ЗОНАТА и ние (здравословното хранене) - 4 тема

• 86 955
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
Пиши си менютата всеки ден и по колко блока хапваш, само така ще можем да ги обсъдим...аз мисля,че някъде бъркаш..дай да видим, и ще се оправят нещата... Hug
Аз и днес имам -100 грама, а вчера хапнах стабилно,че е винце... Blush

# 391
Момичета, ето какво е днешното ми меню до момента
закуска: 1 фил черен хляб- 2В,
             30г кашкавал+1/4ч.ч извара 2П
              2/3ч.л. майонеза- 2М
Обяд: 1/2ч.ч. ориз- 2В
          около 100г воденички2П, задушени в 2/3ч.л. зехтин2М
мисля, че схванах идеята на режима, но кажете и вие дали съм се справила  newsm78
В началото си мислих, че ще трябва да се поогранича в хапването, но сега виждам ,че съвсем не е така. 1/2 ч.ч ориз всъщност си е доста солидно количество, пък и сега порциите изглеждат мнг по красиви, защото захлупвам чашата в/у чинииката и стават много кипри купчинки!!
Хубав ден

# 392
По принцип в началото е добре да се избягват хляба, кашкавала, ориза, картофите. Те могат да се включам след минимум 1 месец, когато се затъжим доста! Поне това коментирахме с Ади. Сега трябва да се наблегне на зеленчуци, извара, яйчен белтък, може сирене, пилешко или телешко месце, морски продукти.

# 393
Благодаря за отговора! Явно нищо не съм разбрала!  Confused а аз се чудя защо не свалям/ е свалих..500г за 15 дни/ ooooh! Ще се коригирам. Пак ще пиша

# 394
Здравейте на всички зонуващи. Изчетох ви за 3 дни и аз се включвам към вас- за  по-точно от 3 дни и аз се навърам около Зоната, засега много успешно. В старите теми нещата не изглеждаха толкова лесни, на при вас е съвсем различно. Преди година се запознах с режима, изчетох много, смятах много, но ми се видя много сложно. Днес , обаче, не е така. Желая на всички толкова кила надолу, колкото желаят и ако мога с нещо да помагам насреща съм. Започвам да смятам домашни шоколадови бонбони по суровоядска рецепта- нещо невероятно вкусно. Дона успея. А вие сте супер. Дерзайте.

# 395
  • Варна
спаначено удоволствие
2 порции 2 блога
2 чаени чаши варен спанак
2/4 - чаена чаша лук зелен - 1/2 в
1/2 сл . галета-1/2 в
120г. извара -2п
2 белтъка -1п
1 ч.ч . кис. мляко -1п+1в
2,2/3 ч.л.Мазнина - 4м
Задушава се спанака,лука и чесана в малко вода добавят се подправките .
Отделно разбивате белтъците на сняг.И прибавяте изварата,разбъркавате добре .
Разтилате спанака в тавичка ,поръсвате с галетата ,слагате изварата и запичате.Хапва се с кисело мляко и по 1 в блог на порция.Аз си хапвам с една филийка хляб порцията.Да ви е сладко.
Peace

# 396
Ох, малко ми стана смешно!

Нали зеления лук беше подправка?!
и не е ли по-лесно вместо 2/4 да се каже половин (1/2) чаша?

НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ!

# 397
  • Варна
Blushмиличка според мен си е живо заяждане,това е рецепта от книгата ние и зоната,само че си я направих по мой си начин!!!! Peaceи едно въпросче,хляб вита колко филийки е един блок 2 или 1 newsm78

# 398
1 филиика е 1 ВБ

# 399
 Здравейте!   Бих искала да задам въпрос.    Възможно ли е за по-добри резултати (т.е. за по-бързо сваляне на килограми) да лунувам с айрян повече от ден?    За мен не е никакъв проблем да бъда на айрян и 2-3 дни, но дали е правилно?

# 400
anelia910, за моженето- може, но е хубаво да се прави в определени дни преди пълнолуние и на пълнолуние. това е така нар. детоксикация на организма. аз не съм много голяма специалистка в това, правила съм го само няколко пъти. но има места, където ще намериш много информация, а тук има специалист, доколкото разбирам, и от него можеш да получиш също помощ.

# 401
За лунната знам ,че може да се спазва и 3 дни ,аз лично никога не съм го пробвала ,но 3 дни на айрян и вода  е добро прочистване .И да вметна ,че една моя приятелка изкара 20 дни на кисело мляко и вода и свали доста ,всеки сам решава кое е най- добро за него .

# 402
Здравейте, моето меню до момента е:

закуска - 2 филии, 2 яйца и 2 ч.л лека майонеза
обяд - 3 ч.ч. сварени тиквички запечени с 2 яйца, 35 грама сирене и 1 лъжичка зехтин
следобедна закуска - 112 извара, 4 супени л. овесени ядки, 12 фъстъка и две пакетчета стевия. Така подсладено със стевия за пръв път истински ми хареса.
вечерята все още не съм я измислила

# 403
Аз наблягам сега на сиренце, мляко /кисело и прясно за кафенцето/ и яйца за ПБ и краставички и доматки за ВБ.
Много добре се чуства човек когато е в Зоната!

# 404
Почти всяка седмица имам 1 ден само на кисело мляко, а на пълнолуние са два. Само, че аз си го хапвам, не го правя на йарян - така се изразходва малко повече енергия за усвояването му, отколкото в течен вид. Пия и много течности естествено. Алена публикува подходящите дни за разтоварване  за целия месец, според фазите на луната, така че можете да си правите справка и там.

Общи условия

Активация на акаунт