Отговори
# 165
Лека вечер на нас утре е Заговезни ,кръстниците ще идват на гости днес правих торта цял следобед,утре салата, вечеря  nuts малко луднах да имах още 2-3 ръчички  Joy

Тази година Заговезни не е ли на 6 Март  newsm78
antonia да са ти живи и здрави дечицата! Много да те радват!!!
Ембър честита половин годинка и на вас! Много да се гордеете с малкия Теди!
Danito333 добре дошла   bouquet за щастие не съм се сблъсквала с атопичен дерматит, Дано скоро да намерите лек  Peace
Alexa-smile браво на вас!!! tooth  thumbsup

# 166
поправка утре е Задушница неделя МЕСНИ Заговезни следващата седмица СИРНИ ЗАГОВЕЗНИ
Изните мъжо ме е подлъгал днес без да иска с инфото Joy

# 167
Здравейте!
Влизам само да поздравя antonia за двойния им празник. Да са ти живи и здрави момченцата и да имат много щастливо детство.
Честита половин годинка на Теди!
alexa-smile, честито  ви първо зъбче!
С тези хлебопекарни ще ме навиете и аз да си взема. Ама да не стана пак сто кила с този топъл хляб, че само това ми дай да ям. Mr. Green

# 168
Привет и от нас,

Влади е с гнойна ангина и на АБ Tiredе поне не е отит както се съмняваше докторката,по-малкото зло му се падна на милия.

antonia,честит рожден ден на баткото ,да ти е жив и здрав много да те радва,а на малечко честита половин годинка.НИе с теб може в две отчетни да се засичаме,тук  и при февруарки09 Wink

desunique,очето на аватара на Ванко ли е?Много готина снимка Heart Eyes

Ember,честита половин годинка и на вас,много сладка торта Heart Eyes

Alexa-smile,честито ви озъбване Heart Eyes

ДОбре дошла на новата мама.  bouquet

Palmirka, Joyмалко объркване на седмицата,споко аз отдавна не знам кой ден сме...пък и дати Whistlingама нали съм вече втора година майчинство+9месеца бременост с Мая....коя година казахте ,че сме newsm78 hahaha

# 169
 :)kak da dobavq i moita beba tuk ? mnogo e lo6o da si nov :DDDDDD

# 170
Еее, Миме много гадно това с ангината. Да се оправяте по-бързо. Ти 2ра година, а аз съм вкъщи с деца от 22 декември 2006.  Mr. Green
dani_bn1000 , момичетата които правят темичките ще те добавят ако искаш. Кажи нещо за себе си. Как се казва детенцето ти, кога е родено и т.н.

# 171
:)kak da dobavq i moita beba tuk ? mnogo e lo6o da si nov :DDDDDD

Не знам какво имаш предвид под тук,има момичета които правят 1 страничак и те трябва да те добавят там в новата тема.А ако искаш да си имаш линийка трябва да си я направиш в някой сайт.
Цъкни върху някоя линийка от на друг потребител профила и ще си направиш твоя,лесно е.
Също така,ако искаш да сте на 1стр.,напиши името на бебка,кога се е родила и къде Peace
И ако ти е възможно пиши на кирилица Peace Hug

Добре дошла  bouquet

п.с.Адашче писали сме заедно Grinning

# 172
Аз имам въпросче.Когато събирате урината на бебенцата с тези контейнерчета в памперсите, кога ги слагате
Това нещо не мога да го разбера newsm78. Вътре в памперса ли се слага? Моя бебок в голяма част от случаите като сваля памперса пишка.  И така го издебнах. Вярно ние практикуваме някакъв вид ЕБХ (с памперс  Laughing) от който виждам ефект вече, но все пак...
Иначе за урината аз питах в лабораторията и казаха, че е хубаво да е "прясна", така че предполагам е по-добре да се вземе преди да се занесе, а не още от нощес.

И за бънджитата - на нас ни подариха едно (съвсем обикновенно) и не знам дали е подходящо за 5 месечно бебе. Та исках да питам тези бънджита за каква възраст са подходящи?
На всички бънджита, които съм виждала пише, че детето трябва да се слага като е позаякнало кръстчето. И по-скоро това е ориентир, отколкото възрастта май.

K.Zhelqzkova, Danito333 и dani_bn1000, добре дошли и от мен. То и аз се чувствам доста "нова" още, но всички тук изглеждат много симпатични и винаги имаме за какво да си говорим  Joy

Поздравения за всичко малчовци, които празнуват днес  Hug
и толкова за днес...   sleepuu

# 173
Здравейте,мами,докато вие спите аз ви правя по едно кафе
Новата тема е страхотнааа,имаме си няколко нови мами-добре дошли!
Ние пак сме болни,аман вече,някаква хрема ни хвана всичките,бебо,и той,сега е по-добре,но в понеделник май ще го отведа при доки,да го види за всеки случай.
Все още не сме се захранили,май ще изчакам да навърши 6 месеца
Честити месечинки на всички родени на 26!
Хайде,хубав и спокоен ден от нас,и всички болнички да оздравяват бързо! Simple Smile

# 174

Вече реших да вземем столче. Обаче се триумя  newsm78, направо съм си за зодия везни  Joy, какъв ти лъв!?

