Програма Отново на работа

• 65 419
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте  , най-накрая приемат документи и за майки на деца  под 1 год.
Утре отивам в БТ. да подам документи .Успех  на всички !

# 661
Здравейте , аз съм от Бургас .Моите документи ги приеха в края на септември , като ми казаха че ще ги разглеждат в началото на октомври .Някой от вас запознат ли е колко време след приема на документите става одобрението (ако ме одобрят ,разбила се )?

# 662
Здравейте , аз съм от Бургас .Моите документи ги приеха в края на септември , като ми казаха че ще ги разглеждат в началото на октомври .Някой от вас запознат ли е колко време след приема на документите става одобрението (ако ме одобрят ,разбила се )?

Здравей idi1202.Аз също съм от Бургас и бях подала документи в средата на юли и началото на август бяхме одобрени и от тогава до сега чакаме да се проведе курс на обучение на детегледача.Успех и на теб Peace

# 663
Zdraveite,
nova sam no bih iskala da mi pomognete ako e udobno,
v otpusk za otglejdane na dete do 2g vazrast sam,a  detenceto mi e na 1,8m bih iskala da naema bezrabotnata si maika ,(kqto ne polzva obezpechenie kato bezrabotna)za detegledachka no nesam na qsno kakvo trqbva da napravim.
Trqbva li da sam se varnala na rabota ili moje predvaritelno?
Kakvi dokoumenti sa ni neobhodimi?
Do kakva vazrest shte bade otglejdaneto?
BLAGODARQ PREDVARITELNO NA VSEKI KOITO MI POMOGNE newsm17

# 664
  • Бургас
Майка ти трябва да се запише във Бюрото по труда. След това двете отивате и подавате документите. Като си направите това вече можеш да се върнеш на работа. Програмата е за деца до 3 годишна възраст.
За повече информация прочети първия пост на темата (както и самата тема).  Peace

# 665
Добро утро , момичета. Аз също искам да се включа в програмата, защото ще започвам работа ( детето е на 10м). Имам уговорка с една приятелка да гледа малкия. Бих искала да разбера дали може да я назначат нея като детегледачка , регистрирана е в БТ като безработна, ще трябва ли да кара курс за детегледачки? Искам също да питам дали цялото заплащане за детегледачката го плаща БТ или се доплаща допълнително от родителите?( в смисъл някаква договорка с гледачката)

# 666
Здравейте ,разбира се че можете да се включите .Моето детенце е на 9 месеца и аз ходих вече в бюрото и и си подадох документите. Трябва ви бележка на вас и бащата от службата , акта на детето сниман , заявление там попълвате двамата  и документи на детегледачката , нейните са повече. Заплащането е от БТ , ако вие искате да си й плащате допълнително  си е по  ваше желание .Отивайте още днес , успех .

# 667
  • Под кривата круша
Аз все още чакам госпожата от БТ да ми се обади кога ще започнат да приемат документи.
Като гледам обаче май ще я притеснявам другата седмица отново.  newsm78

# 668
Според мен не чакайте другата седмица , аз вече отедна седмица съм подала документите !!!Още днес звънете !

# 669
Дерина здравей, благодаря за включването. Ходих днес до бюрото и ми дадоха заявления да попълня. Утре пак ще ходя , защото ми казаха, че имат готов човек и хубавото е че живее мн близо до нас. Реших , да взема нея , защото за това приятелката ми да може да сключи договор с БТ ще трябва да кара курс , което ще удължи срока повече, а аз нямам много време.
Утре като подам документите ще пиша какво е станало  Praynig
Чао за сега дами  Simple Smile

# 670
Приятелка ползва програмата , скоро и изтича платената отпуска и ще започне да и тече неплатена.Ще се спре ли програмата ако ползва неплатена отпуска за отглеждане на дете? Може ли да започне втора работа на трудов договор докато е в неплатена за отглеждане на дете?

# 671
Привет! Бележките от работата на мен и съпруга какво трябва да представляват, че трябва точно да обясня иначе няма да ми свършат работа.

# 672
Извинявам се, сега прочетох! в момента вече работя и майчинството ми е прехвърлено на бабата на малкия, това означава ли, че не мога да се възползвам от програмата след като малкия стане на 2 г.?

# 673
Здравейте! На мен от БТ. ми дадоха примерна бележка  ,която да ми издадат от службата . Защото служителката каза , че много , много работодателите не знаят,  как да ги оформят ,Питайте ги тях  , че пък аз не си оставих примерна.
В програмата има промяна , мисля че вече дори и майката да се е върнала на работа има право по програмата . Относно това , дали майката ще сменя работата  няма проблем.Важно е детето да не е на ясла и  да не ползва  майчинство ,тоест от него се отказвате .
Побързайте  програмата е стартирала .

# 674
Привет! Бележките от работата на мен и съпруга какво трябва да представляват, че трябва точно да обясня иначе няма да ми свършат работа.
Бележките бяхa по обрaзец, който трябвa от БТ дa ви дaдaт.

Общи условия

Активация на акаунт