Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum) ~ 4 Обичам те и те целувам

• 28 956
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
  • в очите на дъщеря си
Дано да стане така и да видим на вещицата кривата физиономия tooth tooth tooth

# 586

рано или късно всичките и лъжи ще излязат и тогава прошката ще е много трудна

И това го има  Thinking Не знам, тогава ще е голяма бомба. Колкото повече време минава, по-лошо ще е после

# 587
Гледах на англ. последната част и чак сега разбрах, че Ханде ги заведе в ресторанта, за да празнуват рожденния й ден  hahaha Аз мислех, че има още време до него.
Нарочно ги заведе в този ресторант, нали? Не проследи ли преди това Фериха и разбра, че тя работи там?
Според мен обаче това само ще я издигне в очите на Емир още повече. Дефектът ще се превърне в ефект и Ханде пак ще остане с пръст в уста.

и аз си мисля , че точно така ще стане,и дори Корай ще помогне на Фериха в това защото ще разбере ,че Хандето -лекето нарочно го е направила, но и Фери пак ще трябва да излъже нещо Naughty

Да, за съжаление рано или късно всичко има край.  Cry

# 588
  • в очите на дъщеря си
ама сме много бързи , изписахме темата за нула време   smile3501 феновете се увеличаваме

# 589
Дано да стане така и да видим на вещицата кривата физиономия tooth tooth tooth

Оо, това Ханде най-добре го умее.  Joy Как й пасва обаче да играе гаднярката  hahaha

# 590
ама сме много бързи , изписахме темата за нула време   smile3501 феновете се увеличаваме

......или ние сме големи бърборани    Mr. Green Mr. Green

# 591
  • в очите на дъщеря си

И това го има  Thinking Не знам, тогава ще е голяма бомба. Колкото повече време минава, по-лошо ще е после

но и любовта ще е по силна , а нали първата любов оставя в човек следи за цял живот Heart Eyes

# 592
  • в очите на дъщеря си

......или ние сме големи бърборани    Mr. Green Mr. Green

и двете Mr. Green

# 593

но и любовта ще е по силна , а нали първата любов оставя в човек следи за цял живот Heart Eyes

Добре сме се настроили романтично ..... дано да са ни подготвили щастлив финал, че много станаха филмите с трагичен край

# 594
  • в очите на дъщеря си
и да пийнем по нещичко

# 595
  • в очите на дъщеря си
много време има до финала ooooh!  много

# 596
може и те да не знаят още как ще свърши  Joy То зависи и от рейтинга колко ще го удължат  Thinking

# 597
и да пийнем по нещичко

Благодаря!  Hug Веднага си взимам, но горе нещо всички ни наблюдават, никои не убелва и дума  Whistling

# 598
  • в очите на дъщеря си
може и те да не знаят още как ще свърши  Joy То зависи и от рейтинга колко ще го удължат  Thinking

Абе 2 годинки ще станат

# 599
  • в очите на дъщеря си
БАЛКОНЯЯЯЯЯЯЯ, ШЪ СЪ СРУТИ   smile3534 слизайте долу smile3506

Общи условия

Активация на акаунт