Покажи ми красота.....отново!

• 77 511
  • 821
  •   1
Отговори
# 720
Barbabeau, ако знаеш само колко последователи има. Включително и у нас. Но не са чак толкова екстремни.

Slacklining Simple Smile

Ходене по лента.

Между другото има един фест Беглика. Там се случват красиви, естествени, приятни, готини неща.
Та и Slacklining.

# 721
  • Казанлък of all places
Малкият ми син се занимава с това.

# 722
Barbabeau, ако знаеш само колко последователи има. Включително и у нас. Но не са чак толкова екстремни.

Slacklining Simple Smile

Ходене по лента.

Oх, в първия момент помислих, че кученцата от хризантеми имат последователи у нас и се прекръстих и си казах:
"е, слава Богу, че не са чак толкова екстремни!"

Иначе и сестра ми има в двора си такава лена, опъната между две дървета (ей такова нещо), но това не е точно същото като изпълненията на франсетата. Ходенето по лента е прекрасна гимнастика: по един лек и естествен начин се натоварват доста мускули, работи се за концентрация и баланс... Направо е като йога. Simple Smile

# 723
# 724
Искам да ви покажа едни много приятни илюстрации, художник е моя украинска приятелка.

Можете да ги разгледате тук:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=101591659860600&set=a … ype=1&theater

# 725
Горица, благодаря - напълни ми душата с тези илюстрации.
От мен едно скромна истина-

# 726
Ей, страхотни неща показвате!Екстремни , лирични ,акробатични, романтични ,забавни....
Реката - дъга "Каньо Кристалес" в планините Макарена , Колумбия , Латинска Америка
[/left]
В периода между сухия и влажния сезон, реката се украсява в нереални футуристични цветове.Това се дължи на различните водорасли и мъхове които се насищат в жълто , синьо, червено ,зелено и черно  през топлия сезон.

Последна редакция: сб, 05 ное 2011, 17:02 от виванова

# 727
  • В градината...
Вивиана, какъв разкош  Shocked

# 728
Вивиана страхотна красота! Hug

# 729
Тази тема няма ли да я заключат?

# 730
Саграда Фамилия

Паркът Гюел - оживява приказката за "Хензел и Гретел".

# 731
  • забравих си мисълта...

Виванова, приказно е това, което си показала.

BOTTICELLI

Готово, житото е сварено, кажи кога е погребението? Нали знаеш вица?  Grinning

# 732
Venetta, страхотно!

Всичко от тази епоха ми е любимо, като се започне от картини и скулптури, архитектура и се мине през музика и литература! Невероятно, красиво, мистериозно, вълнуващо и прочие.

# 733
# 734
 Като жива е, все едно всеки момент ще проговори.

Общи условия

Активация на акаунт