Бебета родени в чужбина - Тема 9

• 20 365
  • 713
  •   1
Отговори
# 90
 Спа върху мен цял следобяд, току виж се укроти малко сега. Сега пробва да си напъха ръката до лакътя в устата... 
 Ох, тия хАнгличански рецепти ме хвърлят в ужас. Ровя из сайтовете за рецепти 4+, то за мен ще е 6+де, ама нали първа храна. Ми то е запържете лук в зехтин, на всичко почти сложете сирене, яйце  Crazy Някой беше питал за лук, аз мисля да давам праз на пара, но не в началото. Вие замразявате ли пюрета  newsm78 Или варите ли бурканчета  newsm78 Нали имам бейби кукър, има доста рецепти, та съм решила да правя по-големи количества и да замразявам. Знам, че не е хубаво, но просто няма как да направя 100 грама пиле с ориз например, нямам толкова време. В началото като са по еднокомпонентни не е проблем, ама сложните да ме извиняват. Аз не бих и дала от нашата храна до 10 мес поне, че и после. Ще видим де, но за сега така мисля, пък и аз обичам подправки и слагам много. Сега в БГ ще видя как ще я опазвам, ще вкарвам пак заплахите  Mr. Green
 Звездиии честита месечинка на Оливър, много да спинка и да слуша  Hug
 Пак реве, това дете не е от менеее

# 91
Аз ви се учудвам как изобщо успявате да ядете без да давате на бебоците  Mr. Green. У нас няма мира ако тя не яде каквото там се яде в момента - преди няколко дни имаше нечуван бебешки скандал защото като си взех банан и тя дотърча от другия край на хола, аз не й дадох веднага, ами я сложих в столчето първо, което отне цели 90 секунди  newsm50.

На нас са ни обещали студен фронт от Аляска и сняг за първи път от 30 години и чакаме с нетърпение  Crazy.

цвети, аз замразявам във формички за лед като ми се случи да правя нещо, което не ми се прави всеки ден като печена тиква, примерно.

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 19:15 от Juturna

# 92
Джуд, това сериозно ли? За студения фронт? Тъкмо засяхме разсада от краставици и домати.
Аз (респективно майка ми) готви без подправки и сол. После всеки си слага сам по желание. От близо 15 години ( нали нямам някой органи) не запържваме храната. Честно, ако не знаеш, че не е запържена няма как да усетиш. В България планираме да го запишем на кухня ( за съжаление тук няма такива).И ние имаме драми като не дадем нещо веднага, или ако се опитаме да го вземем- рев, блъскане - абе пълна програма.
Довечера ще го водим на концерт- дано издържи Mr. Green

# 93
Е, при нас идва, до Тексас не знам дали ще стигне  Laughing.

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 00:41 от Juturna

# 94
Момичета, такава гастритна криза имах, че не ми се нито четеше нито пишеше.
И лекарства нямам. днес съм идея по-добре и силно се надявам до утре да е минало,
че пътуваме.

Ще ви чета за приспиване на почивката.  Laughing

Звезди, честита ти месечинка.  Hug

# 95
...

Звезди, честита ти месечинка.  Hug

Боже, бях забравила!  Blush

Благодаря за месечинката. Просто не се сещам за тези неща. А днес, ако се изключи гадния цистит, съм отпочинала и свежа... Whistling

# 96
  • Eemnes, NL
Честити 4 месечинки на звездичко! Heart EyesЗвезди, Мила дано по бързо оздравявате. Hug Peace
Ели хапва от 3 седмици от пюренце вечер, но засега си имаме фаворит от всичко което сме опитали и това е пюренцето което е с банан и ябълка, аз смесвам и малко мляко и малко оризова кашичка от тая на люспичките и става като пюренце.
Иначе тя все още пие на по 3-4 часа мляко по 120 -150 гр. newsm78 Иначе дрехите 68 номер вече някои не ни стават... та търся вече и 74... Mr. Greenмакарончето на мама. Heart Eyes
Айде после ще пиша повеече , че пак се събудихме и искаме внимание.

# 97
Звезди, честита ви месечинка на патерици  Blush
А днес честито и на Ребека на Old Sport, Дамян на Journey и Нико на Milla! Все така да ви радват  bouquet
Journey, искам само да ти кажа че съм влюбена в твоя Дамян, такова чаровно и усмихнато дете е  Heart Eyes А и Евелин една сладурка, как само му дърпаше играчките от ръцете  Laughing Ама така сме ние жените  4470
Ju, просто не мога да повярвам че това  дете на аватара ти е родено в същия месец като Лиа... Лилия изглежда, направо като едногодишно дете, с тази дълга пораснала косичка и така изправена  Heart Eyes Много да я нацелуваш  Heart Eyes

# 98
  • Германия
Ментич, че то много прилича на Ямо това Thinking Моето точно такова синьо без шаренийките де. Ще разровя да видя дали го има из ибейчо Mr. Green

Марит, опитвала ли си да промениш позата с една идея по-нагоре,надолу или настрани? Понякога съвсем мъничко коригиране помага. Или я пиши пак в каква поза къде точно усещаш зъбите?

Дами, всички файн ли сте иначе?  Laughing

# 99
честита месечинка на звездичко и от мен!

пепе.като си лежа настрани независимо как (пробвах и нагоре,надолу..всякак) и усещам зъбите отвсякъде.май няма оправия....

сложиха ни две ваксини днес. наддал е само 200 грама за месец и една седмица.хемоглобина е 11.9 и казаха да яде и друго,а не само мляко,че анемия го заплашва.друго всичко е файн.

бегам,че ме вика.

# 100
Здравейте бърборанки, както вика Ел. Stop
Честити месечинки на Оливър, Ребека, Дамян и Нико!
Честито и първо мама на Джутурна!
Ник много отдавна казва мам, мам, мам докато плачка, дали това е началото на мама. ooooh! От няколко дена като го сложа по корем надига дупе и мърда краченца, още малко и е готов за пълзене. newsm30

Маритка, че 200 грама не са зле за неговите месеци, я виж какви хубави бузки си има Heart Eyes
Аз ви чета докато се изпомпвам на работа, но не ми се пише от телефона.

На мен ми е малко нанагорнище с тази работа, ама все някак ще се справя. Май открих днес, че Ник пие от едно съвсем обикновено шише и се надявам най-накрая да прояде. Сученето му се влошава така, ама нямам избор, не мога да го държа гладен. Party

# 101
  • Edinburgh-UK
Честита месечинка на Оливър,Дамян и Нико!
Мамчета ние след 2 дена оставаме без баба,ще се оправяме вече сами,днеска времето тука беше много хубаво и слънчево и цял ден бяхме на разходка,обаче тази вечер Вики направо ни разби от рев и мрънкане,сега уж позаспа.
Уфф пак да се оплача,пак имам проблем със кърменето,постоянно дърпа зърната и се сърди на гърдите,така е от както се е родил и мрънка,обаче напоследък нощем като го накърмя,той заспива а аз от болки в гърдите не мога да заспя,болят ме от дърпането,а и нощем не иска да засуква добре,много му се спи а също така е гладен,и докато не се наяде не заспива.уфф оплаках ви се
цвети и Виктор  е същият,навънка спи а в къщи почва да мрънка,или ако влезна я някой шопинг център,един ден е кротък а на другият постоянно реве вътре в магазините
маритке и аз смятам че 200 гр са добре за него
боби кремчето ми помогна,благодаря

аз ходих на зъболекар,обаче ми казаха че трябва да си извадя всичките мъдреци и по нататък ще ходя в болницата да говорим,докторката каза че е с пълна упойка,аз със месна не съм съгласна,иначе ми направи една пломба и ми изчисти зъбите
отивам малко да отдъхна докато спи, Hug

# 102
Момичета, безкрайно ви благодаря за честитките! Добре, че сте вие, аз бях забравила  Embarassed, или по-точно дори не знаех коя дата сме днес.

Честити месечинки и на останалите съ-датници, Ребека и Нико! Много слънчеви усмивки да ни носят!

Сю, много си мила, благодаря ти! Наистина Дамян е едно много усмихнато бебе, всички много му се радват за което.
А като поотрасне Емо на Флъорчето и като си ги разменяте за по няколко часа, както ние с Хуничка правим ще видиш колко е забавно. Така сякаш човек си има и едно момченце и едно момиченце едновременно. Wink

# 103
Честити месечинки и от мен на Дамян, Ребека и Нико! Да са ви здравички и весели Hug
     Journey, мерси за предложението, за първо време ще се възползвам от съветите на Солей за содата Grinning
     Марита, защо не ви изпишат желязо на капки, ако наистина е заплашен от анемия Thinking А, за кърмата, да, сега е на вкус като оризовото мляко,което пия ooooh! Аз сладко само от плодове си набавям, шоколади и т.н изкушения нъц.. Tired
     Хубав ден на всички Hug

# 104
мимкис,той все пак няма все още анемия и затова.и аз неискам д аму давам предварително желязо,защото ще го запече.като гледам е склонен към запек за съжаление.като мен сигурно. и големия ми син е такъв.наследяват ми запека моите деца Joy просто ще се мъча да го захранвам.

флъфи,аз като прочетох снощи в отчетната по месеци и се успокоих.има и по–зле от нас,а и било нормално дори хич вече да не наддават,а Алето много се движи наистина и е голямо шило,та...добре е да.

джърни,аз не ви честитих Embarassed...нито на другите деца.аз затова много с еобременявам с тези постоянни честитки,защото все някой ще пропусна и ще вземе да ми се разсърди! а моето дете никой не го забравя:(

Алето не е много добре след вчерашните ваксини,които бяха две.и крачетата много са му почервенели и подули.до сега не ми беше реагирал изобщо.дано не стане по–зле,че Йофи ми е все в ума сега. следваща ваксинация имаме чак след като навърши една годинка.ще си отдъхнем малко.

Общи условия

Активация на акаунт