Заспиването...

• 12 936
  • 127
  •   1
Отговори
# 30
Разбрах, че спя в поза полу - зародиш, бил съм уверен. Аз има проблем със съня и по-конкретно, като съм пиян не мога да спя, обикновено хората тогава спят като пънове, но аз не. Някой друг да е така?

ами поне пробвай първо да намалиш питиетата  Peace
Благодаря за съвета, ще опитам, но не отговарям.

# 31
  • Талант на 2012,2013 г.
В такъв случай ще продължиш с твоите безсънни нощи... Всичко си е в твоите ръце, глава, разум и т.н. Както искаш  - така го разбирай. Но не си ли помогнеш сам, никой друг не може... Peace

# 32
В такъв случай ще продължиш с твоите безсънни нощи... Всичко си е в твоите ръце, глава, разум и т.н. Както искаш  - така го разбирай. Но не си ли помогнеш сам, никой друг не може... Peace
Е, много сте готини, как се загрижихте за мен, бих ви черпил по едно Grinning

# 33
Аз също понякога имам проблем със заспиването. Казаха ми че имало приспивателни на някаква био основа. Някой може ли да препоръча нещо?

# 34
Аз също понякога имам проблем със заспиването. Казаха ми че имало приспивателни на някаква био основа. Някой може ли да препоръча нещо?
Не те съветвам да ги пробваш, пробвай с нещо по-малко. Примерно спи на по-тихо, смени си възглавницата, затъмни стаята и чак тогава, но само с лекарско предписание.
Успех.

# 35
 newsm78,мойта половинка като и замерише на възглавница отмърква на минутата Simple Smileно аз не мога докато не я гушнааааааа!!Така,че ми се налага нежно да я отделя от сънищата-успея ли след гушкането, Thinkingзаспиваме гушнатииииии Joy Joy  bouquet

# 36
  • София
заспивам моментално  Embarassed обикновенно аз лягам преди милото, а той като си легне казва че като октоподче засмуквам /гушкам/ лявата му ръка  Hug

# 37
Аз пък честно казано обичам да спя без ме прегръщат и т.н. Чувствам се най-добре когато мога да се изтегна без около мен да има ръце, крака  Grinning Може би съм си нервак, не знам

# 38
Аз заспивам най-често обърната към външната страна на леглото, няма значение наляво или надясно. Спя отвън, мъж - отвътре, винаги, от първата нощ, не знам що, така ни е супер.

Иначе, спим в 5.-та позиция, ама на обратно - аз го налазвам откъм гърба  Mr. Green
Бях някъде чела, че тази позиция говори и за друго - този, който обгръща партньора си, е по-активния във връзката, в смисъл по-активен е да работи ЗА връзката и за баланса в отношенията. Може би трябва да се разбира, че е по-гъвкав в отношенията, не знам.

По корем обичам, но сега с бебетата ми порастнаха циците и ми е по-трудно  Mr. Green Joy

# 39
Заспиването...аз съм от тези,които заспиват веднага.Ако не съм заспала на 2-та мин.,значи няма да се спи.Позата-на една страна/няма значение коя,обичам да се въртя.Но ако съм сама в леглото..не обичам .Обичам съм гушнала мъжът ми,това е нашата поза за сън.Той е огромен,а аз дребна.Вместо той да гушка мен,аз- него,но това е.Обичам да си мушкам краката в неговите,моите винаги са студени,а той ме топли и така.Това е моето перфектно заспиване.Не ме питайте ,когато се налага мъжът ми да не е у дома за през нощта..Ужас.Взимам синът ни в леглото,това е.  Hug

# 40
  • Пловдив / София
Проблеми със съня никога не съм имала досега.
Аз по принцип съм си доста поспалива. Ранното ставане през седмицата ми изпива силите и с нетърпение чакам да дойде събота и неделя, за да се наспя.
Иначе не обичам да спя прегърната с любимия. Гушкам се само, докато заспим.
И също, като се събудим.
Освен това не мога да спя на ТВ, на шум, на светлина.

# 41
  • София
Откакто съм татко, все по-малко спя. Но не ми пречи. Даже напротив Simple Smile Свикнах вече с 6 часа сън и се чувствам чудесно!!

# 42
Аз пък в колкото и да си легна, все до късно спя, но само зимата. Лятото винаги съм много ранобудна Laughing

# 43
Аз , от както имам проблеми със съня (рядко , но понякога заспивам чак към 4 часа , дори 5 сутринта и ми се налага да стана в 7:30) и няколкото часа сън ми вършат работа , но вечер съм преуморена. Като вляза в тая фаза на неспане 5 часа сън са направо блаженство за мен Grinning. Иначе ако нямам проблеми 8 часа сън са ми напълно достатъчни.

# 44
ООО имам ли възможност да спя ..спя.Най-много обичам по корем и много обичам да гушкам нещо ,играчка човек ,възглавница ...

Общи условия

Активация на акаунт