Маце същата работа съм и аз!!!  Shocked И аз съм лъв, и попринцип взимам бързи и кардинални решения- а за тоя ми ти столллл  ooooh! чудих се поне една седмица сигурно и сголчм зор си избрах ето този:

Дано ми хареса и да си е струвало чуденето!
antonia Да са ти здрави и весели малките сладури!!! Много да те радват и много да те слушкат!!!
Dana_2010 Да оздравявате бързо!!  Hug
alximika, meri2010 И вие оздравявайте бързо! Hug

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 07:14 от Ivelina_Sh

# 175
Мерси на всички за пожеланията  Hug За съжаление тази нощ ни беше много тежка. Дани изгоря от температура. Калпола не му действа изобщо (както и на кака му и батко му). Давах му в 21 часа, в 3 през нощта и сега сутринта в 9 часа пак. Обаче е с много висока темп. 39 градуса и нагоре Sad Сваля за малко и пак я вдига. Не съм я мерила често да не го ядосвам допълнително, но то се усеща, че пари като печка. Цяла нощ не можа да спи милото, само реве и мрънка. Аз си лежах с него до 5 сутринта и го прехвърлих после на мъжа ми да дремна малко. Иначе суче и има апетит, поне това е добре. Мисля занапред да пробвам с Нурофен как ще е. Ако и утре е с температура, ще викна лекар да ни изпише АБ, страх ме е от усложнения много повече, отколкото от АБ Confused

alximika, да се оправя бързичко твоя младеж. Какъв АБ ви изписаха?

# 176
  • София
Ох, Дана, дано се оправи бързо човечето.  Hug

alximika
, гушки и за Влади!

Гледам тук слънчице има и ще излизаме след малко, дано не е само "лъжовното" слънце и студ.

# 177
Здравейте от мен  Hug
Нямам време да ви изчета, дано по-късно да ми се отвори малко свободно временце. Хора, не знам вие как се оправяте, но аз почнах да го закъсвам.Уча за изпити, набъскаха ни 7 изпита в 2 седмици (аз съмзадочно), ходя на английски и там го закъсах...Имам чувството,че от това системно недоспиване от 5 месеца насам съм станала пълна глупачка. Не мога да мисля, не мога да уча, не помня добре. Просто ми идва да скоча през терасата, но за съжаление съм на 1-вия етаж #Cussing out Много ми е трудно да се опраявям и с бебе, и къща, и с учене и с какво ли не. Аз сега не се оправям, а какво ли ще стане като малкия почне да ходи. Просто не ми се мисли. Ще полудея  #2gunfire Предложиха ми едно мимиче да ми помага за бебето от време на време за сесията и се замислих дали да не я викам по 2 пъти в седмицата и без да съм в сесия, за да мога си върша другите работи или поне да поспивам. Но момичето не е гледало деца до сега,ама ина желание да се научи. Какво ли да правя? Много ми е трудно да си оставя найскъпото нещо на човек, който не е гледал бебета. А за съжаление старата бавачка е заета Sad . Някоя от вас използва ли така да се каже външна помощ?

# 178
  • Пловдив
Добро утро мами Simple Smile !
Аз имам въпросче.Когато събирате урината на бебенцата с тези контейнерчета в памперсите, кога ги слагате
Това нещо не мога да го разбера newsm78. Вътре в памперса ли се слага? Моя бебок в голяма част от случаите като сваля памперса пишка.  И така го издебнах. Вярно ние практикуваме някакъв вид ЕБХ (с памперс  Laughing) от който виждам ефект вече, но все пак...
Мммда, в памперсите се слагат.Gabi, моичките са двечки.Не мога да си позволя да правя аз пюрета, да готвя млечна кухня и да се лиша от това съвременно откритие памперса  Laughing При положение, че сама си ги гледам!Разбирам такива ентусиастки, като теб Wink, но не изисквай от всички това!.А дори и да издебна младежа да му взема урина /ще опитам/, на девойката трябва контейнерче да сложа.
Ей Дана,  Hug !Дано бързо да отшуми това при Дани!!!alximika, и за вас стискам палци за бързо оздравяване!И за всички болнички бебенца  Peace Heart Eyes

# 179
Влязах набързо да надникна и видях поста на Дана. Ще си позволя да дам съвет.. Това е много висока температура. За мен Нурофена е по-добър вариант. Ако не свали Т, редува се със свещички ефералган. Бебето се съблича по памперс. Слагат се студени /може торбичка с лед, увита в дрешка/ по мишничките и на вътрешната страна на бедрата /където минава артерията/. Не се притеснявайте да не се простуди. В болницата ги слагат направо върху гел, който е замръзен в хладилник. Обади се на вашия лекар, за да ти каже дозите, които са походящи за бебето /в зависимост от кг./ и на какъв интервал можеше да се редува нурофена със свещичките. Това го пиша от опит - лежали сме в болница, когато Ачето беше на 6 месеца и това бяха мерките, които взимаха там лекарите.
Дано бързо се оправят всички болни бебоци и да не тревожат така майките си!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт