Отговори
# 210
  • Пловдив
Айде още две бебчета  Mr. Green

ЧЕСТИТИ СИНОВЕ МАРИО НА МАМА СИРЕНЦЕ И АЛЕКСАНДЪР НА ТОНИ БОНБОНИ  Hug ЗДРАВИ И СИЛНИ МЪЖЕ ДА ПОРАСНАТ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!

За консултациите по ЖК - не приключват в 37 г.с. Ходи си се, докато родиш. На мен в 36 ми пуснаха изследванията, в 37 си ги взех заедно с направлението и обменната карта и се разбрахме с лекарката, че до края се ходи веднъж седмично  Peace
Някой беше писал назад, че не искат да му пуснат изследванията в 35 г.с., а щели да чакат 36. Не съм убедена, но като си гледах обменната карта, забелязах, че данните от тия изследвания са нанесени в 10-и лунарен месец. Може би са длъжни да ги пускат през последния месец  newsm78

Като гледам как са се засилили да раждат майчетата преди термина, взех да се вкарвам във филми, че ще пренося  Crazy както нямам кьорав признак  Laughing Някой попадал ли е на статистика, какъв процент от бебетата се раждат преди термина и какъв след  newsm78

# 211
добро утро и от менн
и аз успях да поспя малко...Аз от снощи имам много често контракции,но не болезнени...Постоянно ми се стяга корема и незнам дали е нормално,защото до сега ми се случваше много рядко.... Чак си  помислих сноще,че ще раждам  Crazy hahaha

# 212
Добро утро и от мен  Hug

Честити бебоци на sirence и Тони бонбони! Да са им живи, здрави и много послушни!!!   Hug

Присъединявам се към недобре спящите напоследък  Tired Май е повече от нетърпение вече  Crazy

Някой беше писал назад, че не искат да му пуснат изследванията в 35 г.с., а щели да чакат 36. Не съм убедена, но като си гледах обменната карта, забелязах, че данните от тия изследвания са нанесени в 10-и лунарен месец. Може би са длъжни да ги пускат през последния месец  newsm78
Последните изследвания на кръв и урина са през 10-ти линарен месец (37-40 г.с.), а втората микробиология е през 9-ти лунарен месец (33-36 г.с.).

Notova, мернах те в темата за Синеморец. За мен е добър избор, защото е спокойно. Аз не харесвам големи курорти и шумни хотели. Малко пътя ми идва в повече, а и не е в много добро състояние последните няколко километра, но после пък се отдаваш на пълен релакс, далече от градската шумотевица.

# 213
  • Плевен
Леле тези Риби много зор дават !
Да са живи и здрави всички бебоци!Много здраве и здраво па;луване!На мамите и татковция вълшебни мигове с малките съкровища!
Маринелс,аз на моя доки не съм му казвала,че повече няма да ходя при него
защото искам да родя в друг град,но не исках да му кажа и пак да се наложи да отида при него да родя.Тук често се разправят с бременните като кажат ,че не искат да раждат при тях.На моя позната не исках да й издадат 45-дневния болничен и да й пускат изследвания.Като мине всичко ще ги почерпя ,но не искам сега никакви проблеми с тях.
Катилиас,за памперсите не мога да ти кажа нищо защото не съм отворила пакета ,който купих.За родилния мисля да си взема малък пакет Хъджис,мисля ти каза,че са добри да ги пробвам.
Абе Алекса нещо се загуби в последно време,дано всичко е наред с нея.
Ние тази година не знам как ще си организираме почивката.Каката със сигурност ще я пратя на  балкан.Всъщност досега не сме имали семейна почивка в истинския смисъл защото аз тогава имам най-много работа през летния сезон  и обикновено другите ходят аз пропускам.

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 09:33 от cvete_78

# 214
Здравейте  Hug

Честито бебенца на Александър на gin_s, Едис на rumilota, Ева на ena4, Марио на sirence, Александър на тони бонбони
Да са живи и здрави. Само щастие да носят на цялото семейство.

# 215
Честито на новите мами - rumilota, Ена4, mimi,  sirence и Тони бонбони(дано не пропускам някой Blush)! Да са им живи и здрави слънчицата!

Ние морето ще го пропуснем тази година, но живот и здраве ще организираме няколко дни на палатка на някой язовир през август. Ако бебчето е здраво не виждам проблем да се води на почивка било то на море или планина.

# 216
Някой попадал ли е на статистика, какъв процент от бебетата се раждат преди термина и какъв след  newsm78
Commelina, и на мен ми стана любопитно. Виж какво намерих тук и тук.
Съдейки от предната отчетна тема, много малко момичета родиха около и след термин.

# 217
Честити бебоци на всички мами! Да са им живи и здрави да ги даряват с много радост.  Hug
Момичета моля помагайте, от понеделник съм със страшна хрема и леки болки в гърлото. Доки ми каза, че мога да пия само парацетамол и да си капя каквито и да екапки за нос, но нещо не помага... Една позната ми каза, че мога да взимам инфлуцид. Някой от вас взимал ли е и с какво се лекувате вие?

# 218
 smile3525          Честито на всички мами , кото са се сдобили с рожби да са им живи  и здрави. а на майчетата бързо възстановяване  Hug

savi82    и аз  от 5 дена  до вчера бях много много зле не можех да дишам  пробвах с какви ли не капки за нос и случайно докато рових из гъгъл видях че и други момичета в 9-ия месец са имали същия проблем и са ползвали какпки ксилометазолин  наистина действат ако искаш пробвай ги а за гърло не знам но моята лекарка каза че всичко можело вече да се ползва .
дано да се оправиш бързо  Hug

а на всички мамчета  прекрасен ден от мен    party006    smile3503

# 219
  • Плевен
Аз се лекувам с вит.Ц и низита-спрей,мед с пчелен прашец хапвам.В носа не слагам капки,ами го мажа със спиртен разтвор то прополис с клечка за уши.

# 220
  • Бургас
Честита радост на Тони бонбони   bouquet Да е жив и здрав малкия Александър и много да слуша  Wink
Лъки, радвам се за хубавите новини   bouquet
И аз се чудех за температурата на стаята и при къпане, предполагам педиатрите ще ни кажат  Peace
savi82 , може да ти помогне и сребърна вода - питай в аптеката. Тук доста момичета се лекуваха с нея, дано се включат да ти разяснят, че аз не съм компетентна  Embarassed

# 221
Честити бебчета на Сиренце и Тони Бонбони! Да са им живи и здрави и много много радост да им носят!  Hug
Като се сетя, че със Сиренце се видяхме миналата седмица на лекцията и сега вече е с бебче ми е много странно  Wink Браво! Много се радвам!

При мен няма нищо ново.....продължавам да чакам МОМЕНТА!

Желая ви лека ден, момичета!  Hug

# 222
Благодаря момичета. Ще пробвам да сменя капките пък ще видим какво ще стане. Дано да мине по-бързо.

# 223
Честити рожби на Ена4, Мими, Сиренце и Тони-бонбони, нека много да ви радват и бързо възстановяване  newsm44

На всички Ви желая един прекрасен, макар и снежен ден  Simple Smile

# 224
 да   catwalk    капките със сребърен прах и аз ги ползвах и на малкия ми ги изписват понякога казват се коларгол    сребърен прах+ стерилна вода   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт