Любители на котки - тема 48

• 48 612
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Cheburashka, тоз сладур от подписа ти да не е от "Шепот от отвъдното"? Малки ми идват снимките и не мога да се ориентирам. Ама ако е той, и аз адски много го харесвам  Heart Eyes
Ние следобед бяхме навън и намачкахме едно хубаво белия кот, който показах сутринта. Явно е бил домашен, много е любвеобилен, на главата ти се качва (буквално) от кеф. Един час поне ми се умилква, умилква, докато капна от умора. И в децата се гали... а те играха футбол, той стоя до мен като кученце и чакаше да дойдат в почивките да го помилват.
А опашката му, кой ли идиот я е горил. Милото, какви ли мъки е преживяло...

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 19:06 от *Тедка*

# 376
Олеле какво сладко коте  Heart Eyes

# 377
  • Между гори и планини
И после да говорят, че котките били злопаметни....
Гледай какво са му сторили с опашката на милото животинче, а то пак търси хората, за да им даде любовта си...

# 378
И после да говорят, че котките били злопаметни....
Гледай какво са му сторили с опашката на милото животинче, а то пак търси хората, за да им даде любовта си...
Така е и на моето коте го сториха  Cry

# 379
Cheburashka, тоз сладур от подписа ти да не е от "Шепот от отвъдното"? Малки ми идват снимките и не мога да се ориентирам. Ама ако е той, и аз адски много го харесвам  Heart Eyes

Да той е. И аз много се кефя на съпруга на Мел.   Heart Eyes
А за жестокоста към животните ще кажа само, колко повече опознавам хората, толкова повече заобичвам животните.  Не съм го измислила аз, ама като гледам особено сега важи с пълна сила.
Ето малко Мишо.  Heart Eyes

# 380
  • София
А за жестокоста към животните ще кажа само, колко повече опознавам хората, толкова повече заобичвам животните.  Не съм го измислила аз, ама като гледам особено сега важи с пълна сила.

Е. Фром ли го беше казал? newsm78 Сега се сещам, че съм чувала тази приказка преди 15 г.
"Колкото повече опознавам хората, толкова повече ставам мизантроп".

# 381
Според чичко Гугъл е Джордж Бърнард Шоу.  Peace

# 382
Честит имен ден на Теди и от мен! Да ти е живо и здраво името  Laughing

Много е хубаво гальовното коте. Като му гледам опашката обаче ми иде да изгоря идиотите дето са му го причинили. Уф, не ми се говори.

Аз не бих учила нашата да ходи в човешката тоалетна по няколко причини. Първо, гнус ме е от мръсните й лапи  hahaha Не ходи навън и уж е чиста, но все пак по пода ходи и после да стъпва на чинията... хммм... все едно аз да се кача с чехлите на седалката и после да седна по гол гъз на нея  Mr. Green Друга причина е, че седалката е пластмасова и съответно хлъзгава, а наша Богданка е бая кьопавка и ме е страх че ще се подхлъзне и ще цопне в кенефа. И последно, не съм фен на дресирането на животни да правят човешки, неприсъщи за тях неща - носене на дрехи, шапки и очила, ходене на два крака, човешка тоалетна и т.н. Достатъчно ми е гузно че я принуждавам да живее в апартамент, няма да й трия сол на раната дет се вика и с тоалетната.

Ето малко съботна игра от нас:

А ето и видео:

Стига съм ви досаждала толкова  Mr. Green Приятна неделя на всички!

# 383
  • София
Теди,честит имен ден и от мен!Да си жива и здрава и само късмет да ти носи името!
Много готини котаци, а това бялото ,милото.... Sad
Страхотни котачета сте показали всички пак,а Богданка,каква е игривка Grinning !

"tasia, Хорейшио е добре след изваждането на сачмата, нали? Много се смяха у дома с името му."
Котьо Тръмп,да,много е добре вече младежа,възстановява се чудесно! А вчера за първи път ги събрахме с нашата Преска.Той се държа изключително галантно и дружелюбно,обаче наш'та щеше да получи инфаркт от страх.Беше много любопитна и тя,но само като се опиташе Хорейшио да я приближи и тя започваше да съска и да прибира ушите назад. Но мисля,че за първа среща мина добре,нямаше шамарки Grinning .Много тежка го раздава нашата мома,явно ще и трябва повечко време за да го приеме. Ето една снимка от паметната среща. Simple Smile
това е прозявка Wink, а Преси спеше и не подозираше,че той е толкова наблизо.Simple Smile
Хорейшио Simple Smile
,а ето така напоследък ми спи на главата.Аз я преместя,а тя върти суче и след малко пак дойде и ми легне на главата като шапка.Вече взех да си мисля да не би да ми има нещо на главата,да ида да се прегледам,страдам от чести главоболия.

# 384
tasia, много хубава шапка си имаш! Тъкмо да не ти изстива главата нощем  Wink Хорейшио е страхотен глезан. Много добро попадение!

Аз преди малко търсех мушкато в гугъл снимки, и гледам - насред мушкатата, цъфнала Кетишонка! Бре, тя ли е, не е ли тя, ама много ми прилича на нея, но пък защо излиза като търся мушкато? (а и не беше от онези класическите снимки на Кетито с мушкатата на балкона  Mr. Green само тя беше на снимката). Кликнах да видя, и излових Месечинка че пише в цветарски форум с друг ник, но мацата е същата  hahaha

# 385
  • Варна
Хахах, гледай ти Кетишона
Joy Joy Joy

Много са ви сладки писанчовците Heart Eyes А това с пострадалото опашле е такъв сладур, миличкото. И Преската, и Хорейшио и Богданка са бонбони. А Мишо как прилича на моя Максим Hug
Нашето днес пи кафе с мен на терасата и разгледа всички китки в парника. Цветарка ми е тя, затова излиза като мушкато hahaha

# 386
 Joy Кетя вече си има ново име,не е кебапче,а мушкато.
Богданка много мързеливата си играе,сладурка.
А Хорейшио е страхотен сладур и късметлия.

# 387
  • Costa Rica
Здравейте кюфтета, кебапчета и всякакви други пухчовци Hug

Да не ни забравите - ето как оценяваме писмени работи:

Комисия по проверка на домашните
Първи проверител;

Втори проверител:

Последна редакция: нд, 13 мар 2011, 11:26 от Делфина фон Ю.

# 388
Адски са сладки ще хвана диабет Heart Eyes много забавно име Хорейшио  Mr. Green 100% е голям сладур   bouquet  Wink

# 389
  • на брега на морето
tasia, остави Преси да лежи върху главата ти. Обичайно лягат на болните места, защото имат нужда от отрицателна енергия; самите те излъчват положителна. Хорейшио е сладур и половина; Преси се плаши от него, защото е много малка на възраст.

Богданка, Богданка, с тези очи Hug

Делф, блазе ти, с такива красавици всичко е прекрасно!

Вчера направих един ТЕС на мой Зайко заради смяната на козината. Преди години се скубеше много по-малко и за доста по-кратко време. Тази година започна от средата на януари цели валма. И е един такъв оклюмал, омърлушен, киха. Като му праснах вчера едно Прокси днес се скубе много по-малко и е по-игрив. ТЕС е велика работа, ползвайте я за животните при здравословни проблеми. И за хора става  де Grinning

Общи условия

Активация на акаунт