Отговори
# 450
Честито на всички нови майчета и честит рожден ден на UINEN!
Ние днес бяхме на преглед.Слушаха ни тоновете и имаше малко контракции, но те уж били нормални.Гадното е, че бъбрека ми е пак уголемен.Оставих стерилната урина и се моля да стане преди сряда, защото после, с тези празници, не знам......Доки каза, че е притеснен за бактерията в урината, но се надява с всичкия този антибиотик от миналата седмица да сме се преборили  Praynig.Освен това доки ме гледа на ехографа и каза, че се надява да устискам и тази седмица,при което аз  Shocked
Както си говорихме за дати 10-11 март, сега нещо взе да измества и каза ако имам някакъв проблем или притеснение, независиомо по кое време на денонощието, да му звъня.Малко се поизплаших, защото има доста време до термина - 19 март.Само дано малчо удържи още малко  Praynig
Иначе почнах след това да се вълнувам, ама много Simple Smile Надявам се всичко да мине добре и да сегушкаме с бебо  Hug
Нещо mama_vessy наистина не се включва.Дали няма да има скоро новини и от нея?Стискам палци на нея и на всички нас, които сме все още в очакване  Hug Hug Hug

# 451
Добре дошли на този Свят мъничета Hug !
Ivka10, katilias, maiski3, Bub555, EStela, Skrech   bouquet UINEN hbday
Чакаме снимки и благодаря на всички за разказите.
Тези дни само ви хвърлям по едно око.Нещо много ми дойдоха ремонтите и гостите.
В петък бях при доки,каза,50% изгладена шийка,1 см разкритие-очакваме вл1чване всеки момент.Понеже бебето е големичко, ме вика днес пак и ако има прогрес иска да предизвика раждане утре.Аз обаче не съм на същото мнение.Дори нямаме баня още  Crazy Освен това 1ви март нещо не ми се нрави като дата.От друга страна колкото повече време минава,толкова повече ме хваща шубето заради това,че бебо е голям и хич не ми се иска да се стига до секцио.Разбирам отлично,че това не е предпоставка за секцио,но тук няма кой да ме остави току така да си раждам нормално с бебе над 4 килограма.В тази връзка katilias- smile3501 !Голяма мома си имаш-браво!Искам и аз така  Hug Ох дано да тръгва да си излиза само това бебе,че голямо чудене ще падне.

# 452
здравейте мамчета!!аз нямам нет няколко дни.гледам ,че има още няколко бебенца- да са живи и здрави и да растът умни и красиви!!!!!
аз за сега удържам фронта,много искам да родя почти на термин Praynigутре съм на консултация да видим дали сме пораснали.

# 453
Честита  дъщеричка на Bub555!
Да е жива и здрава малката Божидара - страхотно име сте избрали newsm51   bouquet newsm51   bouquet newsm51

# 454
UINEN, честит рожден ден! Да си жива и здрава и да си гушкаш сладко бебче   bouquet
Майски, дръж се мила  Hug И Ади беше на антибиотик още от раждането, но понякога се налага. Важното е да се възстанови малката и да се гушкате на спокойствие вкъщи. А затова, че усещат наистина е така...един ден трябваше да взимат кръв на Ади за изследвания, отивам да я взема да я кърмя и я виждам с една превръзка на главата...няма да казвам какви мисли ми минаха през главата, но като ревнах и не мога да се успокоя...докато ми обяснят, че вените й били дълбоки и затова взели кръв от главичката, което било нормална практика при бебетата - Ади стана толкова нервна, че не можахме да се кърмим изобщо...така че зареди се с положителни мисли  Hug

# 455
  • offshore & overseas
Момичета, имам щъркелско съобщение за вас:

Боби (bzepic от Словения) е родила днес в 10:55 една красива малка госпожица - Нина. Малката тежи 3,330 кг. и е дълга 50 см.

Нека да й пожелаем късмет, обич и най-вече да бъде здрава, за радост на мама, тати и батко Иво!!

Честита ти дъщеря и тук, Боби!!

# 456
За да не пропусна някоя мама няма да цитирам имена.
Честито на всички сдобили се с малки съкровища. newsm51  ylinfant
Нека растат здрави и щастливи,а на мамите бързо възстановяване.
UINEN,ЧРД newsm59!Желая ти здраве , леко раждане и късмет!
Мама Веси наистина нещо се губи. newsm78

# 457
Честити нови бебчета newsm30!Само положителни емоции за всички!Овации за майките newsm44 newsm44 newsm44 newsm10 newsm51 smile3525!Честит рожден ден на празнуващите, с пожелания за много сбъднати мечти! newsm38 Gift newsm59
При мен паниката остава.Лека нощ на останалите бременеещи в темата!

