Отговори
# 360
  • София
Добро утро!
Честита баба марта!

Емили ,как е Алексчо?

# 361
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !!!   bouquet

ЧЕСТИТИ ПОЛОВИН ГОДИНКИ НА МАЛЧОВЦИТЕ ДНЕС !!!   bouquet

# 362
Честита Баба Марта!

Да сте живи и здрави, бели и червени, винаги засмени!
И нека с идването на пролетта имате все повече поводи за усмивки!

Днес е ден първи от нашето захранване...

Да, как е мъничето?
Да ви е честита месечинката, както и на всички останали, които закръглят месеците днес! Hug

# 363
ЧЕСТИТА БАБА  МАРТА НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ!!!!!!  bouquet

# 364
  • Sofia, Bulgaria
Добро утро!
Честита баба марта!

Емили ,как е Алексчо?
Благодаря ти Гери  Hug,добре е. Другата седмица сме в Пирогов на контролен и ще знам повече. Надявам се само да сме здрави. Бъдете здрави и всички вие!

# 365
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!
Да са ни румени и засмени, здрави и щастливи всички дечица!

Честита половин годинка на Катрин, Алекс, Веси и Кейт!!! Да растат здрави, усмихнати и обичани!!! Heart Eyes
Алхимика, честита втора годинка на сладката чаровница Мая!!! Да ти е жива и здравичка и да бъде най-милата и добричка кака!    bouquet Heart Eyes
Браво и на Влади за първата думичка!!! Голям бъбривко ще е той!  Hug
Емили ще ви чакаме с добри новини!!! Hug
v_spasova браво на Лорка, че бързо е надвила болестта и вече е добре!  Hug  Наистина майчиния инстинкт е много силен и добре си направила, че си й спестила лекарствата. Все пак Т в определени граници, не само че не пречи, но помага на организма да се пребори с вирусите и инфекциите.
Giada матрачето ви е много интересно и хитро измислено! Peace Супер новина и за резултатите от носния секрет! Последно къде се престрашиха да ви вземат секрет? Че и аз мисля като свърши на Никола хомеопатичното лечение да видя дали сме ги изтребили гадовете.
Мъниче 50+?!? А за второто няма какво да го навиваш, ами направо действайте!  Heart Eyes
Никола пък не иска да пълзи на ламината - пързаля се и се ядосва. Добре че лятото, като си купихме нов матрак за спалнята, не изхвърлихме стария на Тед (още едно негативно мнение за марката), а го сложихме в хола да има къде да подскача Ивана и да се търкаля бебчо. Сега хем е на мекичко, хем не ме притеснява, че ще падне, защото матрака е на земята. А за чистотата претръпнах още след като Ивана на 7-8 мес.започна да ми пълзи навън по парковете и да опитва на вкус клечки и камъчета. Само гледах да не захапе някой фас или кучешко л...но. Както казва мъжът ми - "Всяко дете има нужда и от малко витамин Кал!"

# 366
  • При моето слънце
Честита Баба Марта на малки и големи! Да сте здрави, румени, засмени!
Честит празник и на всички месечинки!

# 367
  • Пловдив
Честита баба Марта на всички бебета и техните семейства!!!

И Крисито си има зъбче  newsm44 newsm47 !!!Каката как се е радвала..., идея си нямате  Laughing

Честито и на днешните месечинковци:Александра на мама Emilli_Arie,бебе Весела на мама Assi,бебе Кейт на мама keyt,бебе Катрин на мама nat003
Ulia , сполука със захранването Peace!!!
Яничка, вие кога ще го захващате?!Това хубаво столче трябва да влезе в употреба  Hug
Хубав празник на всички!Сутринта като завързвах мартенички на малките се просълзих..., първата им Баба Марта  Simple Smile Аз съм малко сантиментална newsm53
Мъниче, първо си помислих 50, но като размислих..., трябва да са доста повече.Залагам на 100 !

# 368
Добро утро!

Честити половин годинки на Александра, Весела, Кейт и Катрин! Да са здрави, румени, засмени и само весели пакости да правят!
Момичета на 1стр,сложих картичка и пожелание за баба Марта,надявам се да ви хареса!  Hug Hug Hug
Страхотна е, както и всички останали! Много да сме здрави, бели и червени!
Болничките да оздравяват, а здравите да не се разболяват!
Матрачето е супер! Ще открадна идеята  Laughing Не че Ники се е втурнал да пълзи, нещо не му харесва, иначе се върти и в двете посоки, но много рядко е в настроение, за което съм лееееко благодарна  Wink
ilik123, честито зъбче на Криси!
Лек ден на всички!!!

# 369
  • Пловдив
Честита Баба Мартааааа!!! Да сте живи и здрави, бели и червени, весели, засмени!!!

smile3532 smile3532 smile3532Е 100 още не сме ги докарали Simple Smile Вземете си поука дами smile3521
Тази е 38мата Simple Smile

Giada, от къде е това матраче? Много ми хареса, а и е доста практично... Simple Smile
Аз на пода слагам от тези дунапренените пъзели, понеже килимите ги махнах, още преди да родя. Малкия много им се радва, понеже са шаренки Laughing
btw за детска стая в момента в Метро има страхотни килими - с Принцеси за малките дами, с Макуин Светкавицата за малките господа и с Мечо Пух - неутрално Simple Smile Размерът им, обаче е 100 на 170, а аз нямам толкова място в стаята, която сме определили за детска Sad За сметка на това пък, има и малки килимчета - 50 на 80 във формички на гореизброените. Взех един Мечо Пух на дребния и ако знаете какво говорене му прави smile3532

Илианка, честито Ви зъбче на Крисито

При нас е на път и второто зъбче - очаквам до два-три дни и то да пробие  newsm44

Честити половин годинки на малките сладури!!!

# 370
Здравейте,

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ЖИВИ И ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ   bouquet

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИКИ БЕБОЦИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

п.п. егати гадното време  Sick

# 371
 Честита баба Марта на всички.Днес моята Кейт става на половин годинка.Да ни е  жива и здрава,весела и засмяна. Да почерпя по този повод.Поръчали сме торта и ще го отбележим.Честито и на бебе Александра,бебе Весела ,бебе Катрин

# 372
Еха,честито зъбче и на Криси Simple Smile,сладурка малка  Mr. Green!
Данна,как е адаша?По добре ли сте?
Емили,всичко ще е наред,пиши по често,нацелувай мъниците  Hug!
akspet ,а лудите ме ловят с това лошо време вече,а аз си мислех идва март и няма да се спра у нас няма да седя...а то кво стана  ooooh!!
Другите болнички оздравяха ли вече?Дано всички сме здрави!

# 373
  • София
Здравейте,

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИКИ БЕБЧОВЦИ и ЧРД НА МАЛКАТА ГОЛЯМА КАКА МАЯ   bouquet

Честито първо зъбче на Криси  Laughing

# 374
  • Пловдив
Благодарим, благодарим  Laughing Радостното е, че го извади зъбчето без проблеми.Само през предходната нощ си игра 1 час и половина и това е!Дори не беше рев, а пробуждане, което за нея не е характерно!
Хей, Велизарка, как го направихте тоя чуден аватар?!?!Много е сладък Никито  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт