ЗОНАТА и ние (здравословното хранене) - 4 тема

• 86 949
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
  • София, родом- Силистра
cocurbita pepo би ли споделила за тези два дни, как ги редуваш. Единия ден преди пълнолуние и другия на самото пълнолуние или единия ден на пълнолуние, а другия денят след пълнолуние.

# 406
 Обикновено е в деня на пълнолунието и  след него, но съм правила и 1 ден преди и на самото пълнолуние. От другите форми на лунуване, които съм пробвала- с грейпфрути и белтъци, само на ябълки - този с млякото е най-ефективен и резултата се задържа трайно. Не съм го правила 3 дни, защото много обичам плодове и 3 дни без такива ми се струват прекалено дълъг период  Laughing

# 407
Днес открих нещо интересно - в 100 гр. хляб "Вита" 6 зърна се съдържат 28.5 гр въглехидрати, което прави 32 гр за 1 ВБ, т.е. филийка и половина.

# 408
  • София, родом- Силистра
cocurbita pepo благодаря ти за бързия отговор и още нещо, беше писала " Алена публикува подходящите дни за разтоварване  за целия месец, според фазите на луната, така че можете да си правите справка и там. " , къде е това там.

# 409
И проявявам интерес към това Simple Smile
cocurbita pepo благодаря ти за бързия отговор и още нещо, беше писала " Алена публикува подходящите дни за разтоварване  за целия месец, според фазите на луната, така че можете да си правите справка и там. " , къде е това там.

# 410
# 411
Аз като си знам, си мисля, че и другите знаят...................... Laughing
Влизам в сайта на  BTV , хороскоп и отляво под зодиите е лунния календар за съответния месец.
През май пълнолунието е около 17-18, но не помня точно  newsm78

# 412
Момичета четах някъде, но просто ми е минало пред очите и не съм  много сигурна, че трябва да се пият и витамини. Вие пиете ли? Ако да, то какви?

# 413
Момичета четах някъде, но просто ми е минало пред очите и не съм  много сигурна, че трябва да се пият и витамини. Вие пиете ли? Ако да, то какви?
Определено трябва! Но се приемат известно време и след това се правят почивки.
На мен Симеонов ми беше изпращал статия, в която се доказва, че всички болести са заради наличието или намаленото съдържание на някакви витамини и минерали в организма.

Аз последно пих на Dopelherz някакви комплексни. Не бяха скъпи - 30 таблетки 8 лв.
Бях си взела и ленено масло.

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 11:05 от Пит

# 414
Аз си хапвам направо ленено семе и сусам също, но ще трябва и витамини да си купя. Аз до колкото знам от витамини от група Б се пълнее.

# 415
 Ако храненето е разнообразно, т. е. богато на зеленцучи и  плодове, единственият витамин, който Сиърс препоръчва да се взима допълнително е вит. Е.

# 416
Здравейте момичета!Днес е първият ми ден по пътя към Зоната.Изчетох наистина много от вашите теми и то за сравнително кратко време и честно казано малко информацията ми дойде в повечко.Количеството на продуктите меря на око.
 Закуската ми днес беше следната/3Б/:
1 филия хляб/Фитнес/,/не мога да намеря Тонус/
1/2 ч.ч кисело мляко
1 зелена чушка
1/2 домат
50гр.извара
шунка
3 маслини
3 бадема
1 киви

Ами това е..не знам как съм се справила,очаквам мнения и ако има поправки!!

# 417
Здравейте на всички, с удоволствие се записвам в темата  Hug Simple Smile Аз съм в зоната вече от около 20-тина дни  Simple Smile Значително отслабнах за този период . Огнян Симеонов ми изготви режим. Виждам, че доста от вас са така да се каже доста добре запознати имам един въпрос тъй като не живея в България и е доста трудно да открия хляб без брашно, та аз си го правя от ръжено брашно същото ли е като Бонус? Опитах да се свържа с Оги да го питам, но явно е зает, а нямам време за чакане  newsm78

И още нещо относно лунната диета- видях че пълнолунието е сега на 17 може ли да се направи този очистителен период сега newsm78

# 418
4o4ko 1704,
не съм гледала съдържанието на ръжения хляб, но редполагам, че както при пълнозърнестия
20 гр приблизително са 1 ВБ.
Mia Torretto,
 от това, което си написала мазнините ти са само 2 блока, с 1 по-малко . По отношение на протеините  - изварата е 56 гр за 1 блок +1/2 блок от киселото мляко+ шунката, за която не си уточнила грамаж/ 30 гр за 1 блок/ и не мога да преценя точно. Въглехидратите са доста разнообразни и ги преброих около 3 блока и малко отгоре : 1 бл хляб  + 1/2  блкис.мляко + 1/4 бл домат  + около 1/2 бл чушка / 160 гр или 1 и1/2 чаша за 1 блок/ +1 бл киви.

# 419
да така е  cocurbita pepo Simple Smile търсих назад в темите и открих на едно място че овесените ядки са 2 с.л + 40 гр сирене обезмаслено, което е равно на 1 блок П В М  Thinking правилно ли съм разбрала?

Общи условия

Активация на акаунт