Любители на котки - тема 48

• 48 611
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • Между гори и планини
Ето снимка на котешки светофар в зелено

И един Сънчо

# 226
  • на брега на морето
Вчера с голямата дъщеря напипахме три дворни котки. И понеже много ми заприличаха по шарките на вашите ги кръстих Макс, Бекс и Кетя Grinning "Кетя" е много мила и нежна, "Макс" избЕгА, а "Бекс" се гали, гали и като разбра, че сме с празни ръце ухапа детето и фъсна. Сигурна съм, че  Бекс the orirginal е културно и възпитано коте Heart Eyes

На Кетя коремчето голо ли е?

# 227
  • Между гори и планини
Да, още й расте козинката. Нали януари месец я обръснаха, заради кастрацията. Много бавно расте козинката там, но е малко повече от преди.

# 228
 Joy Бекс като е гладен е най-гальовен,през другото време хапе и дивее,куца му възпитанието доста.

# 229
зДРАВЕЙТЕ! Не съм писала скоро,но редовно ве следя. Ето моят Мич-много му се хапва бъркана баница.

http://media.snimka.bg/8192/022639588.jpg?r=0

# 230
  • Варна
Вчера беше време за хапче против паразити.Сложих аз цестала в парче кренвирш,ама хайванчето го усети.Ааа ,не на мен тия.Пъхнах аз хапката дълбоко в устата на Грей.Ей,изплю го кренвирша,ама тук хапче-там хапче-няма го.Значи го е глътнал. Simple Smile.Та така го излъгах котът. Laughing
Купихме му нова ,просторна тоалетна.Много я хареса,даже седи там и рие без нужда.Обаче,котьо го хванах защо е мръсен с ако-като си свърши работата,сяда отгоре и бута пясъка в краката си. Съответно понякога нещото залепва цяло на дупето и го изкарва отвън:ooooh:Съответно се омазва и после следва миене на дупе и крака.Та сега ми трябва някой "говорещ с котки"да му обясни как е правилно да се ака в котешка тоалетна. Blush

# 231
На Кетито коремчето сега сигурно е едно мееееекичко. Много обичам леко покарала котешка козинка на голо коремче - на пипане е като плюшено, едно такова нежничко (не като човешката набола козина, която става като шкурка, хихи).

Мич си е седнал на стола човека, а пред него сервирана баница - ми как няма да му се дояде  hahaha

При нас времето се затопли и изключихме радиаторите, които съответно вече не са толкова любими:

# 232
  • На небето
Айсис това сивото е руска синя. От както имам Мърчо, тази порода са ми слабост. Много ги харесвам.  Hug

# 233
  • Варна

Един размазан Сънчи  Grinning

# 234
  • Между гори и планини
Катюша, Сънчо оправи ли се? Вече върви ли нормално?

Дидитка, коремчето на Кети сигурно е много меко на пипане, но от операцията си насам, не дава да го пипаме. Ако посегна ме плясва с лапа за предупреждение. Ако настоявам или ще избяга или ще ме ухапе.

Вчера сутринта моята 'убавица ми перфорира петата. Рано сутрин се разиграла в лелото и аз в просъница не реагирах, докато не ме захапа едно губаво през олекотената завивка. А преди се смеех на мъжа ми, като казваше, че му хапела големите пръсти на краката. И сега човека замина на работа и аз съм новата жертва на Кети.
Майка ми пък днес идва с ухапан нос  Laughing от нейната бясна Сали. Пак рано сутрин за събуждане. Двете умряхме от смях - аз куца, майка ми с лепенка на носа  Joy

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 14:18 от Топъл дъжд

# 235
Ето ни и нас  през празничните дни - 1 и 2 . Много черно нашето, поглъща цялата светлина, та трудно се снима  Mr. Green

# 236
  • България
stellina много е сладка тая писана черна-слабост са на мъжа ми черничките
ето и фотосесия на Макс-все по-често се държи някак странно и нервно,мяукааа доста
http://dom.magicfm.bg/index.php?option=com_content&view=arti … -50&Itemid=56интересно инфо за кастрацията

# 237
Айсис това сивото е руска синя. От както имам Мърчо, тази порода са ми слабост. Много ги харесвам.  Hug
явно тази порода е получена при кръстоска на обикновени котки Grinning защото той е от село, роден е там и се знае майка му и баща му, даже на едната снимка е баща му до него Wink майка му е обикновена черна котка.

# 238
явно тази порода е получена при кръстоска на обикновени котки Grinning защото той е от село, роден е там и се знае майка му и баща му, даже на едната снимка е баща му до него Wink майка му е обикновена черна котка.
[/quote]

Дидитка беше писала, че този сив цвят се получава от черна котка с разреждащ (ако не греша) ген.  Wink

# 239
  • Варна
Честит рожден ден, Делфина фон Ю  bdbaloni
Бъди много здрава, обичана, щастлива, нека много те радват всички около теб!

Общи условия

Активация на акаунт