12- дни след това го държи.

От вчера имаме на лозето два фарфалака на 30 и няколко дни. Утре ако отида ще ги снимам да ви ги покажа, че снощи забравих. Знам, че са кученца но аз да ви споделя просто.  Crazy
Още си нямат имена. Ще почакаме още 2-3 седмици за ваксината и обезпаразитяването, че са още мънички сладурите.
Тъй като ще бъдат дворни кучета, пазачи чудя се дали ще трябва да ги кастрираме.  newsm78
Не вярвам да им се отрази на характера това пък и няма да ги правим зверове.

# 516
  • София
Да  е жив и здрав Ричко и да не боледува никога повече! Невероятен красавец е!
Аз искам да ви споделя нещо относно Лори. Предполагам темата вече е обсъждана, за което се извинявам. Решението за кастрация вече е взето. Претеглях всички плюсове и минуси, четох доста. Но още чакам, просто не мога да се реша, сърце не ми дава да подложа младо, здраво котенце на операция. Толкова ме е страх нещо да не се обърка...Плюс това все ми се иска да стане достатъчно голяма, да си имаме поне веднъж котенца. Мъжът ми е против, казва, че аз съм луда и после няма да искам да ги дам, защото ще се привържа а и няма да съм сигурна, че ще се грижат за тях... Как се решихте вие?  Или аз правя от мухата слон? Как го понесоха пухкавелките?

# 517
Абе не знам, Jully, толкова бездомни котета има... Ясно, че искаш да гушкаш бебета, особено като го гледам този бял пух, представям си бебоците само... Heart Eyes Heart Eyes Ама помисли за онези клети бебчета, дето няма кой да ги подслони - твоите ще са прекрасни, наистина, и със сигурност ще заемат мястото на няой уличен сивушко. А за кастрацията не се притеснявай толкова! Вярно, при женските е малко по-тежко /мъж да си на този свят! Laughing/. То, дето се казва, и в човешка болница да влезеш и там може нещо да се обърка. Но ако избереш добър ветеринар, няма да имате проблеми! Peace

Ние какво бедствие претърпяхме снощи... hahaha Излязохме всички към 16 ч. следобед и се прибрахме чак тази сутрин. Преди да излезем преброявам котките, затварям балконската врата...Да, ама не. Грозилдичка се шмугнала навън и цяла нощ вила на балкона, клетата. Сутринта влизам и чувам прегракнало мяуууу. hahaha А батко й гледа тревожно. После я облиза качествено. Как беше по Тери Прачет - котката на Шрьодингер "когато си мислиш, че е вътре, тя е навън и обратното."

# 518
Та кой търсеше бебе

момченце, 4 месечно, от Варна - http://www.facebook.com/photo.php?fbid=204584756220161&set=a … .202171559794814#!/album.php?fbid=204366079575362&id=202171559794814&aid=55667
Добре дошли на Онуфър и Лори   bouquetДано днес има добри новини за Шишко?
И аз се надявам да има добри новини за него, много му е тъжна историята, това да прекараш 9 години в дом и после да те изхвърлят и тъкмо се озовеш на сигурно място и пак на улицата. За съжаление май е минало твърде много време от изгубването му и не се е реагирало навреме, но все пак се надявам някоя добра душа да се е смилила над него и да го е прибрала.

Да са ви живи и здрави вашите прекрасни пухчовци и да са винаги близо да вас bouquet!

# 519
  • София
Ха, какво бяло лисиче. Hug

# 520
Скъпи съфорумци,
в този празничен ден сме се събрали, за да почетем любовта на младите.

Ти, Чара,

взимаш ли за свой почти верен съпруг Арчибалд?

Да се обичате, да имате много котета
(женско бяло задължително!),
да си поделяте уискъса,
да си ровичкате в общата тоалетна и да не се биете много (поне за тези 3-4 дена)?

Скъпи гости,
да поздравим младото семейство и да им пожелаем
продуктивност, неодрани носове и тихи нощи за стопаните след това!
Мяу!

Горчиво за Чара и Арчи (с тези имена им е писано да са заедно!)  txtloves

# 521
  • София
Жбрициела  Joy
Честито на младоженците, този месец булка, след 2 люлка  married!
Ти тъща ли се падаш  Laughing?

# 522
Ами тъща, да.
Но понеже младоженецът е у нас - той ще е заврян зет  Laughing Laughing Laughing
Лелееее,
толкова смешно си съскат,
толкова смешно ръмжат,
толкова смешно се нападат,
че не любов, война е! Laughing
Иначе на младоженецът това му е втората булка само за тази година,
мисля, че браковете му са нестабилни. Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 00:36 от Жбрициела

# 523
 Joy Честито на младоженците!  bouquetСкоро да станеш баба на много здрави и красиви котета!

# 524
  • София
Ох, ще ме уморите. Joy

Общи условия

Активация на акаунт