Бебета родени в чужбина - Тема 9

• 20 367
  • 713
  •   1
Отговори
# 105
Днес, Евелин на Хуничка става на цели 10 месеца, а Алек на Клер на 7  Heart Eyes Все така да растат здравички, послушни и умни дечица   bouquet

Тук времето не може да бъде по-ужасно...и разбира се това само за уикенда  Tired

# 106
  • Rennes, France
Честити месечинки...на всички малки и големи  bouquet леле изпуснах ви тези дни...
Ама ние правим малък ремонт Crossing Arms
И при нас е ужасно времето....валииииииииииииииииииииии
Но сутринта беше слънце та разходихме бебо из двора Party
Аз отивам да си наглеждам яденето...и Луи че спи в кухнята...така  емама трябва и да готви, не може само игра Crossing Arms Whistling Heart Eyes

# 107
  Момичетаа, счупи ми се компютъра. Та ви чета от телефона и като се докопам до на мъжо компа ще пиша. Дано скоро ми го оправят. То не че много сте писали де, та екстра за мен  Mr. Green Днес цял ден бяхме навън, много хубаво беше времето тук, доволна съм.
  Честити месечинки на Евелин и на Алек, много да са здравички   bouquet
  Иначе Мишелка си има едни периоди като почне да се дере, по един час откарва и все по-трудно спи...Да става вече топло и е ясно, че навън ще се живее май  Crazy

# 108
Честити месечинки на Евелин и Алек!:)

# 109
  • FRANCE
Честити месечинки на Евелин и Алек!:)

# 110
Честити месечинки на Евелин и Алек и от мен!  newsm67
При нас времето е отврат и само вкъщи си стояхме, голяма тъпотия. А утре съм пак на работа, уфф.
Как ми се иска да беше като в БГ майчинството поне една година Sad а аз ще изпусна толкова важни моменти от развитието на детето.
Miss Fine, и Ник има същите истерични периоди, обикновено късно вечер към полунощ, за радост на всички съседи. Joy
Мимкис, ти докога ще си на диета? Докато кърмиш ли или до определена възраст на Давид?
Аз съм си опитвала млякото и е много вкусно, бие ми на мляко с ванилия. newsm53 Вчера се възползвах и от него като маска за коса, че някой в отчетната беше писъл, че действа чудотворно.

# 111
  • Edinburgh-UK
Честити месечинки на Алек и Евелин  Hug
маритке как е Алето днеска?надявам се че е по-добре от ваксинацията
цвети бърза да оправяш компа
и тука днеска времето беше много хубаво,дори не духаше вятър,цял ден бяхме на разходка и по магазините,Вики намаза с някоя и друга играчка и дреха
флъфи при вас колко месеца е майчинството,тука е 9 месеца но аз мисля да се гледаме до 2 години че е доста скъпа яслата и няма смисъл

# 112
Светле, майчинството е 16 седмици и моето вече свърши Cry И тук е много скъпа яслата, но мъжа ми учи и не мога да си позволя току така да си загубя работата. Едно, че е трудно да се намери работа като чужденец, друго, че моята работа все пак е бяла работа, в офис и по специалността.
Мамите на по-големите дечица исках да ви питам, по колко пъти на ден ви сучат сега дечицата? Ник в момента суче по около 8 пъти, ама ако зависеше от него и по-малко щяха да са, това не знам добре ли е?  smile3506Освен това нещо не ми се буди нощем, та аз си навивам часовника да го кърмя през нощта, но друг е въпросът колко суче тогава. Ако пропусна това кърмене в 3 и го нахраня направо в 6 зле ли ще е за лактацията? Последното кърмене гледам да е около 23 ч.
И още нещо, какво означаваше слуз в акото? Ник след ваксините нещо ми получи разстройство, е не чак на вода, но необичайно рядко за него и прекалено начесто. Flushed

# 113
   Честити месечинки на Алек и Евелин  bigdance2
   Флъфи, слузта може да е от много неща Peace Разтройството постоянно ли е и от колко дни, ако е повече от два дни е хубаво да се обадиш за съвет на педиатъра Peace
Моята диета ще е докато стане на годинка поне, от време на време трябва да проверявам с нещо млечно за реакция, но поне до година не е хубаво да е изложен на алергени. Засега само млечните продукти дават най-силна реакция, месо обаче аз не обичам да ям особено и зеленчуци само готвени мога да ям, плодове ограничен брой. Наблягам на киноа,жито и т.н. той си дебелее аз слабея Grinning

# 114
Мимкис, от както му сложиха ваксината в сряда е, то не е точно разстройство, просто ака доста течно и по няколко пъти на ден, а това за него е непривично. Ако се обадя на педиатъра ще кажат, че нищо му няма и че е файн, както всичките пъти когато го водя. Grinning

# 115
Честити месечинковци днес и вчера! Много съм изпуснала, да са зрдави и да усмихват дните на родителите си!!!!
(няма да изброявам, че ще изпусна някой)

Ние днес вече сме без баба, замина си мама, че има и в София бая работа покрай бабка ми, която само номера спретва напоследък, ама то е от годините.