# 458
  • София
Честити бебета на bzepic, Ivka10, katilias, maiski3 и Bub555! Много здраве и прегръдки им желая!

Лъки, всьо нормално . Бебешка им работа. Често срещано явление особено вечер. Причини бол, дет се вика. Може да слива няколко хранения накуп, за да поспи после повечко или да се пробва да ти увеличи млякото или пък млякото ти да е понамаляло вечерта и да компенсира или се бори със съня и т.н. Спокойно, не те ползва за биба, защото бибата се използва вместо гърда. Вероятно след като премине периода на новородено, доста по-рядко ще се случва да „виси” на гърда по толкова време.
П.п. сега видях, че има въпрос към консултанти. По-късно ще има включване.
Anduli, има едни лепенки, които се залепват за раната и пак може да се взима душ. Ако обаче лекаря прецени, че няма начин, тогава и компресите си вършат чудесна работа. Цеденето е според както на теб ти е удобно. Може да пробваш и двата начина - с помпа и на ръка, и така да видиш кой е по-добрия за теб. И да не си вземеш помпата, винаги имаш на разположение ръцете си. Измиване на гърдите обичайно е достатъчно по веднъж на ден, а не преди всяко кърмене, но ако държиш да миеш, да е с вода само, без сапун.
maiski3, надявам се вече да се чувстваш добре. В стаята ми бяха настанили една жена след същото като твоето раждане, ама толкова еднакво, че два пъти се връщах да чета къде си раждала. Желая ви много приятни моменти с бебчето, като се съберете!

Скреч
, мерси за информацията за кърменето - май ще е трудничко, но не бива да се отказваме лесно...
Rolling Eyes Наистина ли изглежда трудно? Значи съм сбъркала тона. Говорех за проблеми, а проблеми далеч не е нужно да има. Кърменето не е висш пилотаж, тъкмо обратното - то е съвсем човешко, интуитивно и обичайно не се връзва с диагнози. Просто естествен процес.
Commelina, не знам при вас как е, но в болницата, където аз раждах не се носят бебешки дрехи. Те ги обличат с тяхна блузка и пелена.

# 459
  • Карлово
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА БОБИ   bouquet

# 460
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА НА bzepic!   bouquet

# 461
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА БОБИ!!! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!!!

Ех, момичета, нямам търпение вече да си видя човечето, да го нагушкам  baby  Така се чувствам безполезна. Не мога да върша по няколко неща на веднъж, както преди, не ми се излизаше днес, че само говорят пак за нова грипна вълна, не ми се стои и в къщи....Сигурно повечето сте така. А когато се появи бебчето няма да имам време и да се обърна сигурно  Grinning
Тази мама Веси наистина я няма никаква днес, а тя е от редовните пишещи тук  newsm78 Чакаме хубави новинки и от нея  Hug
natali _bebeto 2 , на мен сякаш периода с паниката ми мина, даже гледам да мисля по-малко за раждането, като компенсирам с разглеждане на разни сайтове за бебешки дрешки и разни други такива  Hug
lilincho , а док обясни ли ти колко см разкритие според него трябва да имаш, за да ти предизвика утре раждането? Ти иначе контракции имаш ли? Успех  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
hellen_law3 , стискам палци и на теб  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Ена4, радвам се, че се включи и че всичко при вас е наред  Hug
Това е от мен за сега  Hug Хубава вечер.............

# 462
Честита дъщеричка на bzepic! Да е жива и здрава!   newsm51

Аз имам въпросче. Наканих се най-сетне да си подготвя багажа за болницата. Оттам уж нищо не искали, само памперси и превръзки, ама все пак.
Та се чудя, какви и колко дрешки да взема за бебето  newsm78
Commelina, преди 4 години и половина, когато раждах също уж не искаха нищо да се носи, но в крайна сметка се оказа, че не е така. Бебето го обличат в техни дрешки, докато ти го дадат. Аз съм приготвила по един чифт дрешки на ден, хавлийка за баня, пелени за смяна на еднократни пелени и памучна пелена за завиване. Всичко това е в отделно сакче, което ще ми донесат по-късно. Освен дрехите съм приготвила и 1 пакет мокри кърпички, а ако си решила да слагаш превантивно крем против подсичане, трябва да си вземеш и него.
Ena4, добре завърнала се  Hug

# 463
  • София
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МАМА БОБИ!!! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!!!
newsm51 newsm51 newsm51

Аз доколкото си спомням mama_vessy май беше планово секцио тази седмица, така че скоро би трябвало да долетят хубавите новини:)

# 464
жива и здрава да е малката Нина на bzepic

Стискам палци на мама веси!Чакаме хубавите новини...

Общи условия

Активация на акаунт