ЗОНАТА и ние (здравословното хранене) - 4 тема

• 86 491
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Киселото мляко само по себе си съдържа П+В+М ако е БИО, ако ядеш нискомаслено тогава добавяш ядките Simple Smile

# 541
  • Chicago/Varna
в половин чаша кисело мляко има един блок протеин,и един блок въглехидрат,трябва да добавиш само 3 бадема или фъстъка или маслини  и си готова Wink

# 542
  • София
Момичета  Hug приемате ли нови?  Peace
От 2 дена изучавам Зоната, бая зор ще видя, че хич не ме бива в сметките и в меренето на око, но много искам да се пробвам  Peace
Много моля някой да ми помогне с изчисляването на дневните нужди от протеини  Praynig Praynig на ЛС ще пратя каквото трябва !
Едва ли ще успея веднага да си съставя менютата, но за няколко дена трябва да схвана   bouquet

# 543
Здравейте момичета:)
Преди 3 години имах 20кг за сваляне,консултирах се по скайп със Симеонов и ми определи 8 блока на ден .За 3 месеца свалих около 10 кг,като ми се е случвало да изляза от Зоната.Останалите 10 кг си свалих люшкайки се между Дюкан,зелева супа,японско чудо,лунна диета....
И ...срам не срам..пак съм качила килограми..и се завръщам при вас...
От вчера се опитвам да съм в Зоната,но се оказа,че някои неща съм забравила,други не съм знаела и сега ме интересуват.Надявам се на вашата помощ и подкрепа Simple Smile
И така...аз пия кафе 2 в 1 сутрин и към 14ч.Свикнала съм и да закусвам с прясно мляко и овесени трици.Как да направя така,че да съм в Зоната и с любимите храни.
Тази сутрин закусвах с 40гр котидж,1 нектарина,1 орех и.....2в1.Надявам се са съм на прав път,освен с кафето....

# 544
  • София
Може ли някой, да ми каже салатка от домати, краставици, лук, маслинки, зехтин, сиренце. Какво да е съотношението между отделните продукти, за да съм в зоната?
И към тази салатка ако махна сиренцето и сложа рибка(печена със зехтин), колко да е?

Щото знам, че са важни грамчетата, а наистина тези дни не ми остана време да си ги сметна.

Много ще съм благодарна  Hug

# 545
  • София
Здравей  Hug Аз съм само от 2 дена тук, но ето какво изрових за салатката :
350гр.домати + 200гр.краставици - 2 ВБ
60 гр. сирене - 2ПБ (около 90 гр риба са 2 ПБ, ама зависи каква е и по коя таблица смяташ)
6  бр. маслини средни – 2 МБ
Да видим и някой по-вещ дали ще се изкаже  Wink Моите сметки са без зехтин, може би ако го добавяш трябва някоя маслина да махнеш   bouquet

# 546
От листата на Симеонов правя справка за салатката и излиза така:
120г домати и 200 г краставици са 1 ВБ
40г сирене е 1 ПБ
3 бр маслини е МБ
Може и др комбинации ,например:
150 домати,150 краставици и 150 чушки са ти 2 ВБ
30г пиле и 40 г сирене са ти 2 ПБ
6 маслинки са мазнините
Има и други възможни комбинации за салатки,ако искаш мога да ги изпиша.
Сега се сещам ,че  като се яде сирене като протеин не се ядяха маслини...

# 547
  • София
Може ли някой да ми обясни как точно се борави с двата списъка на Симеонов, МОЛЯ ?  Praynig

# 548
Добро утро:)
The Baroness ,като гледам няма кой да ни отговори на въпросите,момичетата сигурно да на море.Затова ще ти кажа аз как се справям със листата на Симеонов.
От лист 1 всеки ред ти е 1 блок.Избираш  си от трите колонки по 1 ред (равен на 1 блок) : ПРОТЕИНИ+ВЪГЛЕХИДРАТИ +МАЗНИНИ.
Лист 2 - всеки ред ти е 2 блока.Избираш си от трите колонки по 1 ред (равен на 2 блока) : ПРОТЕИНИ+ВЪГЛЕХИДРАТИ +МАЗНИНИ.
Моите блокове са разделени така (от Симеонов):
закуска-1 Б
друга закуска-1 Б
обяд-2 Б
следобедна закуска 1 Б
вечеря 3 Б
преди сън 1 Б
Предният път като спазвах тази диета се справях с това разделение,но сега не мога да изям 3Б и правя още една следобедна закуска от 1 Б.Не знам дали е правилно... newsm78
По-добре се чувствам ако си хапвам по 1 Б ,но през 2-3 часа.
Дано съм ти помогнала с листата:)

# 549
  • София
Много благодаря за отговорите, сега само остава да разбера в Уго по колко грама слагат от всичко в гръцката салатка  Simple Smile
По 1 домат, половин краставица, плочка сирене и 6-7 маслинки слагат.

# 550
Момичета,здравейте и от мен!Миналата година се свързах с Оги и съм страшно доволна от всичко научено от него и режимът който ми състави от 76кг станах 67кг за 3 месеца.Спазвах си режима много стрикно с много голяма точност в грамажите. След редица проблеми и неприятност отново понатрупах килограми и реших отново да се върна към режима, тъй като човек не гладува, а и в листовете има достатъчно голямо разнообразие на храна.Спазвам режима от 8.08 и вече почти 20 дни съм стриктна и не си позволявам излишни удоволствия.Тъжното за мен обаче сега е, че не съм свалила почти нищо за тези 20дни (може би около 1кг.) Cry и това ме побърква направо.Моля ви, ако някой може да ми даде съвет как да постъпя и защо се получава така  Confused

# 551
  • Пловдив
Може би на организма ти му трябва повече време за адаптация за да започне да сваля,може и да сваляш на сантиметри например.Ти обиколките измери ли си?Да се изкажат и по вещите в режима.

# 552
Да се изкажат и по вещите в режима.
Да се изкажат де...ама къде са   Rolling Eyes
И аз имам питанки към тях,ама никой не отговаря... Sad

# 553
Може би на организма ти му трябва повече време за адаптация за да започне да сваля,може и да сваляш на сантиметри например.Ти обиколките измери ли си?Да се изкажат и по вещите в режима.
Ей тук е разковничето.
От Симеонов знам, че организма с този режим си възстановява нивата на мускулна маса, а те са по-тежки от мазнините.
Така че измери си обиколките. Ако си си ги записала в началото на режима - сравнявай и се радвай !  Peace

# 554
  • София
Mama_Teddy , благодаря за разясненията   bouquet
Аз си записах обиколките и да видим  Peace От 6-7 месеца се мъча с кви ли не режими (все изпитани и работещи през последните 3-4 години), но сега не става с нищо  Confused Този не съм правила, дано се повлиаят мазниките ми от стреса  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт