Мартенски червенобели изплели и не разплели! -71

• 66 209
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
niunia, скивай тва!

pufana, 10x за новата тема и че си турнала линк към темата за одеялцата на надеждата!! Hug Hug

eat. sleep. knit...

# 46
Привет!
Това е нашия най-нов кучешко-кокерски пуловер!Но диването не стои мирно и е много трудно да и направя снимка.Решихме, че освен в кучешкия форум поводът е подходящ да се похвалим и в този на плетачите  Grinning

http://www.prikachi.com/images/574/3021574y.jpg
http://www.prikachi.com/images/604/3021604l.jpg

# 47
  • Варна
big pufana ,
За първи път ми е да плета на една кука. Embarassed
А тази книжка на книжката на Коутс, как се сваля, и май искат и пари. ooooh!
Благодаря предварително,
Може и на лични , че да не спамим темата. Hug
Като малка съм плела всъшност разни синджирчета, ама баба не е жива вече и няма кой да ми покаже Money

# 48
  • Стара Загора
пуфи-искам да участвам.идеята е хубва. Peace
сеждасим-кученцето ти е кокона с това пуловерче.хубаво е.браво за плетивото.

# 49
  • Варна
Севдасим,мн е сладинко!Браво!С цветето седи мн бонбонесто!

# 50
Севде, куча и дрешката са номер 1, ама аз и килимчето аааресах. Я сним и него по така.  Joy Ми лакомия съм.

# 51
big pufanaблагодаря много за страхотната тема!!! Hug  bouquet
Ние из къщи сме все болни и сега не плета нищо  Cryче и аз легнах болна заедно с децата.
Да попитам от предната тема за синята чанта ... Embarassed...кройка намерихте ли?Видях че модела е уточнен или бъркам? Rolling EyesЗа сега само си копнах модела за по нататък да го пробвам дали ще успея да го захвана от клипчето;но не мога да разбера кройката как ще е ...ако намерите нещо ще се радвам ако го споделите. Hug

И да попитам момичетата от Варна от къде купувате топчета (или там как се казваше - вата )за попълване на плетени фигурки?Обещала съм на моята госпожичка в събота да плета мартеници във формата на сърце та за това ми е мисълта.
П.П.Исках още да помоля dodo за схемата на сърцата които беше направила за св.Валентин Embarassed Embarassed Embarassed

# 52
Напоследък повече чета, а ако плета, ще е в секция "интериорно". Това е последното ми творение за маса, калии, с дъх на пролет. Може би трябва да има още ред, два, но ми свърши преждата. http://s011.radikal.ru/i318/1102/6f/d7c7ffa9a922.jpg
А сега благодарение на Пуфче  Heart Eyes захващам следващ проект.

# 53
Ани, браво, мила. Аз само имам ищаци за такива покривки, но като си ги представя заляти с нещо и ми минават бързо, бързо.

Малко интериори:

Новият "Журнал мод" в червено - http://zhurnaly.rykodeliye.com/page/zhurnal-mod-544-2011

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 17:25 от big pufana

# 54
  • тъгата в мен
Hug Помислих,че зимата е отминала и захвърлих куките,че от шалове взе лекинко да ми писва.Хванах се пак за четките и боичките,та сега само ще наблюдавам и ще ви се радвам Hug
Последните ми рисувани неща. Wink

# 55
Пуфи, чудесна тема Hug  bouquet Hug

И аз съм "За" идеята ти с изненадките!!! Hug

Момичета, пожелавам на всички ви много творческо вдъхновение!!! Hug

# 56
  • София
Ех, че хубава тема и заредена с толкова настроение Simple Smile
Чак да ми се прииска да пиша....а не само да чета и ....... зяпам Simple Smile

Относно преждата Нако Бутик - много е хубава, но наистина се удължава след пране, в което няма нищо лошо. Дори напротив - плетеш по-малко, а получаваш повече Simple Smile
Само че ако се бях усетила по-рано за това, нямаше да ми се наложи да разплитам ръкавите сега, защото станаха мноооооооооооого дълги и нямаше как
[/b]
Но пък вече знам Simple Smile
Така че мили дами само го имайте в превид, когато плетете с бамбукови прежди.
Други изменения по готовото изделие - няма.

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 18:52 от pamira

# 57
# 58
...

Я да споделя една идейка, която ми штукна сега.

Искате ли да си организираме малко изненадки? Примерно за 8-март. Всяка, която иска, може да се включи като изплете малко подаръче за друга. Ще си разменяме адресите и готово. Хем сплотяване на екипа, хем забавление.  Joy
...
Съгласна!  Peace

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 20:15 от nela_66

# 59
  • София/Овча купел 2
dodofit , newsm62 newsm62 newsm62.

Относно интериорите,каква прежда е подходяща за килимче?Децата имат един умрял килим в стаята и им трябва нещо весело.

Общи условия

Активация на акаунт