Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum) ~ 4 Обичам те и те целувам

• 28 983
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Мен сега ме дразнят рекламите и ми се струват прекалено дълги, пък какво остава ако ги увеличат. ooooh!

# 556
  • Варна
Това за сериите сигурно ли е защото е гадно  Confused

# 557
Не знам дали рекламите ще станат по-дълги,но така предполагам.Сега един нормален епизод е 90 мин.,а колко минути става с реклами.Аз да кажа,около два часа.Значи рекламите траят около един час.Ако не увеличат рекламите,то те със сериала ще се изравнят.Много безсмислено.

# 558
Това за сериите сигурно ли е защото е гадно  Confused
Да,сигурно е!Министър-председателят го е потвърдил.

# 559
  • в очите на дъщеря си
И аз минах през магазина на идване  newsm03 И двамата имат много чаровни усмивки  Heart Eyes

много си шик

# 560
Препоръчайте и на мен един хубав магазин,че мисля за Баба Марта да се издокарам.

# 561
  • в очите на дъщеря си
Препоръчайте и на мен един хубав магазин,че мисля за Баба Марта да се издокарам.

форумите мила Mr. Green

# 562

форумите мила Mr. Green
Аз се оглеждам,но нищо хубаво не мога да намеря.Като гледам вашите са страхотни,за това питах.

# 563
  • в очите на дъщеря си

# 564
  • в очите на дъщеря си

форумите мила Mr. Green
Аз се оглеждам,но нищо хубаво не мога да намеря.Като гледам вашите са страхотни,за това питах.

ами то случайно ги намирам ама много разглеждане трябва

# 565
Както винаги,Емир е със страхотна усмивка,но Корай защо е застанал така,всякаш на сила го карат?Горкия Joy !

# 566
  • в очите на дъщеря си
ТОТАЛНО СЪМ ПРЕМЕНЕНА newsm47

# 567
 tina86, ако разбирам правилно поста ти си гледала 7 епизод с английски субтитри?! Къде? Защото и в youtube, където гледах предишните със английски субтитри и във vbox не намирам още серията със превод?
Ако е възможно пусни линк! Peace baby_neutral

# 568
Може ли превод! Praynig

# 569
Тинче, много си хубава.

Ангелче, мерси.  Hug Хазал Кая е невероятна тук.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт