Отговори
# 90
  • София
Мерси, ще търся Хипп  Hug

# 91
  • Щастлива мама на 3 слънца
Момичета благодаря за коментарите
относно хлебопекарите или Аляска или на Нео (около 100-150) най мн имам.
А за бебка това го прави около 19 ч.Първия път се удари на едно патенце и беше кошмарно с отворена устичка, затворени очички посиняла. След 2 вечери след баня голичка (докато я мажеше тати) пак го направи това.МН обича да се къпе и плаче като я изкарваме Sad((
МН ми е притеснена и не я оставям дори да хлени.Чудя се какво ли може да е,
целувкииии

# 92
  • София
От Моя близка приятелка знам ,че няма значение каква марка е хлебопекарната ,все една и съща работа вършели.Тя  ,майка й ,сестра й и свекърва й имат 4 различни и 4рите работели еднакво  Peace .

Адреналинка ,дано скоро разрешите проблема с бебка!

# 93
  • София
Пускам това линкче отново http://www.-spam112-/magazin/hrani/bebeshki-i-detski-hrani/index.html .В този онлайн магазин продавт чисто оризово брашно ,от елда и т.н. .

# 94
nat003, съжалявам, че се е стигнало дотам  Sad Аз си мислех да ти кажа, че ако те притеснява и накашля пак е добре да я види и друг лекар. Дано й мине бързичко  Hug

Дани почти не е кашлял през деня, но сутринта доста подкашляше. Ако продължи ще го водя при доц. Недкова, препоръчвам я за Плевен.

# 95
Nat003,дано се оправите по-бързо и никакви болници.

Влади е с 39 от 15 следобед,така ме е яд,че не го заведох сутринта при педката ама мислех,че са зъби.Сега я чакам частната ,тя пък е на работа до 8,а той взе и да хрипти.Кисел е до безобразие,днес ми се е усмихнал само 2пъти,явно му е зле на детето...Дадох му панадол и Т му падна чак след 2,5часа.

# 96
  • у нас
Адреналинка това което мога да те посъветвам в такива моменти е като го направии да духнеш струя въздух силно в лицето `и около секунда две три. Ще спре да плаче, в следващия момент ще си поеме въздух може да продължи да плаче но поне ще си поеме въздух. Действа безотказно. Др. нещо е да я изнесеш на прозорец Peace

Нат дано бързо се оправя малката Hug

# 97
Адреналинка това което мога да те посъветвам в такива моменти е като го направии да духнеш струя въздух силно в лицето `и около секунда две три. Ще спре да плаче, в следващия момент ще си поеме въздух може да продължи да плаче но поне ще си поеме въздух. Действа безотказно. Др. нещо е да я изнесеш на прозорец Peace

Нат дано бързо се оправя малката Hug
здрасти мн ти благодаря
чистия въздух помага ли? Тя се разплаква и не може да си поеме въздух и посинява безмълвно Sad(
дано не се потрети,но ще ннаправя така както ме посъверта Simple Smile)

# 98
Tommelise, а от какво се получава така, от многото рев ли? Аз ако Дани много реве, му давам понякога да суче, дори и да е ял скоро, че не издържам да го слушам. Но все пак кърменето и то е до време...

Адреналинка, дано не ви се случва повече. Peace

alximika, дано мине бързо на юнака.  Hug

# 99
  • у нас
не мога да ти кажа от какво се получава  newsm78 трябва струя въздух да "удари лицето" стимулират се цунтрове да се поеме въздух. Данна щом може да суче значи нее  това което описва Адреналинката

# 100
Не, на него не му се е случвало, питам, за да знам просто Peace

# 101
Еми аз никога не я оставям да плаче дори и да мрънка. Но се удари на едно пластмасово пате и изведнъж.
ето малко да разведря темата Simple Smile)

# 102
Здравейте и от нас с Яна!

Даниелка, Мъниче, Илиянка - благодарности за оформлението, снимките и заглавието на темата!   bouquet

На всички болни - малки и големи - скорошно оздравяване!

АДРЕНАЛИНКА, това е ужасно, дано не се случва повече  Hug

Честито на всички дечица, които празнуват днес - бъдете живи и здрави!  Hug

Това ме навежда на една чуденка ,ние кога празнуваме половин годинка  newsm78 ?

Гери, на Яна половин годинка ще й празнуваме на първи март заедно с Баба Марта  Grinning

# 103
Адреналинка, този плач е така нареченото захласване. Спират точно след духане в устата. Казвам го от опит, и с двамата така процедирам.
Ема се е захласвала от нищото, в смисъл, след къпане не обича да я обличам и почва да реве. И ако е много изнервена стига до захлас, тогава и духвам в устата и си поема въздух, но трябва да се действа веднага. Досега го е правила 2-3 пъти. Няма страшно. Peace
Болните бебоци да се оправят по-бързо и мамите също.  Hug
Честити 5 месечинки и половин годинки на празнуващите днес.

# 104
Мили мами много ви благодаря за вниманието
лаптопа ми се развали за няколко дена и бях болна.Толкова безсилна се почувствах без вас Sad((.
МН съм щастлива ,че ви има и си помагаме,
лека вечер на всички
п.с. моята кукла не знам защо ,но се буди през  2 часа вечерта Sad(.А преди като я изкъпем към 20 и до 9 спи .МН странно ,не я захранвам още.Да не е някакъв скок в растежа.През деня си суче мн вяло на какво ли се дължи,http://forum.mamita-bg.com/index.php?topic=5542.0
намерих малко инфо
Машонка супер си

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 21:11 от *АДРЕНАЛИНКА*

Общи условия

Активация на акаунт