на ски лагер от детската градина?

• 776
  • 3
  •   1
Отговори
мами, дъщерята за пръв път отива на ски лагер от детската градина - разбирайте голямата група - 5-годишни. Малко ми е притеснено дали ще се справи пет дни само с другарчетата си и две учителки. Ако нещо се изнерви и ядоса, няма да има на кого да сподели...може би е глупаво. Та въпросът ми е кога пуснахте децата сами на лагер и как мина това приключение? Видяхте ли ги "пораснали" след лагера?

# 1
Искренно ви завиждам .Ние нямаме лагер,сутрин ги водят на витоша,вечер ги връщат в детската/с мачирски/.Дъщеря ми януари стана на 5 г.Пролетта ходи на зелено училище в Сандански от детската за 5 дни.Никога не беше спала без мен/нямаме баби,лели..../Слизайки от рейса каза:Обещай ми другия път пак да ме пуснеш!Всяка вечер се чувахме и през деня по 1 път!Не се притеснявай,остави детето да се почувства голямо и му гласувай доверие!Горе главата.Нещата за които най-много се притесняваме,обикновено не се случват!КУРАЖ!

# 2
Отиде! и се върна, много доволна. Не разказва, за мое съжаление, но поне изглежда, че се е забавлявала...Благодаря за подкрепата, Меги.

# 3
Миналата година я пуснах на Зелено училище. Беше единствената 4-годишна в групата. Но се справи чудесно и не мисля, че и е било рано. Е, моето дете си е самостоятелно от малко, но не мисля, че на 5 години има повод за притеснение.
За ски училище съм я предвидила за следващата зима.

Общи условия

Активация на акаунт