Пъпна херния?

• 1 387
  • 2
  •   1
Отговори
  • Велико Търново
Здравйте мами и дами,
 След първото раждане получих пъп на херния, пъпът ми  изскочи напред на нищо не прилича. Сега отново съм бременна и вече започва да ме дразни. Гинекологът каза, че нямало да има проблем, но не ми прозвуча мн сигурно. А след раждането като се интересувах получавах отговори от рода на ще се оправи и  то това е нормално. Пълна незаинтересованост! Има ли някой с подобен проблем - чувала съм, че има някакви специални лепенки за пъпна херния, които прибират пъпа, но не знам как точно се казват за да попитам в аптеката?

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 10:02 от marrrinka85

# 1
zdr,ne moga da ti otgovorq na vaprosa no i az imam podoben problen.deteto mi mnogo pla4e6e kato bebence .po cql den i cqla no6t samo pla4e ot koliki i ni6to ne pomogna.sega sme na 7 meseca i ot izvestno vreme mi pravi vpe4atlenie 4e pap4eto i se izduva ponqkoga.top4ence kolkoto grahovo zarno.ponqkoga go nqma no ponqkoga se poqvqva.hodihme na lekar i kaza sled mesec pak da otiden da vidim dali se e pribrala.znaete li ne6to po vaprosa mami?pi6ete!

# 2
Здравей ,marrrinka85.Сина ми е роден през 2005г,и една година по късно получих пъпна херния.Когато отидох на лекар той ми каза херния с големината на череша,каза ми че се прави операция която е много лека и се слага някакво платно.Аз не си направих операция и през 2008г забременях с малката.През първите месеци  много се притеснявах,най странното е че към края на бремеността почти се загуби.Родих 2009г ,свалих си качените килограми но корема и хернията си останаха,сега 19 месеца по късно мога да кажа че хернията ми е с големината на кайсия.И двете ми деца са родени секцио(второто планирано),и не съм се притеснявала толкова колкото за тази операция(все отлагам).Лека бременност ти пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт