Любители на котки - тема 48

• 48 613
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Дидитка , за съжаление сме от Враца ,иначе щях да съм всеки ден при Таря  CryНо така или иначе тази сонда е безмислена . Само да й свършат антибиотиците и си я прибирам , защото знам , че е готова да се храни нормално . Беше се качила на една поставка , защото се страхува , но после слезе и се изпишка на памперса пред нас . Горкото , не можа отначало  да маневрира с яката и започна да мяука , но и помогнах да се извърти и да си се облекчи . Изглежда така , все едно е ходила на война - обръсната на няколко места , налепена с лейкопласт , но се оправя Simple Smile

# 421
Аз само да кажа, че белия котак с черните петна и горената опашка може да бъде осиновен, ако има желаещи. Такова добро и любвеобилно животно не бях виждала, а съм виждала много! Знам, че е малко грозновата опашката, но може и да може да се оправи някак.
Уф, много го мисля този кот. Толкова е доверчив и като нищо може пак да го докопат изроди и да не се оттърве жив. Обмислям да го заведа на село, ще му нося храна... ама и там не е застрахован от ненормални, понеже ще е в двор  Tired

# 422
*Тедка* , мисля , че на село има по - малко изроди ,отколкото в градовете и според мен шансовете му за оцеляване са по - големи . Иначе градските деца си умират от кеф да тормозят животните .

# 423
То лятото и на село става пълно с гражданчета, та  не знам. Да не му направя мечешка услуга на котето. Пък и в Люлин определено имат какво да ядат уличните котки. Никак не сме малко тези, които им мятаме храна. Някой даже да позатлъстели. А на село- стари, бедни хорица... и аз рядко ходя натам, и да му нося храна, ще е само гранули. Абе, ще го обмисля...

# 424
Ето какво е глътнала Таря , размер приблизително 2 см Sad Пазете котенцата си . Все още се чудя откъде го е докопала , но май е измъкнато отзад на пералнята

# 425
  • Варна
Прилича на уплътнение наистина newsm78

# 426

Преподавателката на голямата дъщеря иска да подари женска котка на сина си в петък за рождения му ден. Детето я убедило да вземе някоя от приют, за да я спаси. Знаете ли къде има такъв? За София става дума. Чакам спешен отговор newsm53

В приюта Богров има котета, но май не са ги снимали за сайта си трябва да се обадите да питате:
http://arsofia.com/bg/
Тук също има доста обяви за котета:
http://forum.dog.bg/forum/55-%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D0%B4%D0%BE%D0%BC/

Това е благородно начинание и се радвам, че дете е инициатор на идеята.
Поздравления newsm51

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 14:56 от juliqzh

# 427
Тук също има много котета, които се подаряват:
http://kotkite.com/obiavi.html

Извинявам се, че постовете са ми един след друг, но нещо не ми се получи редакцията. Embarassed

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 14:24 от juliqzh

# 428
  • На небето
***elpida*** горкото мъниче. Дано се почувства по-добре и да можете по-скоро да си го вземете котето.

# 429
  • Варна
Котьо, то май приюти за котета няма.Намерихте ли коте?

Грей така сладко спи в момента, че като го погледна и започвам да се прозявам. Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 14:57 от kikaha1

# 430
  • на брега на морето
Тази снимка задължително влиза в албума Joy Майка ми би казала "Чепляк" Grinning

Не сме намерили коте. Много ми се иска да вземат Тедкиния страдалец, защото е много гальовен. Но не знам как ще реагират на опашката. Сега децата са на лекции, довечера ще говорим и ще ви пиша.

# 431
  • София
kikaha1 Вашето коте породисто ли е?  Много си мечтая за такова сиво коте или рижаво  Heart Eyes

# 432
  • Варна
kikaha1 Вашето коте породисто ли е?  Много си мечтая за такова сиво коте или рижаво  Heart Eyes
ketito Грей е порода "улична превъзходна". Laughing.И на мен са ми голяма слабост сивите и рижавите.Ама и белите и черните...То ако взема да разсъждавам, май всички са ми любими.  Mr. Green Heart Eyes
Котьо,видя ли такава "разчепотена" снимка на коте, така се умилявам... Simple Smile.И непременно ми се иска да омачкам обекта. smile3508

# 433
  • София
оуу, супер, значи може и да си намеря сивичко и непородисто  Grinning А вашето женско ли е /вярно, че е заело хубава поза, но не разбирам  Mr. Green /  и няма ли да има бебета в близко бъдеще  Laughing Blush

# 434
  • на брега на морето
Грейчо май беше спасен; нямаше ли някакво премеждие на улицата с него newsm78

Общи условия

Активация на акаунт