от къде да купя мартеница - забавна и ръчно направена?

• 11 879
  • 58
  •   1
Отговори
# 45
  • зад кестените
За съжаление истинската мартеничка е на път да изчезне #Cussing out, Като тръгне човек  се чуди  какво да  вземе- то не бе кич не бе чудо, затова и от няколко години
сама си правя мартенички Тази година направих около 20

# 46
Да ви споделя, доволна съм, на най - забутаното място съм, но хората идват и си купуват от мен, защото виждат, че от 30 сергии с мартеници, само моите са изцяло ръчно правени и им личи и това се харесва на хората. Дане говорим, че мартениците ми, са много евтини ( няма кой да ме накара да сложа 300-400% надценка, да, такава слагат) и хората са доволни. А всички пенсии в района са ми приятели вече, подарявам им по една мартеничка и са толкова щастливи милите:) Сладури Wink По - богата ме прави усмивката на един възрастен човек, отколкото 30-те стотинки, които иначе бих спечелила от него Peace

# 47
# 48
Вчера купих от 100 овце, но нямаше особено голям избор.

# 49
   Laughing

"Породи овце отглеждани в България"  ooooh!
http://agronet.bg/bee-keeping/ovcevadstvo/1085-porodi-ovce.html

# 50
# 51
Всяка година в нашето училище се организира базар, на който се продават ръчно изработени мартеници от децата или техните родители.
Има страхотни неща.Тази година за първи път сами си направихме с децата мартениците и вече само така ще  процедирам.
Децата много се забавляват.

# 52
  • n/a
Доста време подминавах темата, ама вчера претърпях сблъсък с предлаганото по сергиите.
Купих, но с огромна доза разочарование. Не очаквах, че е толкова трудно да намериш нещо
което да те грабне. Жалко.

# 53

Диамантче,
Смях се на себе си, понеже си помислих, че си купила хлопки от овце и т.н,
понеже поста ти беше след снимката на мартеничката с хлопка.  Wink

# 54
Аз купих от Централни хали. Срещу щанда с маслините има една симпатична млада дама, която предлага ръчно изработени мартеници. Има изключително красиви, а и носещи послания.
Материалите са вълна, сушени плодове, звънчета и т.н. И най-хубавото е, че са много далече от масово предлаганите и за мен са по-близо до изкуството.

# 55
идеята е май сами да си направим мартениците, по-приятно и хубаво ще е, а ако някой не може по някаква причина - да си купи, китайски ли, български ли, все тая

# 56
В събота попаднах случайно на магазинче на бул-Скобелев, около 100 метра преди руски паметник.
Наистина ръчно изработени-огромен избор, харесаха ми, много трудно избрах,но взех само за най-близките, цените са прекалено високи според мен.

# 57
В С-я хубави мартеници съм купувала от една галерия на ул. Шипка /точно преди Руския център като се идва от СУ/
В Бургас- ръчно изработени мартеници има в галерията на ул. Гурко /точно срещу дет.градина/

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 21:28 от Bona Dea

# 58
Ето и на други съфорумки - те са пре Народната Библиотека

http://www.facebook.com/album.php?aid=2008387&id=1608367516&l=e40461d3dc
Вчера си купих мартеници, правени от това момиче. Страхотни са , много ми харесаха. За жалост, са само пред Библиотеката и са ми далечко.

Общи условия

Активация на акаунт