Ние (да се поФаля) утре заминаваме за една седмица на "почивка" - от 2006 не сме ходили на истинска ваканция, е, сега сме с малчо, но дано да е добричка и да поспива с мама и тате Wink Иначе сме, файн, носа ни тече лекинко, но се справяме. Особено откакто имам ръчна помпа, с която и правя смях и тя , глупавичката ми Леа, мисли, че е нещо за ядене и отваря уста като гладно гардже Wink добре сме.

Мацки, да знаете във френско само 10 седмици след раждането , мамите се връщат на работа, направо ужас... та има и по-зле. В БГ е добре доста като време...

Цвети , да оправяте компа бързичко!!!

Гушки на всички и до скоро от Испания Wink

П.С. Един въпрос - на мен ужасно ми се съсипа кожата на ръцете напоследък, има ли някой с подобен проблем?

# 116
  • T"A
 Journey, искам и аз такъв препарат Crossing Arms Браво на Дамян, все така да хапва Hug

Имам някакъв проблем с Интернета или с компютъра и единственото, което успях да прочета, е за препарата за миене на зеленчуци и плодове. Мимкис, и при нас има такъв, аз го купувам от плод и зеленчука:
http://www.hamachon.co.il/UploadFiles/machon/1040-2452009_sterili2.pdf

Светле, радвам се, че при теб сапунените ядки са дали по-добри резултати  Simple Smile Ще пробвам и аз с по-голямо количество може би  Wink
Флъфи, моят Йойо започна отбиването, суче само за утеха и трябва да си призная, че ми е малко тъжно от този необратим процес  Confused Но твоят Ник е мъничък, бих му давала начесто (аз кърмя и нощем, дори в момента - основно през нощта кърмя  Peace)

# 117
флъфи, аз лично не бих будила бебе да яде (все пак Ник е на 4 м, не е новородено), но динамиката с цеденето през деня не ми е позната и не се наемам да давам съвети.

Лилия в момента суче 4-5 пъти дневно като нощем прави пауза от 9-10 часа, която според мен е безумно голяма  Tired. Но пък си мисля, че след като не я ограничавам аз, а сама толкова си иска, значи всичко е наред. За сметка на това, като се копне яде по 20 минути  Laughing

боби, и моите ръце са ужасни, но при мен е така всяка зима.

Сю  Hug

# 118
Уф, както казва една моя приятелка, заради тая пуста еманципация сега трябва да ходя да гласувам Simple Smile)))
Сериозно, аз това не го разбирам-два месеца и хайде на работа, много се радвам, че на мен не ми се налага да работя, то ако ми се беше наложило, щях да си се прибера в БГ, но на мен ми е лесно, мама и тати щяха да си ме гледат.
Боби и моите ръце не изглеждат особено добре, но го отдавам на факта, че запирам пелените на Боби, преди да ги пусна в пералнята, пък и аз съм голям мързел и не се мажа с нищо.

# 119
Здравейте момичета! Първо честито на всички месечинки които пропуснах през последните 3 дена, че тук е някаква лудница аз пак съм супер мама, ама вече започнах да свиквам!
Събота бях супермена на улицата! Съседското момиче правише парти което по неина преценка трябваше да е с 5 момичета, но завърши с 50 души! Аз се намесих тъй като е точно от страната на стаята на Младши, а те бяша наизлезли половината и крещяха и пиеха на улицата! След 15мин. всичко беше спокойно и тихо и в къщата бяха останали само 5-те момичета и аз пишеща скришно 1 от тяхните цигари(мале стори ми се, че не съм пушила никога)!
Днес отидох да пазаря за седмицата, оставих мъжо и децата в къщи! Напълних аз читаво количката и малко преди касата погледнах в чантата и о изненада няма ми го портмонето! Оставих количката на информация обратно до вкъщи и обратно до магазина! Всичко това в промеждутака 11-13, а в 2 бяхме на парти на което ние носихме снешанка и кюфтенца! Не ме питайте кога е къпапа, оправяне себе си и малкия, грим, коса и готвене и аз не разбрах! Сега заслужено ще се опна на канапето и ще гледам Гранд Дезайн! Целувки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт