Любители на котки - тема 48

• 48 611
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Кетя е същата - ако аз спя в хола и тя е в хола, сгушена в мен. Ако съм в спалнята - на възглавницата ми Simple Smile

# 61
  • Варна
Хи-хи,много ми хареса идеята за котешките мемоари Grinning.
Грей заспива в кухнята,докато има някой там и по някое време се присламчва в спалнята.Обича да ляга на нашите възглавници плътно опрян до главите ни.Има по много мър и близ. LaughingМного обича да целува по устата и носовете. Crazy.
Таня67,чакаме новата колекция шапки! Hug
Tasia,много се радвам,че ще гушкате още един кот! Heart Eyes

# 62
Страшна идея за котешкия лексикон  Peace

Бри не се гушка, когато сме си в нас и сме се опънали по диваните Confused От октомври месец е у нас, спи при малкия в неговите крака, а когато аз легна - ляга в моите. Сутрин в 5 е върху главата ми и ме държи с лапички за ръка и ме поизмива  Crazy Наваксва си гушкането рано-рано  Mr. Green

# 63
  • София и Морето от време на време
Мърчо гони количката, която получи големия ми син за рождения си ден.

Много се плашеше от нея и бягаше - цяла вечер само по диваните ходи и гледа от високо - много страшна тая количка да му се не знае.
След това ядох маслина и тоз само дето не ми влзе в устата ... и така ми скимна да намажа количката с маслина - и това е резултата: гони я да я хване и оближе  Joy

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 12:35 от TINA.K

# 64
Моят сладуран само гледа да седна някъде и веднага е в ръцете ми. Дори и яденето бърках с него.
Спи при мен, но след последното му изпълнение не разрешавам да спи на мен. През ноща  като се съпудя все спеше на мен или около главата ми.
Трябва да има приличие, нали съм му майка.
Иначе на целувки е щедър, но езика му е много грапав.

# 65
  • България
момичета днес Макс имаше гости-сестра му Рокси!ето малко снимков материал-

Топъл дъжд Макс спи при малката ни дъщеря.знае си режима-в 14часа е преди нея на леглото Joyи в 21ч пак така-тя закъснява по някога,но не и той Hugпрез другото време спи при мен на дивана,а когато беше по-малък лягаше пред компютърът и там заспиваше.
tasia Макс е наполовина сиамец/баща му е чистокръвен/ newsm78...твоята Преси е друга порада Hugа и не съм от София.
момичета пак да питам-след кастрирване мъркирват ли котетата ви?
кога е първата ваксина? Hug

# 66
Росито, ако котето се кастрира преди първоото разгонване, никога няма да развие инстинкта да маркира. ПО неизвестни за мен причини ветовете в БГ не обичат да правят кастрации преди първото разгонване, въпреки че няма медицински причини за това. Ако кастрирате непосредствено след 1вото разгонване, вероятността да продължи да маркира е много, много малка. КОлкото по-късно е кастрацията след 1вото, толкова по-голям е шанса да се изгради навик - маркирането е с цел разпръсване на феромони за да покаже на женската и на други мъжки къде се намира, с кастрацията и нуждата от маркиране отпада, но ако кастрацията е направена късно животното може да изгради навик и да продължи единствено заради  навика. Ваксини може да слагате след 3 месечна възраст спокойно. Давай и хапче за вътрешно обезпаразитяване. Вета при който сте били просто го забрави, не мисля, че е особено запознат с котки, ако искаш напиши от кой град си, може някой да се включи с препоръка за него или съседен град (поне за кастрацията).

Довечера ще има и малко по-подробен пост, със снимки Hug

# 67
  • София

tasia Макс е наполовина сиамец/баща му е чистокръвен/ newsm78...твоята Преси е друга порада Hugа и не съм от София.
момичета пак да питам-след кастрирване мъркирват ли котетата ви?
кога е първата ваксина? Hug
Да,да,аз разбрах,че не си от София,шегувах се за сватосването  Hug Но ме изненада,че Макс е половин сиамче.Колко са различни със сестричката,много е сладка и тя!
За ваксинирането,ние бихме първата ваксина на Преси в края на  2-рия месец.Втората трябваше да е сега, в края на 3-ия, но заради боледуването и ще я отложим с 10-тина дена.
За спинкането Преската спи при нас,или между мен и мъжа ми,или залепена за гърба на един от нас.Голямо прегръщане и галене пада по цяла нощ Grinning.

Айде,аз отивам на срещата за да взема новото котенце.После ще го нащракам и ще ви го покажа.

# 68
  • София

Моля, някой да ми обясни с думи прости как така копвам адреса от снимка.бг, така че да има код JPG или каквото там е необходимо. Линкът с кодовете в темата за тестовете не се отваря. Много ми е интересно като кажат: адресът и кодът трябва да са правилни. Е, как, по дяволите, се стига до тези "правилни" кодове?

Аз останах единствената, която така и не си направи труда да се научи как се качват снимки. Sad

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 23:44 от Емел

# 69
  • София

Моля, някой да ми обясни с думи прости как така копвам адреса от снимка.бг, така че да има код JPG или каквото там е необходимо. Линкът с кодовете в темата за тестовете не се отваря. Много ми е интересно като кажат: адресът и кодът трябва да са правилни. Е, как, по дяволите, се стига до тези "правилни" кодове?

Аз останах единствената, която така и не си направи труда да се научи как се качват снимки. Sad

Емел,кликваш с десен бутон върху избраната снимка и ти се отваря отделен прозорец.От него копираш Adress(URL)-това е адреса на снимката и го вмъкваш в изображение.Надявам се да си ме разбрала.Успех  Hug

# 70
Много сладки снимки и клипчета сте показали! Тази нова добавка с вмъкване на видео ми харесва, май мотивира хората да показват повече клипчета на пухчовците си  Mr. Green Давайте в същия дух! Аз отдавна не съм снимала Богданка (главно от мързел) затова пускам едно старо:

Топъл дъжд, много готина идея! Дай линк като напишеш нещо  Grinning

За спането - Богданка нощем спи на леглото при нас, обикновено в краката ми или ако съм легнала по корем - върху задника ми, на мекичко  Mr. Green Или пък ако леко съм си разтворила краката, ми се набутва в чатала  hahaha По принцип ни се гушка и на двамата, но нощем мъжа ми много шава и няколко пъти на сън й е бил шутове, затова сега спи върху мен, хаха.

Иначе на целувки е щедър, но езика му е много грапав.
Ооо котешките езици са брутални в близък план! Покрити са с малки кукички:

# 71
Tina, жестока идея - да намажеш количката с маслина  hahaha
Диди, страхотно клипче!
А близкия план на котешкия език ме амбицира допълнително да си купя макро обектив.
Роси, много е сладка сестра му на Рокси.

# 72
  • Costa Rica
Мъррррр-мяу от юбервалдската банда!
 Вместо такса:

# 73
  • София
Мерси!  Hug

# 74
Дидитка , защо лъжете така Богданка?
Да й "изядете ушенцата".

Общи условия

Активация на акаунт