Отговори
# 105
 Hug Здравейте мили СЕПТЕМВРИЙСКИ мами   bouquet Аз съм Краси и съм от Варна имам две прекрасни дечица син Мариян на 5 г и дъщеря Йоана на 5 мес и 14 дни, която е повод да се присъединя към вашата прекрасна групичка  Heart Eyes След като няколко дни ми отне четенето на всички теми за СЕПТЕМВРИЙСКИТЕ БЕБОЦИ , за да не се вмъквам неподготвена, вече мога и аз да се включвам в коментарите  newsm53 Страхотно е, че има такива като вас, с които мога да обменям опит и идеи  newsm20 smile3501

# 106
Краси, добре дошла. Ще се радваме да пишеш.
Абе момичета, нещо Гала ми се губи, верно че писа на 18ти, ама оттогава ни вест ни кост. А и друго ме изуми - няма я на първа страничка. Днес нали Дария прави половин годинка, а пък никой не й го честити и аз за да видя днес ли е датата, и кво да видя тях ги няма.  newsm78 Да не се е изтрила сама или пък някой по погрешка да ги е махнал. Да не се сърди нещо. Странна работа. Thinking

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 22:09 от Машонка

# 107
K.Zhelqzkova Добре дошла!  Hug

Машонка И аз това щях да питам...  newsm78

ЛЛЛ Искам да знам дали ако ходя на солариум ще се отрази на кърменето по нчкакъв начин, или да изчакам!  Peace

# 108
Zdraveite momicheta,
Pozdravi na vsichki praznuvashti i pojelania za ozdraviavane ne bolnite.
Molia Mirka ako moje da pusne pak neinia nachin za zahranvane, che az mai do nikade ne sam go dokarala.
Mnogo sam pritesnena. Mateya tezi dni reve postoianno, a predi chas reva chas non stop. Salzi, sopoli, nervi...a az neznam kakvo i e i kak da i pomogna. Takmo reshih da ia vodia v poliklinikata pri nas i tia milata ot umora zaspa. Sega ia darja v men i umiram ot pritesnenie. Oh neznam kakvo i e.
A kolko vzimat tuk chastnite pedita za poseshtenie vkashti? Dosega tuk ne mi se e nalagalo da vikam i dano ne se nalaga, no nito znam koi da vikam, nito nishto.

# 109
А, Галето видях, че днес е писала във Фейсбук и й честитих Simple Smile Може да е по-заета тези дни и да няма време за темата. Признавам си, че на мен ми е много трудно да изчитам всичко и докато го направя, забравям по кои теми съм искала да се включа... Ама като не ви насмогвам на темпото  Hug

# 110
  • София
A kolko vzimat tuk chastnite pedita za poseshtenie vkashti? Dosega tuk ne mi se e nalagalo da vikam i dano ne se nalaga, no nito znam koi da vikam, nito nishto.
Щом така реве детенцето, нека да го види лекар. Моя си реве понякога, но не изкарва сополи...
Иначе, когато съм викала лекарката за Лора - 40лв на посещение.
Добре, че вече се закрепи, въпреки яслата, и от миналато лято не сме я викали.

Оф, а мъника се буди на час. тая нощ пак няма да се спи...

# 111
Привет и от мен тази вечер!
Пожелавам на болните малки и големи бързо оздравяване.
K.Zhelqzkova добре дошла.
Мами искам да ви попитам  - крачетата на моята бебка непрекъснато са студени и много влажни, направо мокри, чак чорапките и се навлажняват. При вашите мъници има ли такова нещо?

# 112
  • Щастлива мама на 3 слънца
Zdraveite momicheta,
Pozdravi na vsichki praznuvashti i pojelania za ozdraviavane ne bolnite.
Molia Mirka ako moje da pusne pak neinia nachin za zahranvane, che az mai do nikade ne sam go dokarala.
Mnogo sam pritesnena. Mateya tezi dni reve postoianno, a predi chas reva chas non stop. Salzi, sopoli, nervi...a az neznam kakvo i e i kak da i pomogna. Takmo reshih da ia vodia v poliklinikata pri nas i tia milata ot umora zaspa. Sega ia darja v men i umiram ot pritesnenie. Oh neznam kakvo i e.
да не би да изка на разходка?
моята така се нерви по обяд и винаги излизаме(без днес ) ,4е беше минус 3

# 113
Здравейте,

Герганка - може и зъбки да я притесняват бебека. Провери й венците да не са зачервени или надути. Дано да се оправи. Иначе за частни педиатри за София другите майки ще могат да ти помогнат. Но както е написала Адреналинка, и Влади така плаче когато не излизаме на разходка, друго си е да го лъхне чист въздух по укиците. И на терасата изобщо няма такъв ефект

Мен ме мързи нещо да пиша  Embarassed и само четях.

Краси, Добре дошла. Надявам се все хубави новини да имаш за споделяне във форума.

Влади от няколко дни пак започна да спи през ноща - дано не го урочасам, че така се похвалих преди и същата вечер  #Crazy, няколко пъти се събужда. От тогава не смея за нищо да се похваля.

Надявам се всичко да е наред с Галя и нейната бебка. Последно май пишеше за колата, какви проблеми са имали, може още да се разправят нещо по нея и затова да не пише.

gerinceto - Като слагах търлъчки на Влади краката му се потяха, престанах да слагам и спряха да се потят.

# 114
  • София
Герганка, заповядай - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=542016.msg16962803#msg16962803  Hug
Но може би това инфо ще ти бъде по-полезно - http://september2008.multiply.com/journal/item/66/6

По доста теми мислех да се вкючвам, но днес ми извадиха последния мъдрец и в момента не знам на кой свят съм от болка. Първо ме облъчиха с ренген, защото трябваше да си направя панорамна снимка на зъбите. Лелееее - все едно някой ми разбърка мозъка. После се оказа, че положението със зъбите ми не е трагично, а мноооого трагично. Започна да лекува най-спешното - пулпит, с упойка. И понеже бързо оправи каналите и остана време, реши ей така за десерт да ми извади мъдреца. Би ми сигурно 3 упойки, защото не искаше ме хване и накрая започна "на живо". Мъдреца пък за проклетия се оказа не толкоз лесен, а доста изкривен, та бая се изпоти милата. И сега съм облъчена, упоена, с болки, надрусана с парацетамол и гладна.
Айде стига съм ви мрънкала и сори за поста, ама споделена мъка- половин мъка.
Лека и спокойна!

# 115
*Мирка*   Hug

# 116
Лелеееее Мирка това твоето е като някакъв филм на ужасите  Shocked Shocked Дано ти минава по-бързо....а как ще кърмиш в това състояние или то бързо ще те отпуснат тези неща, с които си надрусана Wink

# 117
А, Галето видях, че днес е писала във Фейсбук и й честитих Simple Smile Може да е по-заета тези дни и да няма време за темата. Признавам си, че на мен ми е много трудно да изчитам всичко и докато го направя, забравям по кои теми съм искала да се включа... Ама като не ви насмогвам на темпото  Hug
Абе че пише там и аз видях, ама за нея е нормално да се отчита по няколко пъти дневно и тук в темата. Та затова ми е чуденката.

# 118
Мирка, направо като филм на ужасите звучи. Сестра ми и тя е такива проблеми и добре си те представям колко ти е зле. Дано поне ти оправят бързо и завинаги усмивката, да знаеш защо си се измъчила.
Поизчетох каквото можах - много болни бебета, че и майки.  Cry Пожелавам на всички бързо оздравяване и най-вече повече никакво боледуване тая зима. Ние крепим положението, но не пропускаме и ден без разходка (освен предишните два), а и контактите ни са силно ограничени. Може и това ни спасява като се замисля  Thinking

Питаше някой за хлебопекарна - вкъщи имаме НЕО. Откакто сме я взели хляб не сме купували. Не съм толкова напред с рецептите (да не кажа, че само хляб правим), но определено е страхотна инвестиция. Да не говорим какво разнообразие може да се прави с хляба.

Днес ходихме на лекар да ни бият ваксина и да покажем кръвните изследвания. Та за бънджито нашата докторка каза да не прекаляваме, че свиквали децата на движението и после ставали по-мудни и неинициативни сами да се движат. Незнам дали е права, но от тази гледна точка не бях го поглеждала. Аз гледам да не прекалявам за да не се натоварва много все пак...

Имаше още нещо, но очите са ми изсъхнали и не мога да мисля. Тъй че ви пожелавам лека нощ на всички. Дано утре се събудят повече здрави съфорумки и мишленца  Simple Smile

# 119
*Мирка* ужас  Shocked На мен ако дойде момент да ми вадят зъб, сигурно ще ми се пръсне сърцето от страх. Не ме е страх от други интервенции, операции и т.н., секцио мога да преживея още 10 пъти, но чуя ли за вадене на зъб  smile3515 умирам! Имам нещо като фобия от зъболекари. Давам да ме работят само с упойка. Ако усетя болка и за секунда, почвам да треперя неистово и повече не могат да работят с мен, просто не мога да спра.  Confused Съчувствам ти, според мен направо си минала през ада, добре че ти е зад гърба  Hug

Добре дошла на K.Zhelqzkova  Simple Smile

На мен ми размина май всичко, изглжда е бил някой 24 часов вирус, вече съм здрава. Обаче Дани няколко пъти през нощта подкашляше Sad Сега е буден от 6.30, играе си на леглото с шумящите си книжки, а аз отивам да вдигам баткото за училище. Между другото шумящите книжки са ни хита в момента. Голямо разглеждане и дъвкане пада с тях Peace

Общи условия

Активация на акаунт